hits

operataket

Jeg henger litt på etterskudd, jeg. Har hatt så mye bilder å poste i de siste at disse solrike bildene fra Operataket ikke har fått sett dagens lys enda.

På søndagen kom ikke jeg og Ingvill oss ut døra før klokka var nærmere 1, men det er innafor på en søndag. Vi hadde tross alt bare sovet et par timer den natten, haha... Vi tok på oss komfortable klær, plasserte en messy bun på hodet og vandret rundt i det fine været.

Det var så deilig med sol i fleisen! Og på Operataket er det jo sinnsykt varmt siden sola blir reflektert over alt.Om bare hver søndag hadde vært slik!Sol gjør meg seriøst lykkelig. Nesten, i alle fall.Men er det en person som gjør meg lykkelig tvers gjennom, så er det Ingvill.I dag ble jeg frisk igjen, og det var i grunn deilig å komme seg på skolen igjen. Pjoooh, så sykt glad jeg er for at det ikke var influensa som hadde infisert kroppen min! DET hadde vært typisk. Nå skal jeg ut og jogge, og så skal jeg hente Håkon på busstasjonen klokka åtte. Da blir det familiemiddag, og denne gangen er alle samlet. Jippi!

10 kommentarer

vilde

Hva heter buksene din ? Må bare si at du er sååå pen kristine! Jeg elsker at du oppdaterer med innlegg så ofte!

Hanna

Hvordan lager du sånn header? Den er så fin <3

krist.in

så herlige bilder ! så skikkelig deilig ut :)

Medisinstudent

Jeg har faktisk aldri vært på Operataket. Jeg må ta turen en dag:)

Egeo

Å dette så fantastsik ut. Jeg har faktisk ikke vært i Oslo

Stine

Fyfader du hadde sett helt smashing ut med lang bob / hår til rett nedenfor skuldrene!😍😍

Marte

Jeg er så glad for at det er masse bilder og inlegg av Ingvill på bloggen din, for hun er så utrolig søt og man merker at hun stråler og gir glede til de rundt seg. Både du og hun vet det sikkert allerede, men jeg må bare få si at du har tidenes peneste bestevenninne! Hun har et helt unikt og smashing utseende. Det har selvfølgelig du også Kristine! Dere er bare herlige! Klem fra meg. :)

Thea

Hvor er solbrillene dine fra, Kristine?

Ingrid <3

So fine dokke e!

emma

hvor er den grå t-skjorten fra?? jesus, den var nydelig. håper du har skrevet det et sted!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no