Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

så lenge du er lykkelig

Da vi spiste ute i går hadde vi en samtale om kropp og det å være tynn, og bestefaren til Veronika sa helt enkelt og greit: "Så lenge man er lykkelig!". Han sa det, han. Jeg er så fed up med mas om kropp, at jeg ikke engang gidder å lese kommentarene som gjelder det lenger. Mye av det er konstruktivt, og jeg sikter ikke mot dere, men det er også utrolig, utrolig mye som grenser til netthets. Jeg er frisk, jeg er lykkelig og jeg er fornøyd med meg selv. Hadde jeg vært syk som dere påstår, så hadde jeg ikke hatt det bra med meg selv. Kroppen hadde ikke fungert, håret på hodet mitt hadde vært halvert, jeg hadde ikke hatt energi og jeg hadde i alle fall IKKE vært lykkelig. Jeg vet jeg veier for lite, men jeg VET at forbrenningen min kommer til å synke i løpet av de neste årene, så jeg stresser ikke med det. Og når alt kommer til alt så er jeg lykkelig, og det er det som betyr noe.

Nok snakk om det. Nå har vi nettopp spist frokost og vi skal ut på tur alle mann! Etter det legger vi oss vel på solsenga og soler oss. Forresten! Ikke glem å følge meg og Veronika på snapchat for å få litt mer private updates fra turen vår: kristineul og avero.

I går tok jeg årets første bad, og det var helt sykt herlig! Bassenget er ganske kaldt, noe som gjør det skikkelig forfriskende. Aaah!

Haha!Sjekk mystorien min når det gjelder disse to siste bildene, forresten. Jeg og Veronika holdt på å dø av latter i går kveld :') Min humor, min humor..

35 kommentarer

maria

31.03.2015 KL. 09:54

Du er så herlig kristine. Kos dere masss😚

Rikke

31.03.2015 KL. 10:03

Du virker helt fantastisk herlig!! Kos dere masse masse videre:)

31.03.2015 KL. 10:05

Var det ikke du som sa i en vine at du ikke henger med folk med BMI over 18?

Rebekka Storøy

31.03.2015 KL. 10:12

Du er sykt heldig! Håper du koser deg masse med Vero:* Jeg synes både du og Vero er nydelige på alle måter!! Selv har jeg høy forbrenning, og foreldre til venner av meg påstår at anoreksia er det eneste svaret på hvorfor jeg er så tynn. Hørt om forbrenning? Haha, folk er bare direkte dumme noen ganger, men du vet selv hva som er rett og galt!

Stå på videre Kriss<3 Du er den beste av de beste og fortjener virkelig alt det beste!

Masse klemmer<3

sissel

31.03.2015 KL. 10:19

Hei Kristine! Det er kjempebra at du er lykkelig og glad i kroppen din. Det som er rart for meg er at du likevel gjør alt du kan for å fremstå så tynn som mulig på bildene. Det er ikke noe stress for deg å legge på deg, men hvorfor poserer du på måter som gjør at du framstår enda tynnere enn du er ? Det påvirker andre jenter på din alder OG yngre - og det er ikke sikkert det er like bra for dem. Man ser det så tydelig med venninnen din nå - tynn hun også, men hun er ikke like poseringsvant som deg og poserer f.eks uten å strekke armene i været hele tiden... Ikke øk presset på alle andre ved å skulle ha enda mer fokus på det her. Vær heller kjempefornøyd med at du kan posere naturlig - uten å strekke på deg/ vri på deg , eller ha på alt for lite klær i settinger det ikke er naturlig. Unngå fokus på det fra din side - så vil du nok heller ikke få så mange kommentarer om det . Du skriver så fin blogg at det nok er veldig mange som følger deg uansett :) Ha en super ferie!

Charida

31.03.2015 KL. 10:38

Hey Kristine!

This blogpost really touched me!

I know how it is to be hated for a skinny body and I adore your way to deal with it.

I got so many comments about my body (in real life, not in the internet) and it blisted me so much.

Everyone said "omg, you have an eating disorder" and it ruined my happiness and my self-confidence for my body, beacuse I never had an eating disorder! I put weight on and feel extremely uncomfortable now, even though I am still quite slim.

You look awseome Kristine, and your body is really perfect, I think!

Maybe I'll write a blogpost about this topic soon...

Xoxo

31.03.2015 KL. 10:42

Så fine bilder :-)

Julia

31.03.2015 KL. 11:06

så sant det du sier der:)

Btw, har et spørsmål om den triangel bikinien din. Hvor kjøpte du den og hvilke størrelse har du, har lyst på sånn selv men er usikker på størrelse://

Håper på svar:) kos dere masse:)

Klem

abc

31.03.2015 KL. 11:31

Blir glad av å lese ditta! Eg holder med deg! En frisk, og sunn kropp framfor det "perfekte"!

Eg veit sjølv at det perfekte finnes ikkje. (haha, lol no ser det ut som at eg nådde det perfekte) MEN eg gikk ned i vekt i tru om at alt kom til å bli bedre, men det eg oppdaga var at energien, humøret og livsgnisten forsvann. Eg blir berre bekymra når eg ser at du er så tynn, men skjønna at du er frisk jente med litt for høg forbrenning! Du er så skjønn, og fortjena ikkje alle dei destruktive kommentarane! Heia heia!:)

31.03.2015 KL. 11:46

Elsker bloggen din! Stå på og sånn💟

Snakker besteforeldrene til Vero norsk??

31.03.2015 KL. 11:48

Enig med sissel over her!

31.03.2015 KL. 12:17

Fine bilder, jeg vil også til varmere strøk.. :(

V

31.03.2015 KL. 12:24

Bra du er lykkelig og fornøyd med deg selv. Har lest mange stygge kommentarer og det er jævla tåpelig. Men må gi deg litt kritikk,m noen av bildene dine er svært provoserende og kan være triggere for unge usikre jenter, særlig der hvor du har enormt fokus på ribbeina. Vi er ikke dumme....det skriker oppmerksomhet. Du er forbilde for mange, please tenk litt hvordan du påvirker. Stå på ellers, du er ei flott jente med fin utstråling. Kos deg videre i solen :)

31.03.2015 KL. 12:48

Kan du Please skrive et innlegg om spraytan? Blir det rendemerker av dusjing/svetting/trening? Hvordan reagerte spraytanen når du var i syden og stolte deg? Ikke minst når du var i vannet? Ble det en mørk ring rundt deg i vannet eller noe lissom xD ikke minst smitter det av på sengetøy:(? Sove på silke så da er det såfall ikke aktuelt for meg:.... Har kjempe lyst til å gjøre det, men trenger lissom svar på disse tinga!

31.03.2015 KL. 13:17

Er så enig med deg! Er selv veldig tynn, å har ofte kommentarer på det.... Stå på og kos dere i syden!:)

Maria

31.03.2015 KL. 13:34

Herregud, to så utrolig flotte jenter! Dere ser så glade ut, som om dere virkelig koser dere!

CRA

31.03.2015 KL. 13:57

bra at du har forvridd hodet ditt til å tro at du er sunn og frisk, fornektelse er noe alle som er avhengige av noe driver med enten det gjelder kropp eller dop eller alkohol problemer, syns faktisk blogg.no skal legge ned bloggen din framtil du har fått orden på vekta, noe bra forbilde er du overhode ikke

31.03.2015 KL. 14:14

-Kan du plis skrive et innlegg om triangle bikinien din? Eller helst videoblogg, det hadde vært herlig!! Du kan gjøre det med Veronika, kanskje??? Liksom sånn videoblogg/inlegg der du fortleller om hva du syns om dem, litt om stoffet siden jeg vet det er sånt spessielt stoff, litt om hvordan det er å ha dem på, om de er store eller for små i størelsen, osv litt sånn fakta!! Sånn typisk "review", har så sykt lyst på en triangle bikini men føler de er så risky å bestille, haha

-også lurer jeg på hvor bikinien til Veronika er fra

Kos dere masse!!<3333

Silje

31.03.2015 KL. 14:49

Dere har sykt bra rumpe begge to!

31.03.2015 KL. 15:20

"men jeg VET at forbrenningen min kommer til å synke i løpet av de neste årene", ehh nei? det kan man umulig vite på forhånd, det finnes ingen medisinske eller genetiske tester som viser forbrenning og som også garanterer at forbrenningen din vil gå ned. ta en test for stoffskifte du, virker veldig som om du lider av høyt stoffskifte.

Rj

31.03.2015 KL. 15:43

Blir lett å slett irritert av de negative kommentarene du får, herlighet som han sa så lenge man er lykkelig! Og det viser du virkelig at du er, herlighet for en utstråling!! Kos dere masse videre begge to:)

Emma

31.03.2015 KL. 15:59

Hvorfor vil du at forbrenningen din skal stoppe? Tro meg du er utrolig fin :) Jeg er selv ganske tynn som deg, og jeg elsker det så utrolig mye! Så lenge DU er fornøyd med deg selv, bør du virkelig ikke høre på de stygge kommentarene. Menneskene som skriver slik har det ikke 100% bra med seg selv, og det er sant for hvis ikke ville de ikke kommentert stygt om andre. Du er utrolig herlig, elsker bloggen din! Stå på!!

eline

31.03.2015 KL. 16:14

Jeg elsker bikinien din Kristine! Håper du får det kjempefint videre i påskeferien :) <3

Barbora

31.03.2015 KL. 16:51

I was laughing so hard at your snapchat story with Vero's grandmother hahahah xD increadible

Very nice photos!! It makes me so happy you still have great weather

31.03.2015 KL. 16:55

Hei, dere må kose dere masse!

-jeg lurte bare på hvilken barnehage du gikk i, og hvem av de voksne er de du husker mest?

mkde

31.03.2015 KL. 17:23

Respekt for deg altså! Så sant det du skriver. Sammme om man har litt for mye eller litt for lite på kroppen !:)

31.03.2015 KL. 18:44

kjempeflott at du er såpass komfortabel i din egen kropp :)

eneste jeg har lyst til å si, er at jeg får en klump i magen hver gang du skal ta bilde av ei bukse f.eks, så tar du bilde der ribbena dine stikker ut over buksa. føler du tar bildet slik litt med vilje? :S

noe jeg så noen andre her oppe kommentere: det at du tar opp armene og strekker deg så veldig på bildene. det får jo deg til å se enda tynnere ut.

tror du hadde unngått en del slike kommentarer hadde du ikke gjort dette :) men, som zayn malik sa, "there's a lot of jealous fucks out there" og det er så sant. stå på! :)

hs

31.03.2015 KL. 22:12

Det er bra du er lykkelig og frisk! Men hver så snill, les kommentaren til Sissel!!

Alexandra

01.04.2015 KL. 08:16

Skal snart bestille triangl bikini, men jeg lurer på din personlige mening ang. størrelse og hvor mye det ble til sammen for bikini, frakt og toll :) Hadde blitt super glad hvis du hadde svart, så slipper jeg å få hjerteinfarkt når jeg får regningen :D

Xoxo

Marita

01.04.2015 KL. 14:16

lurte på hvor du kjøpte triangl bikinien, hva slags størrelse du har, hva den kostet, og hvor lang leveringstid det var på den? :) syns du den er god/sitter den bra?

02.04.2015 KL. 14:15

finest er du i allefall uten sminke.

02.04.2015 KL. 18:46

Enhver gutt ville valgt veronica framfor deg, hun er slank men "myk", du er hard i kantene og ser sykelig ut. Forskjell på å være smal og å være underernært.

04.04.2015 KL. 23:44

SISSEL SA DET!

Christine

06.04.2015 KL. 07:41

Åååh, jeg kjenner jeg blir så sykt provosert av dere som på død og liv skal slenge drit. For det første: Dere leser bloggen hennes, dere kjenner henne ikke. Roan. For det andre: Det er lov å være bekymret, men nå har hun sagt det så mange ganger at hun er frisk hvorfor går det ikke inn i hjernen deres? Nummer tre: Hvordan vet dere at hun ikke har testet seg for evt. Sykdommer (da f.eks. stoffskifte som er nevnt i en kommentar), hva får dere til å tro at dere kan komme hit og tro at dere "hjelper" Kristine ved å komme med "tips"? La jenta være tynn, la henne være seg selv, det er ikke deres problem. DET ER IKKE ET PROBLEM ENGANG!!

OG TIL DEN TOSKEN OVER HER SOM SKRIVER AT ALLE GUTTER VILLE VALGT VERONICA OVER KRISTINE: VI JENTER LEVER IKKE FOR Å PLEASE GUTTER VI ER IKKE HER FORDI DU SKAL HA NOE Å RUNKE TIL. (og bare for å spørre: Har du spurt hver eneste gutt på denne planeten om hvem de hadde valgt?) Spør du meg vil hverken Veronica eller Kristine slite med å finne kjærligheten. jesus Kristus.

Stå på Kristine, heier på deg!

07.04.2015 KL. 07:50

Hvis du ikke vil ha kommentarer på anoreksiaen din, så burde du kanskje ikke legge ut bikinibilder annenhver dag heller. Folk begynner å tro at det er et bra kroppsideal, men det er overhodet ikke sunt!! Spis litt mat, livet er til for at man skal kunne kose seg med god mat og ikke kaste opp. Tror de fleste vet at du har spiseforstyrrelse, men vi støtter deg uansett Kris! Du trenger ikke skjule det, og det finnes hjelp der ute❤️❤️

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits