hits

flink på skolen VS ha et liv


To backstage-bilder fra i dag! Jeg vet ikke når epsiodene kommer ut enda, men jeg gir dere beskjed når jeg får vite det.

Jeg føler man må velge mellom å ha et liv og gjøre det bra på skolen. Eller eventuelt velge begge deler, men da krever det en del døgning. Jeg satt med nettopp ned med matten og helt ærlig vurderte jeg å døgne i natt når jeg gikk gjennom eksamenssettet... Jeg er så sliiiiiten nå. Vil bare sove. Pjuuuh! Snart helg da, så jeg holder ut. OG!! Det er bare 9 dager til jeg drar til varmere strøk.

14 kommentarer

Stakkars deg :( Buhuu... Dette "karriere" greiene dine slutte rom noen få år så hold deg på skolen, og få i deg litt fuckings mat. Lær deg å srkive skikkelig norsk også.

Kristine Ullebø

Anonym: HAHAHAHAHAHH for et jævla kjipt liv du må ha <333 Ha en super duper kveld, anonym!

helene

HAHAHAH ler av den øverste kommentaren der! hva er det med mennesker?? wow. Noen andre enn Kristine som forresten burde lære seg å skrive norsk her heh he.

Føler deg Kristine! Særlig om man i tillegg til skole og sosialt liv liker å trene eller har andre gjøremål. Døgnet trenger rett og slett flere timer!!

Rebecca Sætre

Helt enig med deg.. Det er umulig å gjøre begge deler og samtidig få nok søvn.. Dumt at det ikke er sånn at vi først kan få leve livet, gjøre det vi vil mens vi er unge og heller ta igjen skole og jobb senere i livet når det er for sent å "leve" på den måten vi kan når vi er unge..

Stine

Les bloggen til Annais! Hun har skrevet om deg og kjøpt jakken din :D Ble nesten litt stolt da jeg så det :)

Døgnet skulle så absolutt ha hatt flere timer! Men vi har nok klart å være opptatt hele tiden da også.. huffhuff.

Tror anonym bare er sjalu jeg.;)

Helena

Åh, jeg er så enig. Forrige uke droppet jeg skolen på fredag (har aldri skjedd før) for å bli med kjæresten på hyttetur. Jeg har ikke angret ett sekund. Helgen ble faktisk den beste på lenge, og det gjør det så kjipt å være på skolen, når man egentlig kan være ute og leve livet :(

Jahn

Du er så utrolig fin!

Håper du står på videre og ikke bryr deg om de som snakker ned til deg!

Du er rett å slett nydelig! :-)

Veldig bra comeback på den første kommentaren....

Barbora

I feel you so much when it comes to school babe!! I have trainings and then I come back home supa tired but gotta study and everything takes time! Btw I also need to comment on the shit that lately anons say here! Like on this post the first comment !? And when they started posting those shitty meme images on the post with v-necked t-shirt ! I really admire how stoing you are and that when it comes to fashion,attitude and all you always shine and look really unbreakable! <3 keep it up you are a very inspiring person :)

krist.in

Herlig å hvertfall ha en ferie å se frem til! Alltid litt lettere å pushe seg hvis man vet at det blir avslapping der fremme :)

Vera Thømming

Noen ganger gir skolen alt for mye arbeid! Fritiden vår skal ikke brukes på å sitte inne og løse oppgaver, den skal brukes på å sosialisere seg med venner og familie:/

Skjønner egentlig ikke at det er et spørsmål engang. Utdannelse er en investering i framtiden, og for at du noen gang skal få deg en utdannelse er du avhengig av å gjøre det bra på skolen. Blir lei meg av å lese hvordan du har utviklet deg, virker som bloggen har gjort deg mer "bad ass", bitch og likegyldig..

Om noen år, vil tiden du brukte på skolearbeid være så verdt det, tro meg. Ikke minst handler jo dette også om å få inn gode arbeidsvaner - det får du veldig bruk for etter vgs - på høgskoler/universiteter - der skippertak i lengden (på enkelte studier) er tilnærmet umulig.

Det ene utelukker ikke nødvendigvis det andre, men kanskje er det viktig å ha prioteringsrekkefølgen klart for seg.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no