hits

tips til god frokost

En god start på dagen er noe jeg er 100% avhengig av for å kunne yte. Jeg vet det er veldig forskjellig når det kommer til frokost, noen er ikke slutne på morgenkvisten i det hele tatt - men jeg har alltid vært et frokostmenneske og dagen min starter rett og slett ikke før jeg har fått fyllt på drivstoff. Får jeg ikke en god og energirik frokost blir jeg rett og slett supergretten, og det tror jeg de rundt meg kan skrive under på.... med penn! Haha. But anyways; til poenget mitt: jeg tenkte å tipse dere om en kjempegod, sunn og næringsrik frokost som virkelig gir deg en boost på morgenkvisten.

Mashed avocado toast + toast with strawberries + an half avocado + strawberries. The perfect way to start your day!

Avocado toast har jeg vist dere før. Det dere trenger en 1 avokado, salt, pepper, hvitløk og eventuelt chili hvis du liker det. Jeg synes det smaker supergodt med chili-biter i, så gi det et forsøk! Her har jeg tatt ferske jordbærskiver på den andre toasten min, men neste gang vil jeg prøve med Snøfrisk under (en naturell kremost) i stedet for smør :-) Som tilbehør har jeg jordbær og den resterende delen av avokadoen, og drysser du litt salt og pepper på er den helt amazing å bare spise med skje. Man får en sååå deilig metthetsfølelse av det - avokadoen inneholder nemlig mye energi så det sitter mye lenger i magen enn hva en kjip salami ville gjort.

Husk at frokost er det aller viktigste måltidet i løpet av dagen!

19 kommentarer

Amalie

Etter at du tipset som den avocado toasten for en stund tilbake har jeg spist det hele tiden! Det er sykt godt åå

Emilie

Så veldig godt ut! Men husk at man skal kun spise maks 2 avokadoer per uke, så jeg ville spart den ene halvdelen til en annen dag!:)

Marianne

Hvorfor skal man kun spise maks 2 avokadoer på en uke?

Helene

Det med å spise maks 2 avokadoer per uke er bare noe enkelte som går på en EKSTREM fitness diett følger fordi det er mye fett i en avokado. Fettet sies å være noe av det SUNNESTE fettet du kan få tak i, og avokadoen skal visstnok inneholde maange andre sunne stoffer også! Selv spiser jeg 1-2 avokadoer per DAG! :)

Thea

Så digg!! Elsker avokado, men har aldri prøvd jordbær på toast :o Må testes ut!

Må testes ut! ser kjempegodt ut!

Elsker bloggen din!! stå på <3

krist.in

åh, nam, det ser så sykt digg ut !

rister du brødet først? :D

Miria Karima

So mouthwatering!!

www.miria.de

Skal du lage video fra kypros? :)

Det så godt ut!

Kristine Ullebø

Anonym: Ja, jeg rister brødet :)

Barbora

Looks amazing <:3 yumm

M

Haha i natt drømte jeg at jeg var på fotoshoot sammen med deg, også var vi fire modeller så det var deg, meg, Barbara Palvin og kendall. Vi var skikkelig flinke, og særlig du fikk mye skryt. Hahaha jeg er ikke modell btw

Natty

That looks sooo delicious!! :)

Hvor er den lyse denim-shortsen på noen av de siste instagrambildenen dine fra? den var sinnsykt fin<3

Kine

Hvorfor i alle dager har du ikke smør på brødskiven med jordbær?! Fett er sunt og godt. Du minner meg litt om enkelte jenter jeg har arbeidet med på barne-ungdoms-psykiatrisk-avdelign.. Håper virkelig bare du er naturlig mager, og ikke går aktivt inn for å være det/bli det. Ser du spiser avocado her, og det er supet! Men smør er også sunt i rikitg mengde :)

Kamilla Haaland

Åh, avokadotoast er såå digg!! <3

Stine

Du mååå prøve med karri oppi også, og saft fra sitron! Karri er utrolig godt sammen med avacado og salt og pepper!

Johanne

Kine: Er ikke alle som LIKER smør like godt kanskje, jeg har det aldri på mine brødskiver og har aldri hatt det heller. Alt trenger ikke å handle om kroppshysteri :)

Flottte tips Kristine, bra du setter fokus på frokost! Ikke bare kroppen trenger energi, hjernen trenger det muligens enda mer enn kroppen for å fungere og prestere optimalt :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no