hits

that kind of day

Nå har jeg savnet dere, folkens! Ser at det er altfor lenge siden sist update nå og jeg har gått og bekymret meg for det i hele dag, men både gårsdagen og i dag har gått i ett. I går var det Arena Bowl, som er en amerikansk fotballkamp mellom de to videregående her i Førde. Hafstad, skolen min, vant! Så etter skolen mekket Emma, Guro og Synnøve taco, før vi vorset og dro på kampen. Det ble i alle fall mye jubling fra våres side, haha! Vi 4 kan virkelig å ha det gøy ♥♥ (Og ja, Emma var så klart edru! Hun er ofte med selv om hun ikke drikker)

I dag tidlig? Jeg synes ikke at det egner seg med mye fest-snakk her på bloggen, men i dag var jeg så motbydelig dårlig når jeg våknet at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det er litt av grunnen til at jeg ikke har fått blogget før nå... Jeg hadde sånn ut-av-kroppen-følelse når jeg våknet?? Det gjorde det heller ikke noe bedre når jeg tok turen innom snapchat og så alt rølpet jeg hadde lagt ut på mystory. "Slett... slett... slett". Uff. MEN, når solen tittet fram og jeg fikk tatt på meg sminke ble jeg plutselig kvikk igjen, så da pyntet jeg meg og dro til byen for å gjøre noen ærender. Det kurerte virkelig fyllesyken! Synnøve var også in town, så gikk rundt og shoppet sammen. Superkoselig, og så var det jo så deilig med det fine været. Jeg fant forresten en kjempefin løs bukse som jeg skal vise dere i neste innlegg, elsker den.

Synn, Kriss, Guro og Ems ♥♥I dag blir det hjemmelaget pizza med familien, GUD som jeg gleder meg. Jeg har fått meg skateboard forresten, så jeg har lyst å ta med meg brettet ut i kveld og øve meg litt her i nabolaget. Er det vår eller er det vår?! JIPPI!

9 kommentarer

Yaaassss

Hei, jeg skal begynne å studere til høsten, og ser at et av studiene mine er i Førde! Hvordan er egentlig miljøet og slikt i Førde? Tror du det er et ålreit sted å studere?

Emilie-Therese

Herlige bilder :D

Så kult at du har fått skateboard!

Barbora

Ohh I am soo about your skateborading! I wanna see what type u bought

Haha some snapchats were very exclusive yesterday but I don't really think u posted something inappropriate!

I think you have nothing to be concerned about because you updated the blog at 6:30pm and not earlier or something....I think we all understand you have a life besides this all <3

Hvor er isen fra! Elle har dere bare tatt godteri på

Selv? :)

Victoria

Du vil ikke melde deg på "bloggerne" da.. På tv2 BLISS. Da hadde jeg giddi å sett på det. Det var kompliment, har du vurdert det? Helt sikkert, men det hadde vært drit kult om du hadde tørt det😜🙌🙌

Kanskje Andreas kan spanderer på dere

Oli

Follow me ob Instagram 😍 oli_f97 💕

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no