hits

no makeup

Lørdagskveld! Og jeg er ikke ute og raver denne gangen, hehe. Jeg har sykt lyst ut i dag, men siden jeg drar til Stockholm på mandag har jeg lyst å holde meg clean til det. Mest fordi jeg har en del jobb å gjøre (forhåndsskriving av innlegg, blant annet), men også fordi jeg har kommet halvveis fyllasyk på èn fotoshoot og èt møte på litt for kort tid.. Haha, nå høres jeg ut som en alkoholiker, men det er bare nå i mai - det skjer jo såå mye!! JEG ELSKER MAI!!!!

Her er noen av bildene jeg sendte til Wilhelmina. Hva synes dere? Jeg har null sminke på her, og som dere ser så er jeg superbleik. Altså, søk opp i arkivet mitt for et år siden og se forskjellen. Jeg var usannsynlig brun på den tiden, selvbruningen og solariumet tok jo helt av. LOL!! Jeg skal innrømme at jeg fortsatt digger å være brun, for man føler seg jo bare SÅ mye bedre, men enkelte ganger så jeg egentlig bare ut som en vandrende brownies. Synd man ikke ser det før et år etterpå. (Jeg skulle forresten hørt på dere når dere sa jeg burde roe ned eyebrow gamet..... Fy flate, haha. Hvorfor tok ikke noen øyenbrynsfargingen ifra meg?)

Jeg må bare si at det er en fryd å blogge for dere for tiden! Dere er så gode mot meg! Hva har jeg gjort for å fortjene det? Ikke vet jeg, men det er i alle fall supergøy. Jeg skal søren meg blogge livet ut. Hmm, okei - kanskje ikke. Men jeg er langt ifra lei, det skal dere bare vite. Suss! Nå skal jeg på butikken og kjøpe godteri. Jeg er klar for en tradisjonell lørdagskveld med familien, jippi ♥

33 kommentarer

du er like pen uten sminke som med sminke du :-)

Du er pen uten sminke :) Men er det ikke slik at man ikke skal posere på sånne casting bilder..?

Lenna

Still BEAUTIFUL Kris :)

Ingrid

Du burde begynne å gå mer uten sminke! Det er kjempe fint! Tidligere når jeg har sett på bildene dine har jeg tenkt at du har sett bra ut, men kanskje ikke som en model. Nå derimot ser du virkelig ut som en model-model liksom haha.

Hanne

du har SKIKKELIG modellutseende! sånn unikt og ikke A4 utseende liksom. ønsker deg all lykke videre Kristine og bare det beste! :)

Malene

Det heter ikke én og ét!!!!!! Jeg dååner om du skriver det en gang til, det heter bare en og et eller ett! Har du ikke norsk på skolen?

Sol Dragseth

Åhh kan du ikke legge ut fler bilder som du sendte til Wilhelmina? Du er så nydelig Kristine, modell er virkelig noe du burde satste på!

Tea<3

Ååå nydelig! Du er jo så fin uten sminke!<3 Synes det er bra at du også ikke sminker øyenbrynene så kraftig som før, da ser det også mer naturlig pent ut;) Men du trenger ikke noe serlig med sminke assa, kanskje bare litt maskara og puffer viss du føler det trengs<3 Men du får ett mer særpreget utseende uten<3 Stå på, du er så flink:-)

Barbora

Soo so beautiful!!

Being paler and healthier is better!! True!

I guess what you give comes back at you ... You update us all the time you really pay attention to readers and comments! You are very sweet and I think that is the only feedback you deserve! But yes there still will be hate with so many people

Åå, du er veldig vakker! Men er det ikke sånn at polaroidbildene skal bli tatt av noen andre? Også At du ikke skal posere?

Anonym

Hei :) Jeg lurte på om hvilken hårbørste du bruker, eller om du fortsatt bruker tangle teezer? Hva skal man gjøre vist du mister veldig mye hår? Når du greier håret ditt, starter du nederst og greier det oppover? :)

Har du ikke gjordt noe med Bryna her?

Slike bilder skal taes rett foran, av andre, og ikke overeksponert og poserende.

No makeup? Hva er streken på bryna?

Det er ikke det at du er så blek på disse blidene. Bildene ser heller ut til å være kraftig overeksponerte. Det er grunnen til at du fremstår som hvit på bildene. Selv en afrikaner ville set blek ut på et overeksponert bilde som dette.

Kjempefine bilder, du er vakker! Men jeg ville prøvd å slappe litt mer av i munnen :) Lykke til !

JuliaSofie

Syns du er fin uten sminker:)

Ane

du er så fin uten sminke!! :-)

Ellen Lovise

Åååh så nydelig ❤️

Charlotte

WOW ❤️❤️❤️

Én og ett*

Oi du så litt ut som et dødt lik ! O

Mette

nydelig du <3

BLACCSHOP

Hei!

BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

anine

sallan du er fin uten sminke altså

Suzanne

Lurer på om de godkjenner disse? Bildene er overeksponerte, som vil si at de ikke viser huden din slik den er i virkeligheten. På bilde 2 ser man veldig forskjell mellom ansikt og nakke/overkropp. Du stod sikkert ved et vindu. I tillegg poserer du og det er.. selfies? Men super heldig er du! :D

Du ser egentlig litt syk ut.

Så pen du er uten sminke!!

Nathalie

Du er utrolig pen både med og uten sminke, Kristine!

Man skal ikke posere på casting bilder da vettu ;) Og så håper jeg du ikke tok bildene selv, slik man tar selfies? Håper du brukte stativ eller fikk noen andre til å ta dem? På casting bilder skal man jo egentlig ta bilder rett forfra og fra siden (profil).

Men når det er sagt, så er du utrolig pen uten sminke :o

J.

Synd de ikke ga deg rettningslinjer for bildene, de tas vanligvis uten noe posering og av noen andre. Disse ser dessuten overeksponerte ut

Dennis

Wauw Stil looking good with out make up. 😙

Så smuk.

Jeg er forelsket 😍

Dennis

Ingrid <3

utrulig fin både med og utan sminke!

Kvar er toppane frå? Ser du har brukt dei mykje, dei er veldig fine!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no