hits

indianere

Hei til ny uke!

Det var deilig å være tilbake i hverdagen, selv om jeg var helt motbydelig trøtt i de første timene på skolen i dag. Altså, jeg strevet virkelig med å holde øynene oppe - FOR en kamp det var. Men det er kanskje ikke så rart etter 5 dager som har gått i ett. Jeg digger det, men nå skal det bli deilig å ta en day off. På agandaen i dag står det ingenting, jeg tenker bare slappe helt av, og lese media som er det siste faget jeg skal ha tentamen i nå på onsdag. One more to go! Dette klarer jeg :-) Og så kom jeg forresten nettopp på at jeg har et Skype-møte i kveld, men det er chill da.

Vl, her er som lovet flere bilder fra lørdag.

Locationen var sååå idyllisk. Vi var ufattelig heldige med været, klokka var liksom 8 på kvelden og vi stod i bikinitopp og skjørt uten å fryse. Snakker vi sommer snart, eller?!

Ikke minst var det utrolig gøy å kle seg ut som en indianer!Nå har jeg nettopp spist taco med familien, og jeg skal sette meg ned med media-boka. Vi skrives litt senere! Håper dere får en fin mandag, og at dere holder ut med siste innspurt på skolen. Dette KLARER vi!!! *Beastmode*

23 kommentarer

Hannah

Kjempebra bilder!

kaisa elise

Stilige bilder !!

oline

Flotte billeder

https://zircles.com/olineama

Anniken

Kjempefine bilder,du er skjønn!

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Incredible photoshoot and also the photos ♥

Love from Slovakia ~

Anne

Hei! Dette er ikke ment som noen form for "hate", for jeg er fult klar over at det ikke er modellene selv som velger stylingen på de fleste photoshooter. Likevell klarer jeg ikke å la være å legge igjen en kommentar her angående følgende:

Jeg håper du skjønner hva du "utstråler" når du poserer i en bikini-topp og et ekstremt misbrukt kulturelt hodeplagg. Jeg håper også at du gjør dette av uvithenhet, for hvis du er klar over hva det symboliserer er det direkte trist. Vær så snill og les deg opp på urfolket i amerikas situasjon om du ikke har gjort det.

Jeg legger svært skjeldent igjen komentarer på blogger, men dette provoserte meg så mye at jeg ikke klarer å la være. Når det er sagt må jeg få si at du har en flott blogg. Stå på videre! :)

Karoline

håper du har kost deg masse i tigerstaden. Vet du er glad i partymusikk , og nå som det nærmer seg eksamenstid ville jeg bare å tipse deg om disse sangene.

https://www.youtube.com/watch?v=MCuZD4V_d8w

https://www.youtube.com/watch?v=LEtfk7TlHNk

Marie

Du ser helt nydelig ut, Kristine!!

Jeg vet at det er fotografen sin skyld og ikke din, men jeg blir utrolig lei meg når jeg ser fotoshoots med hodeplaggene til opprinnelige amerikanere. Spesielt når man bruker så lite klær i tillegg. Det blir litt usmakelig og ignorant. Hodeplaggene er vanvittig fine men det er en tradisjonsrik militær uniform som krigere fikk etter store bragder. At tenåringer løper rundt med dem på festivaler er bare smakløst.

Bare se for deg noen sette på seg medaljer fra 2. verdenskrig på tubebh'en sin. Det er akkurat det samme.

http://noisey.vice.com/blog/should-you-wear-a-native-american-headdress-to-coachella-this-year-a-handy-flowchart

Kjersti

Må dessverre si meg enig i Anne og Marie sine kommentarer, bruk av dette hodeplagget er virkelig respektløst når det gjøres sånn. Skjønner selvsagt at du ikke har valgt det, men kan være fint å være obs på det i fremtiden :) Bildene var jo veldig fine, du er flink! Ser at dette er noe du brenner for, blir spennende å følge deg videre :)

Marte

Åååh så nydelige...sko? Hva skal jeg kalle det? haha, fotlenker? Uansett, du skjønner hva jeg mener, vet du hvor jeg kunne fått tak i de eller noen som ligner? NYDELIG! :)

Barbora

Wow I think YOU really look great as an Indian! I mean the style suits you as a person I think!! :) Amazing style

Lioma

Ok, for det første, dødskult tema og ikke minst kostymer! For det andre, du er veldig fotogen! "natur"- talent! Have a nice day:*

lillenina

Mange nydelige bilder! Også indianer da, bare perfekt! :D

Hvorfor har du et indianer hodetplagg og bikini på deg? Hva er greia? Bare lurer

Tina

Gratulerer så mye med modelkontrakt med Wilhelmina!!! :D

krist.in

så sykt kule bilder :) !

Nathalie

Er enig med flere som har kommentert før meg at dette var usmakelig og at det er respektløst å bruke indianerenes hodeplagg på denne måten her. Skjønner det ikke er noe du velger selv, men du kunne skrevet litt på bloggen om det kanskje, ikke bare "Ikke minst var det utrolig gøy å kle seg ut som en indianer!" Dette er noen andres kultur det er snakk om, som har stor betydning for dem, og du bruker det som accessorize

bruk av dette hodeplagget er respektløst, men er vel fotografen som har bestemt dette.. men ellers, du er ei nydelig jente!

Nikita <3

Fine bilder :D

Hilde

Indiansk tradisjonelt krigshodeplagg, bikini, og usmakelige tribal-tatoveringer? Herrefred så historieløst, jeg blir helt matt over at folk finner på å takke ja til slike ting. Få litt respekt for andre kulturer, dette er direkte trist.

Alexandra

Håper vi får se flere!!

xoxo

Vet du hvorfor the native americans ble kalt "indians"? Fordi Colombus, når han kom til Amerika trodde han hadde kommet til India, og kalte de derfor "indians" (aka indere). Urbefolkningen i Amerika foretrekker "native americans", fordi de ikke stammer fra India. Og ikke for å snakke om måten du bruker hodeplagget på. Du sex-ifiserer et utrolig viktig symbol. Du burde takket nei til denne "shooten" så snart du skjønte at du skulle sexifisere noe såpass viktig. Utrolig ignorant og forferdelig frekt av deg. At du ikke vet bedre, dette er jo vg1-pensum i engelsk.

Hva har du å si til all kritikken du har fått, men ikke tørr svare på? Ta det gjerne med i neste ukes ukens spørsmål.

Oda

Hvor er skoene fra? :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no