hits

noen flere mobilbilder

God morgen fra Førde! I går rakk jeg akkurat siste buss hjem - ti poeng til meg! Jeg var sånn 1 minutt unna å være stuck på busstasjonen med 25 kg bagasje uten mulighet til å komme meg hjem... Apropos bagasje, jeg hadde overvekt igjen. Hva skjer med meg og tunge kofferter? Jeg klarer bare ikke å pakke under 20 kg uansett hvor jeg skal, og det værste er liksom at alt i kofferten min virker livsnødvendig. Skulle trodd jeg hadde blitt flink til slikt etter alle reisene mine de siste årene, tehe.

Jeg kom hjem til tomt hus i går, og det var faktisk latterlig deilig. Likevel gikk det ikke mange minuttene før jeg var ute av huset igjen, for Karoline er hjemme og vi hadde ikke sett hverandre på ET ÅR!!!! Herregud, det er faktisk så sinnsykt. Vi gikk i samme klasse i tre år på ungdomsskolen, men så flyttet hun til Geilo for å gå videregående der. Herlighet så herlig det var å møtes igjen, så vi brukte kvelden på å være sjåfør ettersom det var så mange ute i går. Jeg skal hive på meg sminke og møte henne igjen nå straks, og så kommer hun heldigvis hjem mange helger nå, så nå er det back to old-times! 

Mexicansk pizza

Latter og glede yas

Angrer på at jeg ikke kjøpte den fine glitter-bh'en nå...

Savner synet av palmer allerede

Nå skal jeg slutte å poste bilder av tatoveringene... But I lov'eeeem. Jeg har forresten ikke fått skille under dem, så dere trenger ikke å bekymre dere for å sole dere med tatoveringer på!

Et amfi i Kyrenia hvor det holdes teater og konserter, tror jeg! Publikum ser rett ut til havet, tiiidenes utsikt.

Takk for oss, Kypros!

Så, er det noen som er klare for skole i morgen? Jeg krymper innvendig når jeg hører ordet skole faktisk, for jeg bare veeeeet at det blir hardkør med heldagsprøver før eksamen nå.

17 kommentarer

M

Velkommen hjem søta..

Ma

Den VSen så litt shady ut hahah!

Du kler de tatoveringene sykt bra!

Mathilde Johnsen

Heisann vakre Kristine. Har prøvd å fått tak i deg gjennom IG, men har ikke nådd deg. Dette er et spørsmål som jeg normalt aldri(!!) spør om, men tenkte det var verdt forsøket. Jeg har slitt med spiseforstyrrelser en stund, og er nå på vei opp. På min instagramprofil legger jeg ut litt om min tid, mine tanker osv. Og vil veldig gjerne hjelpe flere. Jeg håper og tror at med flere følgere vil jeg gjøre nettopp dette. Jeg lurte derfor på om du kunne være så snill å tipse følgerne dine om min IG profil? Jeg vet at du normalt ikke gjør dette. Jeg heter "mathildejohnsen" på IG, og har blitt veldig takknemmelig om du bare ville se på saken. Stor stor klem.

Rosa Maria

Nydelige bilder ! <3 Men jeg lurer virkelig på noe, hvordan BH bruker du under toppen din? Sliter sykt med dette selv, så håper du kan svare :-)

Vi har fri imorra pga planleggingsdag :D

krist.in

så herlige bilder !

Liker den blå triangl-bikinien din veldig godt, men før har du vist en oransje triangl-bikini. Hvilken liker du best av de to modellene og hvorfor det?

Alexandra

Vi fikk beskjed før vi fikk påskeferie at når vi kom tilbake så var det hardkjør.. Så fuck alt som heter trening og sosialt liv..

xoxo

Hvem vant jakken?

Malin

Hei☺️ Hvor er de nyyydelige skandalene fra? Tror du skrev at du fikk/kjøpte de av Veronika da dere var i Florida, men kan ikke huske å ha lest hvor de er fra. De er liksom de perfekte sandalene synes jeg😍

Malin

Mente sandalene, haha🙈

Gabrielle ?Crystal? RoseBonniee

Lovely photos. Lovely photos ♥

Love from Slovakia ~ I wish you a Happy Easter ~

Kristine Ullebø

Anonym: Vinneren annoseres i kveld :)

Helena

Hvilken kjente butikker hadde de på flyplassen på kypros? Var dere på larnaka flyplass?

Fredrikke

Hva brukte du under den grå toppen? Som BH liksom

Kristine Ullebø

Fredrikke: Jeg bruker sugekopper, om det er det man kaller det :-) Funker fett!

Sofie

Da jeg var i Thailand for noen uker siden solte jeg meg med en sånn tatovering på armen og jeg fikk faktisk ganske skille 😂

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no