hits

tilbake i norge

Heisann! Det er så rart å tenke på at vi lå på solsenga i Kypros for 24 timer siden.. Haha! I går fikk vi plutselig sykt bikiniskille, noe jeg ikke hadde forventet ettersom vi lå og solte oss i vind og da føler man liksom at man ikke blir brun. Men det er herlig, da! Jeg har hatt en helt fantastisk uke i Kypros med Veronika. Jeg tror dette er den beste påskeferien jeg har hatt. Gleder meg allerede til neste gang vi skal ut på tur - det er faktisk bare et par måneder til. (Dette skal jeg fortelle dere om senere!) Nå er jeg hos Veronika i Oslo, og i dag har vi sovet lenge, spist en deilig, norsk frokost og gått tur rundt i området hvor hun bor. Temperaturen er faktisk ikke så ille her hjemme i Norge - jeg hadde forventet at det var enda kaldere faktisk. Nå skal jeg straks klappe igjen macen slik at vi kan ture avgårde til vår siste middag før jeg drar hjem. Vi tenkte å spise på Friday's, og så tar jeg flyet hjem etter det :-)Dette ble bare en kjapp og ikke så interessant update, men jeg håper det er bedre enn ingenting! Når jeg kommer hjem skal jeg svare på spørsmål som har tikket inn de siste dagene, og så skal jeg gjøre ferdig innlegget om solskaden min. Men nå: Friday's!

16 kommentarer

Henrik

Håper du har kost deg masse i Kypros med venninnen din! :-)

Du er vell som meg - og mange flere - lei av alt kroppspresset, mobbingen, rasismen og forskjellsbehandlingen som foregår i dagens samfunn? Jeg har nå satt i gang en kampanje, #jegsomdeg nettopp i mot alle disse tingene! Les mitt personlige innlegg om dette på bloggen, del på sosiale medier og bli med! :-) Vi er sterkere, jo flere vi blir! <3

lol ja når det er vind så forsvinner UV-strålene right

idiot

Emma

Hei! Hvilken str. har du i triangl bikinien din? Overdel og Underdel? Og hvor kjøpte du den? <3

Hannah

hei!, lurte på om størrelsene i triangl bikiniene er små eller sånn normale? både i overdelen og underdelen. Lurte også på om underdelen er ubehaglig å ha på seg?, siden det er en normal truse.

Når det er vind/bris + sol eller lett skydekke + sol, er det akkuratt som om solstrålene blir forsterket, selv om man kanskje ikke blir like varm på kroppen som når det er sol fra klar himmel. Derfor er det også viktig å smøre seg med solkrem selvom solen ikke alltid viser seg fra klar himmel. Det har akkuratt samme virkning som å sole seg i snøen. Snøen reflekterer og solstrålene får større effekt, og man blir fortere brun. Nå vet du det :)

Men er triangl bikiniene store eller små i størrelsen?

Du er nydelig <3

Kimmy P

O-m-g! Hvor langt opp skal man ha en bikini?!! Selv om du ikke har noe der så kan du iallefall late som det er der på riktig plass. Hvem har bikinien så langt oppe? Haha, æsj. At du poster sååå mange bilder av deg selv i bikini skjønner jeg ikke.Du er bare en formløs stilk. Heller mer fett på kroppen enn det der ass.

Hvem ble vinneren av jakka? :)

tale

Kan du ha innkjøps video eller "my trip to cypros" video?

Amalie

Du er så flott Kristine! Ikke hør på all drittslenginga! <3 Du virker herlig!

Kan du svare på spørsmålene mine i de spørsmålene som har tikket inn mens du har vært i syden hahahah, jeg lurte på hvilken bikini Veronica hadde også lurte jeg på om hvordan de triangle bikiniene er i underdelen, og stoffet på dem

Daniel Guchaa

Hei krissy, følte vi har mye til felles fordi du har så kul swag og du er tynn du også, jeg føler meg så inspirert at jeg har lyst til å åpne en blogg. Har du forslag til hvordan jeg kan bli blogger som er tøff?

Mvh

Daniel

Barbora

Thanks for updating us <3 have a safe flight

hvilken størrelse har veronika i triangl bikinien? (lettere å sammenligne med henne ettersom vi er mer lik i kroppsformen) <3

sjekk kommentarene :))))

pleier du å lese kommentarer på instagram?? fordi jeg har bare sjekket litt kjappt, og da så jeg at det er faktisk folk som begynner å krangle. du burde sjekke det bilde der du står med en hvit topp, tror ikke du la ut det bilde for så lenge siden:) men det er mange som støtter deg:)

Barbora svarer jo på alle inlegg..

Vilde

Hvor mye kom traingl bikinien på alt i alt når du bestilte på nett? Da tenker jeg på med frakt, merverdiavgift og toll, hele pakken. :) :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no