hits

through my phone

God morgen! Så deilig det var å våkne uthvilt i dag tidlig. Det trengte jeg virkelig, kjenner jeg. Men dum som jeg var så ville jeg lage sengen ekstra koselig i går ved å hive på mange nye puter (jeg ELSKER å ha mange puter i senga), og det endte opp med at jeg våknet med en skikkelig vond nakke fordi jeg har ligget så høyt med hodet i natt... Er det mulig, Kriiiiiss.

Grunnen til at jeg oppdaterer dere så sent er fordi jeg har brukt morgenen på å forhåndsskrive blogginnlegg til dere, og brukt 1 time på å laste opp en liten videoblogg jeg har laget til dere. Mac'en min er seriøst stappfull og den gååååår så treigt nå, men selv om jeg har overført mange av bildene mine på ekstern harddisk så følr jeg ikke for å slette alle sammen.. Jeg har slettet alt før 2014, men jeg bruker en del av bildene mine fra 2014 enda, så jeg kan bare ikke slette dem. Men utenom bildene mine så skjønner jeg ikke hva som tar så stor plass? Jeg har jo veldig lite av programmer på Mac'en. Ja ja, jeg får vel bare ta å gå gjennom bildene mine og slette de som er ubrukelige. Nå tenkte jeg å gi dere en liten update med mobilbilder fra de to siste ukene. Jeg vet dere er glad i slike mobil-updates, så det skal jeg sørge for å ha oftere :-)

Oslo! Fin utsikt fra flyet, eller hva?

Haha, her var det mediatentamen som stod for tur og jeg sitter jeg utenfor klasserommet og venter på at det er min tur. Det der blikket betyr at jeg gruer meg SYKT. // Fargerik lunch! // Later som jeg er russ:P Med Vibeke som er russ. // Jeg måtte ta en liten pause på et prøverom, haha.Vero, Ingvild og meg // Haha, Guro. Haha. // Emma, meg og Guro, beste jentene ♥ // Det er SOMMER!

15 kommentarer

Elisa

Hei kriss! Kanskje du burde kjøpe en ny Mac med 500 eller 750 gb lagringsplass? :)

Hvis du har 256 gb, er det ikke nok...

Klem!

Har du tømt søppelbøtta på macen din? Jeg kasta så mye og sletta så mange program når min var full, men hadde ikke tømt søppelbøtta. Da er fortsatt alt på maskinen, selvom du tror det er slettet, haha :-)

Jegskriveromhverdag

Ønsker deg en fin Søndag, Kriss! : )

Helene

Det beste tipset jeg kan gi er rett å slett å kun ha bildene dine på ekstern harddisk! Slett alt av innhold fra pc'en, slik at den er "clean", og så lagrer du alle bilder og filer rett på den eksterne harddisken :) (hvis harddisken din er stor, går det an å bruke en kjempeliten minnepenn som mellomstasjon også :) )

Er det ikke syykt varmt å bruke CG nå?

http://jegskriveromhverdag.blogg.no/1431249368_toppblogger_fikk_shor.html

bildet på denne linken hadde du serr perfekte bryn!!!!

HH

Last opp bildene dine til for eksempel Dropbox. Da har du fortsatt rask tilgang til dem, men du slipper å bruke plassen på harddisken din. Men for at de ikke skal bruke av plassen på Macen din, må du velge selektiv synkronisering på mappen med bildene i, for ellers lagres bildene også på Macen. Ulempen er da at du må bruke Dropbox i nettleseren. Og hvis du skal bruke Dropbox eller en annet lagringstjeneste bør du ikke si det på bloggen så ingen vet hvilken tjeneste de skal prøve å hacke. Du bør også bruke en epost-adresse ingen vet om og så klart ha et veldig sterkt passord :)

tommy

härliga bilder :D

altså.. tror du at du er russ i år ?

Anonym

Hei :) Jeg lurte på om hvilken hårbørste du bruker, eller om du fortsatt bruker tangle teezer? Hva skal man gjøre vist du mister veldig mye hår? Når du greier håret ditt, starter du nederst og greier det oppover? :)

Fine bilder da.:) Anonym: Jeg tror da virkelig ikke at hun tror at hun er russ? Krissy er nok smartere enn som så.

Husk å tømme papirkurven/søppelbøtta! Hvis den er full blir macen sykt treig!

Barbora

Do you have music on your mac ? It takes a looot of storage. Maybe check if the bin is cleaned :DD ahaha idk really

Mobile updates are life LOVE THEM

Anorektisk og totalt avmagret er du og det er jævlig stygt. Får du mye gutter, krisa? ;)

Du kjøper jo bare en slik ekstern harddisk på Clas ohlson !

Det er som en minnepenn bare større, og det koster et par hundre, men du har masse plass på dem. Jeg har oppimot femti tusen bilder på min :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no