hits

stress level: maximum

God dag! I dag har jeg hatt fri fra skolen ettersom det er p-mattetentamen (jeg har s-matte, så jeg er det null skole på meg), og morgenen startet rolig ved at jeg sov til jeg våknet av meg selv klokken 10. Lite visste jeg om hvor stressende denne dagen skulle bli!! I dag har jeg tatt bilder av meg selv sminkefri og i bikini som jeg skal sende til byrå, jeg har prøvd meg på casual videoblogging og jeg har vært i kontakt med to modellbyrå, pluss en journalist. Mye som skjer i livet mitt, med andre ord.

Jeg skal ikke la stresset gå utover dere, da! Ååh, jeg digger at det er fredag i dag, føler nemlig det er lørdag siden jeg hadde fri fra skolen i dag. I dag har jeg vandret rundt i bikinitopp og kosebukse all day long, og det har vært helt latterlig deilig. Jeg har blitt eier av den beste kosebuksa NOENSINNE!!!! Altså, hvordan kan en bukse være så behagelig, og se så bra ut?!Den er fra Nike og fås kjøpt hos Junkyard her. Jeg har størrelse XS og den sitter akkurat slik jeg liker det. Den er ikke tettsittende slik mange andre kosebukser fra Nike er, men den er tettsittende rundt livet og rundt anklene, så den ser rett og slett DRITBRA ut. Jeg kommer sååå til å bruke denne til hverdags også. Er det mulig å bli så frelst av en joggebukse?!

..... jepp! Tydeligvis, haha.

Jeg må bare nevne noe angående innlegget om høysensitiv, forresten. (Koselig å høre at mange følte det samme, haha...) Det var en del som mente at det var vanlige symptom og at mange driver med "selvdiagnosering", og ja, det ER vanlig å reagere på tyggislyder, men dere må vite at høysensitiv er ingen diagnose, så å si at folk diagnoserer seg selv blir feil. Jeg tror det er mange som er høysensitiv, bare i veldig forskjellig grad. Jeg vil ikke kalle meg selv en høysensitiv person, men at jeg reagerer en smule mer på matlyder og sanser ting mer enn enkelte er jo fakta. Men som sagt: det er ingen diagnose! :-)
Her er filmkameraet jeg fikk låne med meg etter møtet med Nordic Screen, som skal hjelpe meg med å bygge opp YouTube-kanalen min. Takk for alle forslagene til videoblogg, da! Dere er jo helt rå. Nå har jeg mange idèer til hva jeg kan lage video av, så følg med fremover. Ha liiiitt tolmodighet med meg, bare! Og ja, Maybelline-videoen kommer STRAKS! :-)

Nå står mamma på kjøkkenet og lager tacopai, mmm. Jeg ser nå at dette innlegget ble veldig rotete siden jeg hoppet mye fra tema til tema, men jeg har en del på hjertet for tiden så jeg håper dere er okei med det, haha. Si ifra hvis ikke!

23 kommentarer

Visste ikke at du drev med friidrett

Lena

Du har rett i at å være høysensitiv ikke er en diagnose :) Det er rett og slett et personlighetstrekk!

Skal du flytte til USA siden du har kontrakt med dem elle? Kan du si litt mere om d? :)

hva er de flekkene du har på brystet?

veldig gøy at du skal videoblogge forresten :)

N

Jeg liker deg veldig godt Krissy, og har vært en fast leser lenge! Når det er sagt så må jeg innrømme at jeg er litt skuffet over at du ikke ser ut til å ha tatt til deg noe av kritikken i forbindelse med photoshooten du var, til tross for at mye av det var veldig konstruktivt. Ikke alt selvsagt, men det hopper man jo såklart over :-) Jeg bare synes det er synd at du ikke svarer tilbake på det og prøver å vise deg litt mer, hva skal man si.. ydmyk? i saken, eller ihvertfall forklare hva du selv tenker rundt det? Alle (som sagt, med visse unntak) har jo sagt de forstår at DU ikke har ansvar for stylingen, men at du likevel fortsetter å poste bilder hvor du bare sier at det er "gøy å kle seg ut som indianere", det må jeg si at jeg ble litt skuffet over. Håper du ikke tar dette som noe hate eller noe, men du liker jo å kommunisere med leserne dine, så jeg har bare tenkt litt over det! Og siden du nå svarer tilbake på kommentar/kritikk angående et annet innlegg, så følte jeg faktisk for å kommentere det også - til tross for at jeg sjeldent kommenterer her inne, haha.

Uansett, jeg er som sagt en fast leser og veldig "fan" om man kan kalle det :-) Og ønsker deg såklart lykke til med alt som skjer fremover, du har mye planer og jeg gleder meg til å følge med :-) Tvitvi!

Klem

Kristine Ullebø

Anonym: Det er en gammel flash tattoo, haha :)

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, jeg skal ikke flytte til USA, i alle fall ikke med det første :) Om jeg gjør det bra som modell vet jeg jo ikke enda!

nest øverste bilde, æsj

Silje94

Uff du er altfor tynn til å bli modell. Ingen klær sitter fint på deg, du har jo null former. Men modell for sultne barn i afrika kan du være, men der stopper det. Så tragiskt at du prøver så desperat, du ser jo bare ut som en fjortis, ikke modell

Er litt skuffet over at du fortsatt poster slike bilder etter at du ser hvor lite "populære" de bildene er blant kommentarene du får

Silje94, du burde virkelig spare deg for de ordene du poster. Kristine har sagt så mange ganger vekten hennes skylder forbrenningen, og det kan hun ingenting for. Mange klær kan sitte like fint på Kristine som en normalvektig eller overvektig. Aksepter at alle er født med ulik kropp, så slipper vi alle disse idealene som skal følges. Hun spiser sunt og trener, det er dumt av deg og assosiere henne med sultne og fattige barn i Afrika - rett og slett tankeløst. Nå må mange av dere ta dere krampeaktig sammen. Synes dere det er greit å fortelle en tykk person at hun/han er så feit at hun/han kan assoiseres med de som er på diverse slankeprogrammer i USA, f.eks? Nei. Ingen skal trenge å få kommentarer på kroppen sin.

Jeg, personlig, mener Kristine er flott og jeg håper hun har det godt med seg selv. Jeg håper ikke det bare så tynne jenter som henne modellbransjen streber etter, for da kan idealet fort gå en veldig farlig vei. Vi burde hatt litt av alle type fasonger og vektklasser, da hadde vi nok blitt litt mer opplyst rundt alle kropper og sluttet å strebe etter det man aldri kan få uten og bli syk.

Håper dette går din vei, Kristine. Lykke til!

Barbora

I really like these types of posts! Just everything in one post and it keeps us motivated and updated :) soo great to read what you are up to

Sendte du inn bilde til byrå med den flashtattooen på brystet? Er kanskje ikke så lurt i tilfelle det skulle gjøre noe, du burde prøve å vaske den bort først :) Er nok travelt for modellmoren din å måtte forklare flekkene som en flashtattoo som er så lett å få bort! Kun konstruktiv kritikk!! Bloggen din har blitt kjempebra i det siste, elsker å følge med på reisen du er på vei mot!! Klem <3

Lykke til videre! Du er så herli!!

Gunn

Hei Kristine. Du må ikkje ta dette som kritikk av noko slag. Ser at du har fått ganske mange mørke føflekkar på magen. Ro ned solinga! Sol er noko av det verste du kan utsette deg sjølv for (i store mengder altså)! Har lest fleire gongar at du solar deg skikkeleg ofte og masse, og vil berre oppfordre deg til å tenke på at denne huda skal du ha i fleire år til. Hudkreft vert meir og meir vanleg. Pass på deg sjølv.

Skal ikke antyde noe. Så derfor spør jeg bare, hvorfor tar du bilde i bikinitop? (Er det for å få kommentarer på magen? :) eller? :)

Du er kjempeflink og ikke minst pen, Kristine :) Stå på, du kommer til og nå langt som modell, det er jeg sikker på :)

Lol

Ka i helvete , alltid ska du trekka inn den jævla magen din og visa de ribbeina. Sorry asso ærlig talt eg digge bloggen din og som person men d der begynne å gå meg på nervene , la oss si d var min måte å so konstruktiv kritikk på...

Hvordan skal du få til å jobbe som modell for dem som holder til i usa når du bor i norge? :)

Randi

Hei!

Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om studieteknikker og hvordan du får motivasjon til å prestere så bra? :)

Mandosa - Mode & Skönhet

Hur gör du för att få så oerhört fint hår?!!

Rebekka Storøy

Du er seriøst helt sykt nydelig

N

Fint å se at du bare ignorer når noen prøver å gi konstruktive tilbakemeldinger og kommunisere med deg da, og heller bare svarer på komplimentene. Unnskyld, virkelig ikke meningen å være kvass eller skape kvalme, men det synes jeg er skikkelig kjipt og skuffende.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no