hits

syk + nytt objektiv

Hei hei fra senga! Jupp, da var det min tur til å bli syk. Det er sinnsykt mange som er syke her jeg bor nå, både influensa og spysyken går rundt. Lillesøsteren min ble syk i går, så da ventet jeg nesten bare på at jeg skulle bli smittet selv. Uff, jeg som aldri er syk! Vi har veldig lite sykdom her i familien, kanskje vi bare har godt immunforsvar eller noe, men de få gangene jeg blir sengeliggende er det så utrolig kjipt, haha. Dro hjem fra skolen etter lunsj i dag, og har bare ligget og slappet av siden det. Det går for det meste i hodepine, slapphet og vond hals... Håper jeg er bedre i morgen, men jeg vet i alle fall at jeg skal bli hjemme om jeg ikke føler meg skikkelig opplagt, for det er nettopp der jeg brenner meg hver eneste gang.

FORRESTEN! Jeg trenger hjelp av dere! Og det haster faktisk... Jeg bruker jo 50mm-objektiv til kameraet mitt nå, men jeg trenger et med vidvinkel som får med seg mye av bildet. Det er så slitsomt å ta bilder med 50mm når jeg er ute og reiser, for jeg får jo ikke tatt bilder av landskap og omgivelsene rundt meg ettersom den er såpass mye zoomet inn. Så, har dere noen bra å anbefale meg? Jeg vil gjerne ha et objektiv med lavt blendertall, men jeg vet jo at desto lavere blendertallet er, desto dyrere blir det. Jeg vil ikke ha et så altfor dyrt objektiv, men på samme tid driver jeg jo med blogging som en fulltidsjobb, så jeg kan gjerne legge litt penger i det. Har hørt at disse Lumix-kameraene også er ganske bra, er det kanskje bedre å bare kjøpe et kompaktkamera? Det er så mye å velge mellom at jeg blir helt svimmel, haha! Har jeg noen flinke blogglesere som kan hjelpe meg? ♥32 kommentarer

iselin berntsen

nydelige kristine!! stå på

Julia

God bedring, Kristine !! Håper på dine vegne at du blir frisk fortest mulig❤️Klem

Gina bakken

alltids like pen du, Kristine! Kommer veldig Ann på hva slags type kamera du har? Men søk opp wide lens for nikon camera feks på Google så skal det komme opp mye fint. Har selv også hørt mye bra om lumix-kameraene så vurderer å kjøpe et selv!

God bedring :-)

God bedring, kjære deg.:) Får håpe du er fort oppe på beina igjen.^^,

Sarah

Can u Please Write in english Please everything i have To Write ️the Text in Google transelater. Please krisssy

Barbora

Yaa maybe get Canon compact you know what I mean :)) And maybe you could find one that has the flip through screen so it is easier to even take outfit posts :}

GOD BEDRING!

Anna Håbesland

Hvilket av de 50 mm bruker du? (f/1.8 eller f/1.4)

hanne

blir aldri syk selv, så vet hvor kjipt det er når du første blir dårlig? masse god bedring, hvertfall<3

Hvilket kamera ville du anbefalt av samsung nx mini og samsung 3000? :) FOrdeler og ulemper?

M

God bedring søta ;-)

Maren

Du vet du er sykelig tynn når ribbeina stikker mer ut enn brystene dine... :D Du sier du vil legge på deg, men hvorfor i helvette fortsetter du å spise sunne alternativer som feks. stevia? DOBBELTMORALSK og latterlig. Kan du ikke bare si det som det er; du elsker å se sykelig tynn ut oga. oppmerksomheten du får av det. Du bør gå til psykolog, for du ser tydeligvis ikke selv hvor utrolig tynn du er. Og det er IKKE et kompliment! Drøyt at du i det hele tatt våger å legge ut bilder hvor man tydelig ser ribbein stikke ut, for du har faktisk en innvirkning på unge jenter enten du vil eller ikke! Og nei, du trenger ikke skylde på foreldrene deres at de har deg som forbilde. Jeg tror du styrte din egen hjerne da du var 10-13 år og ikke hørte på foreldrene dine.

http://www.canon.no/for_home/product_finder/cameras/ef_lenses/ef-s/ef-s_10-22mm_f3.5-4.5_usm/

Dette er et sinnsykt bra objektiv! Eneste ulempen er jo at blendertallet ikke går så lavt, men samtidig så har ikke det så mye å si om du tar i dagslys eller kunstlys, så lenge det ikke blir veldig mørke omgivelser, men da er jo blits et alternativ. Om du zoomer helt inn, så ser også personer normale ut i bildet, men om du er helt utzoomet så er det en ganske stor og veldig stilig vidvinkel :-)

Benedikte Nilsen Porsanger

folk som kommentere dritt anonymt. #lætttiiiis

god bedring snuppsi <3 du e fin som du e, aldri glem det!

Brooke

I use a Nikon J2 for my blog. It's small and compact and takes great pictures: http://brookemolly.weebly.com/

Frøydis

Du er jo blitt rik på bloggingen. Hvorfor ikke kjøpe inn profesjonellt kamerautsyr . Det koster litt, men har lang levetid og gir bilder du kan være stolte av. Glem kompaktkamera og slikt tull. Gå for utsyr en fotograf kunne kjøpt. Det er mitt tips til deg.

Iselinn

God bedring Kristine. Jeg er faktisk akuratt blitt syk selv/ influensa. Jeg blir heller aldri syk men det måtte vel skje en eller annen gang.

Anbefaler 35mm f/1.4! Er veldig "vidt" så du får med mye, samtidig som det er utroolig skarpt! Både Canon & Sigma har veldig gode versjoner av linsen. Men Kristine, husk at om du ikke har fullformat-kamera, så om du bruker et amatør Canon, så har kameraet ditt "crop sensor", som gjør at 50mm blir mer som 85mm... Så om du kjøper 35 blir det tilsvarende en 50mm på crop sensor kameraer! Unntaket er jo om du har 5D eller 1D serien, men det tror jeg ikke du har.. Så, om jeg var deg ville jeg kjøpt 35mm eller mindre om du beholder det kameraet du har nå, eller så hadde jeg kjøpt nytt kamerahus(f.eks 5D mark II eller III - mark II får du kjøpt billig på f.eks finn.no) og da beholdt 50mm, ettersom den gir et mye større bilde på full sensor :)

Her kan du se forskjellen:

http://www.curtiswiklund.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/full-frame-vs-crop-sensor.jpg

https://hangingpixels.files.wordpress.com/2009/10/50mm-vs-85mm.jpg

Michelle

Great blog , thank you for sharing all those beautiful things !

Fyfaen du er den værste bloggeren i Norge. Du er så tynn og du trekker magen inn på bilder i tillegg. ER du virkelig så dum at du ikke tenker over du har mange følgere som ser opp til deg? Når folk skriver så mye i forrige innlegg og du gidder ikke engang ta stilling til kommentarene. Det er veldig mye bra som er sagt i forrige innlegg, dette er ikke bare negativt (unngå de som bare slenger ren dritt). Du har faktisk et ansvar kristine når du har så mange lesere, og når folk skriver at du har drømmekroppen og vil bli like tynn som deg --> Ja da må du svare. Om du ikke er fornøyd med at du selv er så tynn og om du prøver å legge på deg for å være sunn, ja du må opplyse om dette. Det er unge jenter som kommer til å gå gjennom et hælvette bare for å ligne på deg.

Dette er helt sykt, du er såpass gammel nå at du burde tenke lenger enn nesetippen din.

Madeleine

det du skal ha er 35 mm :) du kan kjøpe den med like svær blender (lavt blendertall) som du har på det du har nå.

krist.in

Jeg har en 28mm linse på mitt speilrefleks som passer helt perfekt til den type ting :)

Kristine Ullebø

krist.in: Kan man zoome med det? :-) Ææ, jeg blir så forvirra, haha! Får det med MYE liksom?

Anja

24-70mm kunne kanskje vært noe? :-)

Maren

Wow Maren, jeg blir helt sjokkert av oppførselen din. Jeg tror Kristine er helt klar over hvordan hun ser ut, så du trenger ikke fortelle hun det. Jeg tror nok grunnen til at hun erstatter sukker med stevia osv, er fordi hun tenker på helsen sin. Det er jo ikke bra for kroppen med for mye sukker, og da er det jo bare smart av hun å velge "sunnere alternativer". Hun ser jo helt fantastisk ut, så jeg skjønner ikke helt hva det er du klager på. Og måte du sier at hun ikke kan legge ut bilder av seg selv og må dra til psykolog? Shit, så mange frekke folk det finnes her i verden. Voks opp a.

Martine

Oj, tror nok navnet hennes ble fast i tankene mens jeg skrev mitt eget. Heter seff ikke Maren :')

Maria

Hi, gute besserung!

Sigma 35mm f/1.4 Art vil bli din bestevenn i nøden. Trust me.

Jeg har en 28mm f/2.8 som jeg er veldig glad i! Man får med veldig mye, og funker fett som et all around objektiv. Nå bruker jeg kun 50mm til portretter, haha. 28mm har blitt favorittobjektivet mitt, og jeg var ekstra glad jeg hadde det med på ferie i sommer! Et objektiv som virkelig kan anbefales. Det lå på rundt 6000 når jeg kjøpte det for et år siden. Verdt hver eneste krone, spør du meg!

Mathilde

Hei Kristine! :)

Jeg så du vurderer å kjøpe et fullformatkamera siden du tar mye bilder og har lyst til å få plass til mye i bildene dine. Et fullformatkamera koster fort 14 000 kr og det kan være ganske skummelt å drasse med seg et så godt kamera over alt. Hvis jeg var deg så ville jeg heller brukt litt mindre penger på et godt objektiv. Det koster fortsatt mye, men ikke fullt så mye og da er det jo lettere å ta med rundt uten å være dødsredd for at det blir stjålet :)

Sjekk ut denne linken her for mer informasjon om fullformat og formatet på ditt kamera: http://objektivguide.com/objektivguiden/crop%20faktor%20og%20bildebrikker.html

Siril

Zoomen på Lumixkameraene er helt sykt bra! Så hvis zoom er viktig, er det absolutt til å anbefale. Hvis du står 30 meter unna et hus, så kan du zoome inn i vinduet, og fortsatt få et klart bilde.

KARINE - feit til fit

Hei! Jeg ville nok gått for å kjøpe et 35 mm objektiv, disse koster litt men er samtidig fantastiske å bruke! Ellers er jeg enig med Frøydis her oppe om at du rett og slett burde investere i ordentlig utstyr som kommer til å holde leeenge :-) Dette er jo tross alt jobben din og hvem vil vel ikke gjøre en god jobb - pluss at det er så gøy å ta ordentlig gode bilder :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no