hits

dag 4: markedet

I dag har vi vært på markedet. Her i Kyrenia er det marked hver onsdag, og i og med at det er så fint vær i dag passet det perfekt å dra. Når vi kom frem var det frukt, grønnsaker, armbånd i boder så langt øynene kunne se, og det var koselig å bare gå rundt å titte egentlig. Dagens innkjøp: 4 avokadoer! Haha. Vi skal lage avokado toast til frokost i morgen, jeg gleder meg allerede hihiii.Her er vårt tapre forsøk på å få et bilde av oss. Jeg pleier alltid bare å gå bort til noen tilfeldige og spør, og denne gangen var det en selger i den ene boden som måtte gjennomgå. "No, the other way please. Turn the camera around. And then push the button!" Det er seriøst like vanskelig hver gang! Vel, han prøvde i alle fall. Kanskje jeg bare skal ta med meg kamerastativ og fjernkontroll neste gang, jeg eier jo ikke flauhet når det kommer til slike ting, haha ;-)Jofama by Kristine Ullebø ♥ Ikke sant hun kler den bra?

Etter vi var ferdig på markedet møtte vi noen andre, og så dro vi på en kjempefin restaurant helt nede ved vannet for å spise lunsj. Alt på menyen så fristende ut, liksom! Jeg endte opp med kremet pasta med kylling, brokkoli og gulrot. Kjempegodt :-) Noe av det beste med å reise er definitivt å teste ut forskjellige restauranter.Ellers har det vært trafikkulykke hjemme i Førde, noe som har preget humøret mitt veldig mye i dag. Har gått rundt med en svær klump i magen helt siden jeg fikk vite om det, rett og slett... Det har virkelig satt tankene mine i perspektiv, og slike ting får meg til å innse hvor skjørt og ikke minst urettferdig livet er. Sett pris på de du er glad i, og vis dem det. En dag er det for sent.

14 kommentarer

Kristine Hagen

har skikkelig lyst på den jakka!!

I Florø*

Så fine bilder 😊😊😊

Vero er pen! Og ja, hun kledde den💟

Hvilke type bh bruker du under den gråe toppen?😊

Trist med trafikkulykker. Flott at du er slikt sammenskrudd at det påvirker humøret ditt når sllikt skjer i nærmiljøet .Det er ikke alle som blir påvirket, men dem om det. Ha en flott påskeferie Du og venninen din :-)

Charida

Wonderful pictures!

Can't wait to have strawberries again, yummy <3

You both look soo beautiful!

Xoxo

Vilma

veldig trist å høre om trafikkulykken.. kjente du noen som var involvert?

Barbora

Ohh your tattoos and the sun!! All so wonderful! Haha I am listening to Groupie <333 an amazing song so thanks for the tip

Xx Barbora

Stine

Elsker snapchat oppdateringene til deg og Veronika, og dere må gjerne legge ut flere :)

Det skjedde i Florø ikke Førde

Victoria

Hvor kjøpte du levi shortsen?

Så fine dere er i skinnjakkene 😘😘

FLORØ

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no