hits

nye skatter i sminkebagen

Annonse

Hei dere! Først og fremst, TUSEN TAKK for alle kommentarene i forrige innlegg. Så utrolig hyggelig å få så mange kompliment for smilet mitt, ååh! Jeg har ikke tenkt sånn spesielt mye over det at jeg ikke smiler så mye på bilder, men ja... Nå vet jeg det i alle fall :-) Dere er uten tvil best. Gårsdagen: Jeg hadde en tipp topp lørdag! Dro som sagt på trening med Lina, og hun lærte meg litt grunnleggende om knebøy. Jeg tør jo ALDRI å gå bort dit på trening ettersom jeg er så redd for å bli sett på som amatør (jeg klarer jo så vidt å løfte stanga liksom), men nå vet jeg i alle fall hvordan jeg gjør det. Veldig gøy! Etter treningen dro vi hjem og spiste taco, og herreguuud så like jeg og Lina er. Det er en grunn til at jeg kaller henne for soulmaten min liksom. Alle de timene vi var sammen gikk til å ha dype samtaler om skole, gutter og livet generelt. Haha, jeg ELSKER det.

Fra dype ting til litt noe litt mer overfladisk: sminke! Gud, som jeg har kost meg med dette innlegget. Nå har jeg nemlig fått testet et par nye produkter fra Coverbrands de siste dagene, og jeg er så utrolig fornøyd. Alle produktene falt rett i smak, og den følelsen er helt herlig!Reflective highlighter - Først og fremst: jeg elsker designet!! Dette er en highlighter som blir reflektert av lyset, og produktet ser sinnsykt bra ut på! Jeg pleier ikke å bruke highlighter til vanlig, men jeg vurderer å begynne med det nå ettersom denne falt i så god smak. På bildet til venstre ser dere hvor jeg har bukt highlighter: på kinnbeinet, midt i pannen, på haken og på nesebeinet. Jeg vet det er forskjellig hvordan folk highlighter ansiktet, jeg jeg gjør det slik og jeg synes resultatet blir utrolig fint. Enkel huskeregel når det kommer til contouring: de plassene du vil fremheve bruker du highlighter, og de plassene du vil "skjule" eller forminske bruker du solpudder/mørkt pudder. Det er utrolig hvor stor effekt en slik type sminking har! Bare pass på at du ikke overdriver, slik at folk får sjokk når de ser den originale ansiktsformen din. Haha! Nei da, du bestemmer selv ;-) Du finner alle produktene fra KIDE her.Hvit neglelakk fra Essie - Jeg har kun hatt helt svarte negler i et par måneder nå, men nå har jeg fått øynene opp for hvite neglelakk. Tror faktisk ikke at jeg har prøvd det før nå? I hvert fall, det ser jo bare helt sykt fresht ut.

Brightening Peel Off Mask - Husker dere at jeg skrev om denne hudpleieserien en gang i høst? Jeg har virkelig fått sansen for Formula 10.0.6. Alle produktene er skikkelig clean som dere ser på designet, og ansiktsmaskene er helt fantastiske. Jeg tuller ikke. Nå har jeg nettopp testet denne peel off-masken og den falt rett i smak den også! Jeg er UTROLIG kresen på hudprodukter, og tro meg når jeg sier at jeg har prøvd mye foskjellig opp gjennom årene. Vel, i motsetning til andre hudprodukter som sier at de "tilfører glød til huden", så GJØR denne det. Jeg liker virkelig disse produktene, inkludert denne peel off-masken. Jeg pleier ofte å bruke disse maskene før jeg skal noe spesielt som f.eks før jeg skal ha fotoshoot eller skal ut på reis, men jeg bruker de like mye i hverdagen også. Å avslutte en lang dag med en varm dusj etterfulgt av en ansiktsmaske er noe av det beste jeg vet.

Body mist fra Victoria´s Secret - Jeg er frelst av body mistene fra VS, og nå kan jeg endelig ønske lukten "Strawberries & Champagne" velkommen i samlingen min! Denne kjøpte jeg faktisk på flyplassen på vei hjem fra USA i sommer, men dum som jeg er kjøpte jeg den RETT før sikkerhetskontrollen. Jeg skal love dere at det svidde litt i sjela når han amerikanske security-mannen kastet den i søpla... Vel, disse er geniale! Jeg pleier å bruke de på rommet mitt også. Får alltid kompliment for at rommet mitt lukter godt, haha! Coverbrands kjører forresten 20% rabatt på alt fra Victoria's Secret, så ta en titt her for å sjekke ut hele sortimentet.

(Shit ass kunne gjerne vært så brun!! :P)

Autobalm Face Palette - Hawaii - Haha, synd jeg ikke tok bilde av fremsiden av dette produktet, for her har theBalm designet det som et førerkort. Haha! Det passet meg bra at jeg fikk denne nå, siden jeg ikke har fått førerkortet enda. Heheeee. Denne paletten inneholder en highlighter, en rouge, en mørk skygge som kan brukes som eyeliner og en øyenskygge - alt man trenger egentlig! :-)

Nå får dere ha en kjempefin søndag videre! Jeg skal jobbe og rydde rommet, jeg. Senere i kveld er blir det ut å spise med hele jentegjengen ♥

17 kommentarer

Nina Maria

Så mange fine ting! Ha en fin søndag :)

Emma

Hvordan klarer du å leve med SÅ lange negler ?:O

Så utrolig irriterende at du ikke merker innlegget som reklame eller spons. Er ikke det pålagt ? Og når du først skriver om et produkt, hvertfall et såpass dyrt et som den highlighteren, hadde det vært så greit å sett åssen det ser ut På. Ikke bare et bilde av hvor du bruker det, men faktisk hvordan resultatet er. Får ikke noe lyst til å kjøpe noe når man ikke kan se det på :/

Strawberries & Champagne bodysprayen lukter ekkelt. Lukter som en gammel bestemor

Kristine Ullebø

Anonym: Innlegget er jo merket som reklame :)

Kristina

Jeg har selv såvidt begynt å ta knebøy med stang, og har tidligere vært stor fan av Goblet Squat, det kan virkelig anbefales til å begynne med. Da lærer man godt hvordan man skal holde ryggen strak og skyt frem brystkassa. Hold en kettelbel eller manual forran, super øvelse :)

Kristine Ullebø

Emma: Haha, jeg er bare vant til det :D Synes det er skikkelig rart å ha korte negler!

Jasmin

Can you please start to write in english too. It would be so much nicer to follow your blog when I actually know what you are saying.

Helene - kommenterer tilbake

Ha en super søndag! :-)

Kan du ha inlegg sånn min første gang?? Slik som andreabadendyck hadde var utrolig bra!! Det er sånn som er driiiitgøy å lese

tommy

tack för din kommentar =)

krist.in

Jeg har den samme lakken fra essie, elsker den! Hvitt er perfekt nå som vi nærmer oss våren litt :) ! Og de sprayene fra VS, ahhh! <3

Æsj reklame reklame, så jævlig kjedelig .... Bare for å tjene penger.. Jobben din er å lure folk til å bruke penger sånn at du kan bli rik... Ekkelt

Ingrid

Ååh, du gir meg så mye inspirasjon! Blir glad av å lese bloggen din og av hvor positiv du er. Du er utrolig pen, stå på videre. Håper du får en flott uke :-)

Å du går frivillig inn på bloggen å støtter det... CREEEPYY;))

Barbora

VS product in the garbage :( :,( [ I'm dancing with the tears in my eyes ]

The palette is so wonderful! Great post

Julia

Hva er navnet på den hvite neglelakken? Mange hvite fra essie :) digger den!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no