hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

fresh i nye treningsklær

Annonse

2XU - twice as good as normal.

Gode treningsklær er viktig for å holde treningsmotivasjonen vedlike. Jeg har lenge vært fan av klærne fra 2XU, spesielt tightsen som har blitt flittig brukt de siste årene. Likevel tyr jeg ofte til shorts når jeg drar på trening, rett og slett fordi jeg synes det er mer behagelig. Så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk tilsendt en kompresjonsshorts fra 2XU?! Det passet meg midt i blinken!

Kompresjonsshortsen er laget i et materiale med kraftig elastisitet som gir deg raskere blodsirkulasjon, bedre restutisjon og god støtte til musklene. Shortsen hjelper deg altså med en økende prestasjonsevne og er for øvrig spesielt utviklet for løping! Hey, det passer meg perfekt. Jeg løper jo mye på fjellet, og denne shortsen fra 2XU har blitt en fast følgesvenn. Nå tillater jo temperaturen meg å gå med noe annet enn tights også. Endelig! Du finner shortsen jeg har på meg her.

Her har jeg også på meg en vest fra 2XU. Vest er det perfekte plagget nå i vår! Dere finner vesten jeg har på meg her.

Jeg er også blitt eier av treningsmatte! ENDELIG. Jeg synes ofte det kan være litt ork å dra helt til treningssenteret kun for å gjøre et par styrkeøvelser, spesielt etter jeg har vært på joggetur på fjellet og kun ønsker å kjøre et par serier med situps for eksempel. Så å ha en egen matte hjemme er virkelig helt genialt - da får man være helt i fred i tillegg til at det tar ikke mer enn 5 sekunder å rulle greia utover på stuegulvet. DA har man ingen unnskyldninger til å ikke trene, ass! Matten jeg har her er kjempemyk og deilig, mye bedre enn de man får på treningssenteret faktisk. Link her.Sist men ikke minst; sjekk denne freshe sportsbh'en! Jeg liker passformen på denne UTROLIG godt, synes utringningen er skikkelig fin av en eller annen rar grunn. Den er fra Reebok og dere finner den her.

Jeg tenkte å tipse dere om at dere får 10% på alle produkter dersom dere bruker koden KRISTINE10 når dere handler på Individu! Koden varer til og med førstkommende søndag. Og pssst! De har gratis frakt og retur :-)

9 kommentarer

29.04.2015 KL. 21:31

lol bruker du bh under sportsbhen?

Deem

29.04.2015 KL. 22:00

Long time no mobile photos ;))

Hedd

29.04.2015 KL. 22:25

Anonym: også om hun bruker det? Bruker det jeg og. Det er mange som gjør det fordi de gjør det som er behageligst for dem. lol på deg.

29.04.2015 KL. 23:06

Hvilken størrelse har du?

Camilla

30.04.2015 KL. 15:52

Det så skikkelig behagelig ut at shortsen var så lang, så den ikke sklir opp hele tiden! Men er den veldig stram? For compression tights er jo i hvertfall veldig stramme, men kjennes den strammere ut enn andre treningsshortser?

Barbora

30.04.2015 KL. 19:34

Workout! You look amazing! Great clothes

CRA

30.04.2015 KL. 20:20

hedd: lol på deg, seff har hun bh for hun eier jo ikke pupper, myggstikk jo som blir flate som pannekaker uten bh under :D å de ribbeina? blæ, ikke fatter jeg at du er 'ambasadør' for drømme shortsene heller, andrea badendyck er 10000000000 ganger penere, formfull og sexy i de å det er ei jente som hun som burde være runwaydreamz jenta, ikke ei brødfjøl hahaha

eline

30.04.2015 KL. 22:24

Hva feiler det deg CRA? Snakker drit om andre for å føle deg selv bedre? surt..

01.05.2015 KL. 12:12

Jeg skulle ønske jeg hadde sånn kropp

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: