hits

today's outfitJakke Jofama by Kristine Ullebø, bukse Dr. Denim, sweashirt Runwaydreamz, sko Jeffrey Campbell, solbriller Ray-Ban, skjorte Chiquelle

Oops, dette innlegget skulle egentlig postes tidligere i dag! Jeg hadde begynt på det og glemte egenlig bare å publisere det, ble i kjent Kristine-stil stresset rett før jeg skulle ut døra. Nå har jeg nettopp vært og spist kinamat med jentene! For en fin avslutning på uka. Jeg bestilte sushi, som jeg har fått helt sjukt dilla på den siste tiden. Skulle ønske vi hadde egen sushirestaurant her i Førde... Det hadde vært noe!

Smart som jeg er ryddet jeg hele rommet og la på nytt sengetrekk tidligere i dag, så nå skal jeg bare dusje og krype til sengs. Vanligvis utsetter jeg slike ting helt til kvelden, men når kvelden kommer og man bare vil sove så suger det å måtte drive å støvsuge og styre på. (Ja, jeg MÅ legge meg til rent og pent rom!!)

22 kommentarer

MariaStalheim

Kjempe tøft antrekk!

Julia

Älskar verkligen din blogg Kristine, riktigt fina bilder!! Kramar från Sverige

Oda Gjellan Bjerkevoll

så fint antrekk :-)

linneagrorud

Så fint! :-)

Du er såå fin på sånne nærbilder!!

Du burde vurdere og klippe håret ditt litt kortere sånn som på bildet. Super fint! Det vokser ho ut igjen😊💟

Kan jeg få haka di?

Helene - kommenterer tilbake

Kjempefint! :-)

Liv

Skjønner ikke at du ikke ser hvor slitt og livløst håret ditt ser ut! Altså, om det vises så godt på bilder så har det jo nødt til å se sånn ut i virkeligheten også om ikke verre?? Du har så utrolig fint og langt hår, men et lite klipp og en forandring hadde du kledd så bra! Man ser hundre prosent sunnere og finere ut med hår som ser sunt og ordentlig ut, og det tror jeg du hadde kledd såå mye bedre! Er jo ikke snakk om å klippe halve håret, men å klippe av 10 cm hadde du bare hatt godt av! Bare et tips. Du gjør selvfølgelig hva du vil, men er jo bare en liten anbefaling :)

Maria

Så fin du er! Men jeg anbefaler deg å ikke farge brynene dine helt svarte. Har samme hårfarge gå som deg, og hadde svarte bryn før. Farger de lysere nå, og det er sååå mye finere og ser mer naturlig ut:) bare et litta tips hehe

Nikita <3

Så fint :D

Ida

Skvatt så jævlig når jeg så dette bilde på instagram, for jeg trodde du hadde klippet håret skulderkort. Du Kledde det sykt godt da, og du ville sett driiiitbra ut med kort hår!!!

Emma

Sweet!

Silje

Skikkelig fint! du har så bra stil!

værsåsnill og svar på undersøkelsen om deltidsjobb, går fort:

https://no.surveymonkey.com/s/WBLYLKV

Herreguuuud har ikke ord😍 du kler jo både langt OG kort hår! Stå på❤️

Du er helt nydelig når håret ditt ser kort ut!

Kari

Gått amok med sminken? :-D

Stokk først når jeg så det andre bilde! trodde du hadde klippet deg først, og "pent" var det første så slo meg!

Barbora

Sushi is increadibly good!!! Nice background :)) so snowy

Ingalill :D

kjempe fint antrekk :D å utrolig fin du er :D stort forbilde! Ha en fin kveld videre og en fantastisk nydelig uke videre Skjønne deg :))

Julia

you look much more natural here. are you tanning less? your makeup is still pretty strong, but i like that you don't overdraw your eyebrows as much as you used to do! well it's all about personal preference, but you're so pretty and a natural look would look so nice on you :)

Du hadde kledd skulderkort hår syykt bra!!

Cathe

Omg you need lessons on makeup application STAT. I hope you don't go out in public looking like you do in this photo.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no