hits

oslo

Hei og god morgen, morgenfugler!

Ååh, de siste dagene har bare vært så sykt bra. Jeg har bare slippet tøylene og hatt det skikkelig morro - akkurat slik det skal være i mai. I går kveld hadde jeg egentlig planer om å holde meg edru siden jeg drar i dag, men hallo... grill-vors!! Kan man takke nei? Nope! Så jeg og Guro vorset sammen med Willy Vodka. Grillmat i kveldssola, jeg klager absolutt ikke. Senere dro vi ut, og det var såååå gøy. Selv om vi ikke har busser, dekknav og konsept her i Førde så er russetiden dødsbra her!! Jeg skal prøve å bli flinkere til å ta litt bilder når jeg er ute i mai, slik jeg gjorde i fjor. Det er sikkert litt gøyere for dere å høre når jeg har bilder å vise dere også.

Jeg føler helga er over nå jeg, men den er jo nettopp startet...?! Noe så herlig! Jeg var hjemme i 1-tiden i går, dusjet, pakket og forhåndsskrev et par blogginnlegg før jeg hoppet i loppekassa. Nå skal jeg spise resten av frokosten min før flyr til Oslo. Jeg skal på fotoshoot med to andre jenter hvor vi skal ha på oss masse flash tattoos, tror det blir sinnsykt kult. Viser dere så klart bildene når de er klar :-) Shooten er ferdig i rundt 8-tiden i kveld, og da blir det sleepover med Veronika.Nå må jeg få farten på meg! Oslo neste, jippi. Ha en fin helg, verdens fineste lesere ♥

20 kommentarer

Silje

Kos deg masse! Hvor er toppen/bodyen fra? Kjempefin!

Du er en sinnsykt bra blogger! Du er min favoritt + at du er en av de få toppbloggerne som verken blogger om falske vipper, Restylane og negler hele tiden :) du skriver istedet innlegg på en sånn måte at det blir kjempeinteresant og jeg elsker hver gang jeg ser at du har oppdatert. Stilen din er råkul, og det er du og! Bloggen din er utrolig inspirerende og en stor motivasjon! Fortsett sånn :):):)

Kristine Larsen

HA en super fotoshoot og nyt Oslo, ganske flott vær her nå så! :D

Elina Reime

Bra at du har kost deg, og lykke til på fotoshoot, blir sikker kjempe bra!

Amalie

Ha en nydelig dag og kos deg masse fine du! <3

Benedikte Porsanger

God tur, og kos deg masse på photoshooten <3 Vakre kristine!

Alexandra

Hvor er toppen fra?😍😍

Xoxo

Tuva Solem

God tur!

God tur og kos deg masse 😍😍😍😍😍

Jeg bare lurer her, har det seg sånn at du stiller deg i enkelte stillinger med vilje sånn at feks ribbeina synes for å provosere haters? På dette bildet ser det ut som du strekker deg litt og lener deg litt tilbake, og da kommer ribbeina dine veldig frem. Jeg bare lurer på hvorfor du legger ut bilder av sånnt når mange er så slemme mot deg? Vil du at folk skal hate på deg? Hadde jeg fått hate for at jeg var for tyn hadde jeg heller ikke lagt ut bilder hvor man ser ribbein osv... Jeg vet at det er sånn kroppen din er og at du er sunn og frisk, du er også en jeg ser opp til! Men jeg bare lurer litt på det over her. :-) (jeg vet foresten også at det ikke er du som skal skjerpe bilder men hatere som skal skjerpe mobbingen sin)

vilde bjorgen

eller så kan det være at hun gir faen i haters og bare kjører på;) noe som er veldig bra!

Hun er absolutt en skjønnhetsideal! ♥ I løpet av årene jeg har fulgt bloggen hennes har jeg utviklet spiseforstyrrelser, men jeg er mye mer fornøyd med kroppen min nå enn da jeg var frisk og ribbena mine ikke syntes :)

Barbora

Worlds finest readers <3 worlds best blogger :))

Can't wait for the flash tatoos photoshoot wow!!

Marte

ååh du er så fin! sjekk den kroppen da, herreguud så sjalu jeg er!! og god tur kristine, du må kose deg masse! gleder meg til å se bildene fra shooten :)

Linni

du er så fiiiin!

Hanne

Du er SÅ fin! Du er bare helt utrolig vakker, og det virker som om du har et like vakkert hjerte. Stå på, virkelig, jeg digger bloggen din og deg!

Vær naturlig, vis nipler...

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Nice top and jeans !

Oline

Flot top!

https://zircles.com/olineama

herregud du er så vakker og tynn😍😍 hvor er buksa fra?

nora

fineste kristine!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no