hits

kypros gjennom mobilen

Her bor vi! Kunne ikke bedt om finere omgivelser. Det er spesielt deilig at vi har eget uteområde, for noen ganger er det faktisk digg å kunne sole seg uten at man er omringet av hundrevis av folk. Her er det fred og ro, det eneste man hører er fuglekvitring og musikken vår. Aaaah!

Rolige dager, and I'm lovin it.

Se på denne søte pusekatten! Jeg klarte ikke å la være å mate den...

Regnbue-trapp!!

Her var vi i dag! Dette er veien inn til en restaurant, eller jeg vil vel heller kalle det en taverna, og på veien inn går man forbi mange bur med påfugler, kyllinger, kalkuner and so on. FIkk litt vibes fra Florida da vi var på bonfire-night, bare at den kvelden var skikkelig ekkel, hahah... Jeg vil oppleve alle de 27 dagene i Florida på nytt, bare IKKE den liksom, Altså, vi var i midten av skogen, det var titalsvis av bur med masse dyr, det STINKET, det var maur og mygg overalt, vi måtte gå på do i et hus som var falleferdig og hvor eieren av huset hadde slanger og taraneteller som kjæledyr. Hun hadde ikke dopapir engang!!! Jeg var kanskje den mest negative av alle de 60 elevene som var der, lol. "Kan vi dra hjem...?????" Dere som skal til Florida på språkreise i år burde faktisk grue dere til akkurat den dagen! Men alle andre dager er TOTALLY worth it da, man lever liksom i paradis.

.... hvordan kom jeg inn på dette temaet? Jeg er mester i å prate meg bort.

Jeg og Veronika ville spise ute i dag, så vi dro til byen i 4-tiden og shoppet litt i boder før vi dro på en skikkelig fin fiskerestaurant på bryggen. Se så fin utsikten var!

Vi var jo som sagt på tur i dag, og på toppen var det såå fin utsikt. Det har vært overskyet i hele dag, så da passet det perfekt med fjelltur. Her ser man da Nord-Kypros, og til dere som lurer så er vi i Alsancak, men byen vi pleier å dra til heter Kyrenia.Jeg må bare vise dere armbåndene vi kjøpte. Husker dere vi hadde slike i Florida? VI har bestemt oss for å kjøpe slike hver gang vi er ute og reiser, så målet mitt for shoppingen her nede har rett og slett vært å finne de perfekte armbåndene. VI fant det!! Skal ikke ta dem av meg på lenge :-)

14 kommentarer

<33

så fint det er der, kos deg massemasse

krist.in

åh, det ser helt herlig ut ! kos dere !

Merethe

Åhh, ser deilig ut :) kos dere

Hvilken str. Bruker du i triangle bikinien? Lyst på en selv men usikker på str.

Kristine Ullebø

Merethe: Jeg har XS i både topp og underdel :)

Silje

Utrolig fine bilder! Kos dere masse, de fortjener dere! Kan du få Veronika til å skrive gjesteinnlegg igjen, sånn som i Florida?

Ha en fin kveld :)

Frøydis

så flotte bilder. Du er flink til å fotografere. Skjønner godt hvorfor du vil kjøpe fullformat :-)

Barbora

Amazing bracelets!! I saw your snapchat story and how it started raining so much xD soo crazy!

We go on vacations like this with my family during summer and we usually pick Croatia :) your photos really reminds me of Croatia hehe :D

Charlotte

Herlig!

Hvordan var utvalget på VS? hadde det bikinier også? :D

Maria

Det ser kjeeeeempe fint ut !!!! Kos dere masse <3

Har du redigert bilde der med trappen? Siden du har en skikkelig bul inn etter hoftene

Nina

Har du også Vitiligo? :) Er jo helt flekkete handa di!

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, jeg har ikke redigert det :) Det er bare slik beina mine er... :P

Madelen

Hvor er skandalene dine fra?

Kos dere:))

Thea

Hvor har du kjøpt sandalene dine? Sykt fine!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no