hits

white top

Annonse

 Åååh, denne toppen har jeg hatt lyst på så lenge. Endelig er den min! eg har altfor få fine topper fant jeg ut av her om dagen, så når jeg skal ut har jeg seriøst ingenting å gå med. Jeg mistenker at jeg alltid vil slite med å finne antrekk når jeg skal ut da, haha... Sånn seriøst, 90% av grunnen til at jeg er sen til vors eller fest er fordi at jeg er hjemme og endevender skapet mitt. Det ER så vanskelig, haha! Men her snakker vi luksusproblemer deluxe, så jeg skal virkelig ikke klage.

Top from Sheinside (here)

I dag har jeg sittet hele dagen, og det merker jeg funker ekstremt dårlig for en rastløs person som meg. Vi hadde forberedelsesdag i media, så jeg, Emma og Guro satt i kantinen hele dagen og jobbet, og når jeg kom hjem fra skolen var det middag og deretter rett inn på rommet for å øve på presentasjonen min. Jeg begynner å nærme meg slutten nå, så jeg tenker å dusje etter denne bloggposten er ferdig og så tar jeg et par runder til før jeg prøver meg på en tidlig kveld. I morgen har jeg min aller siste heldags i 2. klasse, gurimalla så rart. Jeg går snart i 3. klasse??? HVA??

Forresten, dritgøy at så mange av dere vil vinne jakken min! Det gjør meg superdupermegaglad. Husk at dere kan melde dere på helt frem til lørdag! :-)

20 kommentarer

Caroline Maria

Åå, den var sååå fin :D

krist.in

digger toppen !

Frida Hustig

Så fin topp!

Det er helt utrolig hvor fort vgs har gått. Jeg begynner selv i 3.klasse til høsten, og kan nesten ikke tro det, hehe :-)

Sykt fin topp og kropp! Du er så heldig som kler sånne topper helt perfekt! :D

Barbora

Great top!! So glam! I love your necklaces and how you paired it all♥ White and black are truly amazing colors! and gold of course

Du sier du absolutt ikke skal klage, men det var jo akkurat det du gjorde..?

Elfride Marlene

Ååå den toppen er så nydelig, den har vært nr. 1 på ønskelisten for tiden. Den satt som et skudd på deg!

kjempefin!

gretaholvik

ÅÅÅ, kroppen og toppen!! Want!

Andrine

Skulle ikke du legge ut video om den foundation? Jeg venter på den fordi jeg har samme foundation selv og lurer på hvordan jeg kan få best resultat :)

M

Yummy!! Nice..

Oline

flot top!

https://zircles.com/olineama

Mary

How do you workout? You have an amazing body! Can't you make a post about your workouts and training?

Ida

Hvor er den lyseblå shortsen på instagram fra? :)

Koko

This looks terrible, your shoulders are way too wide.

Herlighet tror jeg må slutte å lese bloggen din, jeg sitter å vurderer å kaste opp for å bli tynn. Du gir meg dårlig selvtillit (ikke din feil så klart!) Jeg elsker bloggen din helt klart, men hver gang jeg er her inne og ser bilder av deg vil eg sulte. Du har en perfekt kropp. Kan du fortelle om trening og mat vanene dine?

Gabrielle Crystal RoseBonniee

I like this kind of tops. I want a white one and a black one :)

Fint At du dekket til ribbeina dine

Bella

Where is your Iphone cover from? <3

Natty

A love that golden tattoo! It's amazing :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no