hits

testing av nytt videokamera

Denne skulle egentlig vært postet på onsdag! Så lat som om det er onsdag når dere ser videoen.

Jeg laget egentlig denne videoen kun for å teste det nye videokameraet som jeg har fått låne. Det er ikke samme kvalitet som kameraet mitt (det filmer jo i HD), men det er lite, lettvindt og utrolig enkelt å filme med, spesielt siden man kan se seg selv på skjermen, så jeg tenker å ha det med meg når jeg er ute med venner, reiser og så videre. Sounds good? Jeg elsker å sette sammen filmer fra ting jeg gjør, skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere.

I dag har jeg trent, woho! Jeg merker veien fra sofaen til treningsklærne ikke er like lang lenger, og jeg mistenker at det har mye med været å gjøre. Det ER jo faktisk deilig å trene når sola skinner! Ellers har vi grillet hamburger i dag, og nå pakker jeg til morgendagen. I kjent Kristine-stil kom jeg på nå i siste liten at vi ikke har en eneste koffert som egner seg til små reiser, og jeg synes personlig det er jævlig flaut å komme med sydenkoffert når jeg er på bloggreise i 1-2 dager. Haha, LOL. Så før jeg drar i morgen må jeg løpe bort på butikken og skaffe meg en minikoffert, jeg skal jo tross alt bare ha med meg toalettsaker, kamera, mac'en og undertøy! :-)

37 kommentarer

Andrea

Jaaa, kjekt med flere videoer! :D

Silje

haha digga deg! syns det var utrulig kjekt å sjå deg på denna måten, keep on going!! du er rå.

lurte forresten på korleis størrelsane i runwayshortsane er? er de normale, små, eller eventuelt store i størrelsen? takk for svar:)

Du er så flink og oppdatere! :) beste bloggern

Inger

Er kameraet vanntett, kan det filme utennatt?? :) digger deg

Kristine Ullebø

Silje: så hyggelig å høre, Silje! størrelsene i runwaydreamz-shortsene er helt normale, jeg bruker XS og det er den størrelsen jeg bruker ellers også :) men oooom du er i stuss, ville jeg kanskje valgt en størrelse større! altså, om du stusser veldig mellom S og M, velg M :)

Emma

Hei! Veldig gøy med videoer der du bare snakker om alt :-D

Ååååå du virker som ei heilt hærlig jente! Stå på!

Det hadde vore gøy med flere videoblogger fra dagene dine.

Sweet. Fin dialekt, ligner litt på bergensk :-)

Barbora

I love yout top! And overall outfit of course !! If you did it in English it would be sooo amazing!! I am so escited for more footage! Videos are always fun

Ååå elsker så sykt mye at du skal begynne å video blogge!! Du er kjempe søt og herlig<333

Solveig

Ååh, så UTROOOOLIG fin dialekt du har! Den er såå fin!!

Og så utrolig fint å se en blogger som klarer å videoblogge uten å ordne håret sitt eller smile falskt annenhvert sekund. Tommel opp!! :)

Så utrolig skjønn og nydelig du var i denne videoen her! Så gøy at du skal begynne med mer videoblogging :)

åå, du må helt klart lage sånne videoer ofte! ble mye mer personlig, og litt variert fra hva du ellers gjør :-)

Marthine

Det er så sinnsykt gøy å se deg videoblogge! Du er bare så sykt jordnær og søt, i forhold til enkelte bloggere som det nesten er slitsomt å høre på. (Da de kan fremstå overlevende/falske)

Hedda

Herreguuud så skjønn og sjarmerende du er!

Gøøy! Ha mye mere videoer

Inge

Hei! lurte bare på når du skal kåre en vinner av skinnjakken? :-)

maria

HeI!

Beundre deg meir og meir frå kvar dag som går! Eg er imponert over alt du klarer, og alt på ein gong! Eg må sei ein ting; pass på og ikkje møt veggen, haha, rart å sei, men eg snakker av erfaring og ser meg sjølv i deg på mange måtar. Stopp opp innimellom og kjenn etter, kjenn at du har livsgnist, glede og energi :) Stå på vidare! Du er rå, og fortjener det beste <3

Klem

lillenina

Du bør virkelig begynne å videoblogge mere. Du har jo en så fin dialekt, skikkelig deilig å høre på :D

Ååå du er såå fiin! Du virker som ei herlig jente <3 stå på!

Anette

Jeg virkelig elsker dialekten din, og du høres også utrolig hyggelig ut :)

Ida

Jeg synes du har så fin stemme og søt latter hehe :) forresten så merker jeg at jeg faktisk er skikkelig glad i deg på en eller annen merkelig måte. Om jeg ikke har vert innom bloggen din på en stund begynner jeg liksom å savne deg, og det er godt å se deg igjen. Haha! Veldig rart, men du kjenner vel kanskje igjen følelsen når du ikke har blogget og "sett" leseren dine på en stund?

LifebyCamilla

Du er SÅ søt! Er så morsomt å høre at du snakker vestlandsk når du skriver på bokmål :p haha! Blir like overrasket hver gang :D håper det kommer mange flere slike "snakke-til-leserne" videoer fremover!

Veldig gøy med video. DU er veldig flink. Men litt slitsomt når du sier så mye "ehh". Bare en ting å tenke litt over til nestegang. Gleder meg til flere :D :D Digger deg og bloggen.

svar plisss

HVA HETER SANGEN I VIDEOEN???? plisss svar har lettet etter den så sykt lenge nå :(:(:(:

Margrete

Sjukt bra Kristine!

Jeg elsker dialekta di den er så kul! Og det med at du bare snakker om alt i en video til oss gjør at jeg føler jeg er skikkelig god venn med deg.. haha! Det hørtes rart ut...

Men kan du få med Ingvill også på en video?

Rikke

Ååå du har dønn seriøs den fineste dialekta! Og du virker så sinnsykt herlig!

A

Åh, herregud du er så nydelig!

så gøy med flere videoer, men litt slitsomt med masse musikk i bakgrunnen fordi man får ikke helt med hva du sier egentlig

Jeanette

Du er utrolig... naturlig! Og dialekten din, den er det ikke annet enn å elske!

Vet at du fra før av har hørt at du er smellvakker, men fy flate, gjennom videoene dine skinner det gjennom at det ikke bare det er på utsiden det er på stell hos deg. Like skjønn personlighet som din skal man lete lenge etter!!

M

Sangen i begynnelsen av videoen, hva heter den?? Kul video forresten, herlig dialekt du har, sexy..

Malin

Hva heter sangen i bakgrunnen? <3 Elsker bloggen din<3

Kristine

du virke så utrolig søt, håpe vi møtes ute på Rhodos ettersom vi e der samtidig! would be fuuun

Maria

I didn't understand nothing but I watched the entire video. Please write your articles in english (: Will you come to Rhodes this summer? I'm from Greece.

Maria

I didn't understand nothing but I watched the entire video. Please write your articles in english (: Will you come to Rhodes this summer? I'm from Greece.

Maria

I didn't understand nothing but I watched the entire video. Please write your articles in english (: Will you come to Rhodes this summer? I'm from Greece.

Alexandra

Jeg syns rett og slett at det er skikkelig DRITT at det blir mer og mer video, og mindre tekst.. Jeg elsker og lese, ikke så glad i og se på videoer.. Så for min del så er det ikke positivt :( Men det kommer selvfølgelig litt an på hva slags videoer du skal lage!

xoxo

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no