hits
32 kommentarer

byAnne

Elsker den sangen selv :)

malin

hvilken størrelse er shortsen? kjempefin i den!!

Powderoom

pen du er!

Hvilken størrelse har du levis shortsen din i?:)

A

Hei. Jeg håper ikke du misforstår denne kommentaren, men mtp høyden din synes jeg at du bør øke daglige kaloriinntaket med 300. Regner med at du ligger rundt 1400 nå. Du har en kjempefin kropp.

JuliaSofie

Flott sang, fikk gåsehud av den:) Misunner det fine lange håret ditt forresten:)

Nora

Hei, fint innlegg og fine bilder! Men jeg lurte på siden du er så sykt flink til å ordne deg på håret, du ser hvertfall alltid fin! så lurte jeg på om du kunne lage et innlegg/video med noen frisyrer til 17 mai? gjerne med fletter eller sånn "half up half down" hår? klem

Elisabeth

Hahah! Den sangen var jo "trendy" sommeren 2013. Skal du tipse, så kan du iallefall komme med noe ikke _alle_ har hørt om før :P

Jenta med te-koppen

Elisabeth: Om Krissy hører en sang betyr det ikke automatisk at hun tipser. Er det ulovlig å høre på "gammel" musikk? Visste ikke at musikk gikk ut på dato.

Du er stunning Krissy!

Ingebjørg

Du burde høre Collin McLaughin sin versjon av sangen,vil si den er bedre enn originalen! Den ligger på spotify😄

Ingrid

Er shortsen 501-modellen? Og hvilken størrelse har du? Den var utrolig fin og satt veldig bra på deg! :)

Ina

Kan du plis svare på hvor du har kjøpt de "shortsene" som du har under shortsene dine? :)

"Jenta med tekoppen" hun skrev hun tipset ;-)

Kjempefin blogg du har :-) Tror du at du kunne ha tatt med i neste "ukens spørsmål" om hvor mye Levis shortsen din kostet og hvilken størrelse du har i den? <3

kaia

hei

jeg lurer på om du kan skrive hvordan du øver til en prøve eller en eksamen? litt tips og teknikker .)

M

Fy flate jente, du er bare herlig.. Disse bildene var utrolig lekre av deg Kristine. Shortsen satt jo som malt på den flotte fua, og den toppen.. ;-) :-)

Anonym

Hei Kristine. Nå har du hørt dette tuuuusen ganger før, og ikke vet jeg hvorfor du fortsetter, men hva er poenget med å legge bilder av deg selv med så INSANE tydelige ribbein?! Sånn seriøst! Du er 18 år og har flere tusen følgere, både her, på insta og snap. Kristine, vær så snill. Tenk litt lenger!

SÅ FINT AT BLOGGEN DIN HAR REKLAMER FOR NESEOPPERASJONER DA

Nikita <3

Fine bilder :)

lolz

Du som sier du er så glad i musikk, følger tydeligvis ikke med, iogmed denne var på topplisten for to år siden.....

Barbora

The song is seriously wonderful♥ It was one of my main summer jams :))

I love your outfit! so cool

Hahah så jævlig små tits

Jeg gir opp.. Kristine nå er du 18 år!!! Hvor vanskelig er det virkelig å forstå at når du legger ut slike bilder SOM DU TYDELIG PRØVER Å FÅ FREM RIBBENA MEST MULIG PÅ, påvirker unge jenter i VELDIG stor grad! Det virker ikke som du prøver å være et forbilde i det hele tatt jo., alt du snakker om er fest og alkohol - og alle bildene dine tar du på en måte hvor du fremhever hvor syltynn du er. Man kan si mye om hvor gode forbilder de andre bloggerne er, men de tør i hvertfall å svare på kritikken og ENDRE seg om noe er galt. Med en gang du får kritikk lar du det bare ligge. Men guess what? Du er en offentlig person Kristine & nå er det virkelig på tide at du svarer på kritikken;

HVORFOR må du fremheve hvor tynn du er i alle bilder? HVORDAN kunne du takke ja til en Photoshoot som bruker hodeplagg fra Indianernes kultur på en så respektfull måte? Og HVORFOR må du skryte sånn av alkohol hver eneste gang du går ut?!

Carina

You are gorgeous!

Ida

Hvilken str har du i shortsen??:-D

Kan du lage en "guide" om levis shortsen din?

Linda

Kikker innom forskjellige blogger her og der, og nå har jeg kikket på din en liten stund, og dette innlegget, det du nesten ikke har på deg klær, må innrømme at jeg nesten ble kvalm. Du er et forbilde for såååå mange tusen unge jenter. Dette er lattelig.

Elin

har hatt sykt lyst på den shorten sykt lenge, den er så sinnsykt fin. Hvilken størrelse har du i den og hvordan var det å bestille fra batoko? Tok det lang tid før du fikk den?

Uff... herregud så du ser ut for tiden

Virker stadig mer utbredt å misforstå blogging: En blogg er en online, åpen dagbok.

At andre velger å lese den er vel og flott for bloggeren, men det er ikke med det nødvendig for bloggeren å tilpasse seg leserne. Liker ikke leseren innholdet i dagboken må de finne en annen dagbok å lese, eller enda bedre, starte sin egen blogg for å vie tid til som opptar en selv.

Vanja

Det siste bildet av deg er bare WOW <3 Du er utrolig nydelig Kristine.

Silje Orre Olsen

hvilken størrelse har du i shortsen? :D den va dødsfin.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no