hits

frokost tips: mashed avocado toast

Da vi var på markedet kjøpte vi avokadoer, så de to siste dagene har vi brukt dem til frokosten vår. Har dere smakt mashed avocado toast? Det er seriøst fiesta for munnen! Jeg har alltid hatt lyst å prøve det, og nå som jeg først har smakt det har jeg store planer om å la dette bli frokosten min hver dag fremover! DILLA? Det kan jeg love deg! Avokado er en kjempegod kilde til umettet fett som er alfa omega for kroppen - denne grønnsaken er rett og slett en vitaminbombe uten like. Umettet fett er spesielt bra for forebygging av hjerte- og karsykdommer, så folkens; test ut dette!

Du trenger: ristet brød ♥ olivenolje ♥ avokado ♥ salt ♥ pepper ♥ hvitløk ♥ tomater

Del avokadoen i to, mos den i en skål og tilsett salt, pepper og hvitløk. Du kan bestemme om du vil bruke hvitløkskrydder eller om du vil kutte opp en hvitløk, jeg foretrekker sistenevnte. Rist brødet, hell over litt olivenolje på brødet og topp med den moste avokadoen. Ekstra godt er det med ferske cherrytomater på!Mmmm!

Det blir fort et par skiver her, ja! Dette egner seg perfekt som frokost, da avokadoen er ganske mettende og man får dermed et supert grunnlag for dagen.

Nå skal jeg og Veronika ta bussen til byen for å spise ute her for siste gang. Vi skal på en restaurant som heter Peanuts, vi var der tidligere i uka og maten var kjempegod der, så vi bare må tilbake :-) Vi skrives når jeg er hjemme igjen!

13 kommentarer

Christina i London!

Mmm, dette er noe av det beste jeg vet! Bland inn litt rødløk neste gang, det setter virkelig prikken over i-en :)

Haley

Det der er noe av det beste jeg vet, avocado er bare helt fantastisk! Et lite tips; kjøp glutenfrie knekkebrød (grønn og hvit eske) og spis dem med most avocado! Du kan også kutte opp paprika som topping. Mmm, det kan jeg love deg er godt! :) Ha en god påske!

Charida

Omg, that looks soo good! Yummy :)

But I think the title should be "mashed", not "smashed".

I would feel sorry for a smashed avocado :D

But anyway, nice food inspo.

Xoxo

Janne Bodin

Å, det er SÅ godt! Må nesten lage meg dette til frokost selv snart :-) God påske, vakre deg!

det heter mashed ikke smashed

Smashed haha, tror du mener mashed

Ser godt ut. flotte farger. Synd jeg ikke kan spise det du lager. haha ;-)

Avokado er en frukt, ikke en grønnsak.

Frøydis

Det er helt vanlig å skrive smashed avocdo. Se Google der er ordet oppført mer enn en halv million ganger. Tror Krisssy har sitt på det rene her, iallfall gramatisk. :-)

Andrea

Det errrrr så godt! Smakte det for første gang for et år siden ca. og har spist det flere ganger i uken siden! Men foretrekker det til lunsj eller kvelds egentlig, siden da har jeg litt bedre tid! 😃

Adorate

Yaaas avocado is so yummy!

tilde

prøv sitronsaft i avokadoen neste gang :-)

Stine

Sitronsaft er også utrolig godt! ikke mye, bare litt :) prøv også med karri, helt syykt godt..

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no