hits

stockholm!

Hei til mandag og dere! Nå er skoledagen min ferdig, for jeg skal til Stockholm i dag. Wohooo! Jeg elsker den byen. Denne gangen er det i forbindelse med en fotoshoot, men jeg kan ikke fortelle dere riktig hva... enda! Det er ikke lenge til prosjektet blir sluppet, så følg med. Vel, fotoshooten er ikke før i morgen, men siden det er stress å reise sammen dagen som man tar bilder, bestilte vi flybilletter og hotell i dag. Jeg lander i Stockholm klokka 4 i dag, så jeg har hele dagen for meg selv i Sverige's flotte hovedstad. Hmm, hva skal man gjøre på da mon tro? Det er jo litt (veldig) kjedelig å være alene, men jeg får utnytte alenetiden og gjøre det beste ut av det. Jeg kommer sikkert til å gå rundt i gatene å kikke, muligens shoppe, og så finne meg en restaurant. Det er innafor å spise alene på restaurant, eller hva....? Haha!

Så i morgen blir det hotellfrokost, shoot og så bærer det hjem igjen på kvelden. Jeg har forhåndsskrevet innlegg, så ikke glem å følg med på bloggen! :-) Jeg har Mac'en med meg, men er usikker på om jeg får tid til å update dere derfra egentlig.

I <3 Stockholm!

9 kommentarer

Natalie Glesnes

Herlig :) ha en super uke!

God tur og kos deg masse 💕💕💕💕💕

du er så prefekt!!! hvordan kan jeg bli like slank og vakker som deg? og få så langt og fint hår! Vil bli like tynn som deg, plis svar! er helt desp, er lei av å være feit.

Madelene

Hey! Var i Førde i helga og håpte på å få se deg, men jeg var for det meste oppe på leirskolen på fjellet i konfirmasjon :p

Håper du orker og ta en titt på bloggen min <3

God tur <3

Masse lykke til, dette blir spennende.:)

Barbora

♥ Enjoyy! I love Caroline's jeans on the photo!! WAANT

Malene

Hvor har du kjøpt den rosa passport mappen? utroolig fin, vil haa <3

Hvor er den hvite shortsen der fra? :D

Kan du plis linke til den hvite shortsen? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no