hits

skrivesyk

- a little sneak peak -Guten Morgen! Herlighet, så gøy det er å lese kommentarfeltet for tiden. Dere er jammen meg en god gjeng! Jeg har hatt minimalt med søvn i natt, men tross det er jeg full av energi og i kjempegodt humør i dag. Det ble visst litt sent i går... Tiden bare løp fra meg, så etter masse skriving og x-antall telefonsamtaler var plutselig klokka bikket tre. (Det er sent til å være meg) Jeg eeeelsker å prate i telefon, det er så koselig. Visste dere forresten at jeg skriver dagbok inn i mellom? Ikke på papir da, men på dataen. Noen ganger kjenner jeg bare en sinnsykt trang for å skrive, så da setter jeg på en favoittsang og lar fingrene gli over tastaturet. Jeg kom nemlig til å tenke på at jeg virkelig har lyst å ha noe personlig å se tilbake på når jeg er voksen. Dessuten er jeg så sinnsykt skrivesyk for tiden. Det er SÅ mye jeg vil skrive om og mene noe om! Skal prøve å få ut noe her på bloggen også, men som dere vet er jeg jo ganske selektiv på den fronten...

Hva gjør dere denne lørdagen, da? Jeg er i full sving med forbedelse av blogginnlegg og planlegging til København, har nemlig litt av hvert å fikse før jeg drar på onsdag. (Jippi!!!!!) Tipper jeg har mer fravær denne terminen enn hva jeg har hatt fra første klasse på barneskolen til videregående, men pytt pytt, slik får det bli. Det viktigste er at jeg henger med i fagene, og det har jo ikke vært noe som helst problem. Dessuten: Fashion Week er viktig!! Hehe. Nå skal jeg slutte å mase hull i hodet på dere, jeg. Vi skrives om ikke lenge! Senere i dag skal jeg henge med Lina, vi har satt opp trening og mat på planen. Høres ganske perfekt ut :)

21 kommentarer

Camilla

Den kåpa, så fin! Skriver dagbok jeg også, men med penn og papir da:)

Hello kriss how are you ?

I love you so much

Can i add you on snap chat ? If yes please give me your account

If you can not then please add me on Deemo.7

Thank you

Love,

Deem

Så fint antrekk. Kjempefin kåpe.

Elsker når du deler meningene dine, så håper virkelig at du kan slippe deg mer løs på den fronten!

Therese

elsket kåpa! Ha en super fin dag kjære deg :)

Kor har du kjøpt kåpa? :)

Helene - kommenterer tilbake

Du får ha en super lørdag videre! :-)

Fashionaddickt

Hvor er kåpa og skoene i fra? Nydelige 😍

pia

beautiful coat, love the blue color!

Viss du står fast på skrivingen din, eller vil utfordre kreativiteten din, anbefaler jeg deg å søke på "writing prompts" på f.eks pinterest!! Gjør det hele tiden, du skal liksom skrive en historie/ etavsnitt/ en liten tekst utifra f.eks en setning eller en scene. Veldig lærerikt! Lykke til på skrivingen din!

Caroline

tenkte å kjøpe den kåpa idag, jeg er like lang som deg og lurer defor på hvilken størrelse du har i den :) ?

Barbora

I love the coat! Blue is my fav color but when it comes to clothes in blue I am super selective but this one is faab! I'm keeping a diary ever since 3rd grade!! I laugh soo much on everything I have written xD soo many amazing memories

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

This coat has really nice colour. I love babyblue colour very much :)

Mina

Hei søta! Har et spørsmål til spørsmålsrunden; Hvordan var det å starte med tysk på VGs? Har spansk nå og vurderer det nemlig, så kunne du skrevet litt om hvordan det er, eks. vanskeligsgraden i forhold til spansk?:) Må du ha tysk i 3.kl også, eller er det bare i 2 år. Har hørt det er vanskelig å få gode karakterer i tysk nemlig, så er litt usikker:)

Klem

Chloe

Hallo beautiful girl, you style is fantastic.

Wehre from is you coat i want it❤️

Best Great

Kan du vise oss alle jakkene du har i ett innlegg? :)

:)

Jakken e kjøpt på www.sheinside.com :)

skoene!!! MÅ se de! :)

Ingerid

Sykt fint outfit 😍

Nikita <3

Fin jakke :D

Caterina

I looooooove everything you are wearing in the photo of this post, kisses beauty!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no