hits

snapback love

Gud, gjett hvem som greide å glemme at pappa har bursdag i dag? De siste dagene har gått i ett, og jeg kom hjem 12 i går natt, så jeg var ikke i senga før nærmere 1. Det førte til en stykk trøtt Kriss i dag tidlig, som verken visste forskjell på opp og ned. Sa god morgen til pappa og merker han oppfører seg litt annerledes enn vanlig, men tenkte ikke noe mer over det. Så kommer jeg på skolen, sjekker Facebook og ser "Øystein Ullebø har bursdag i dag". Haha, å faen. Føler meg som verdens slemmeste person når jeg glemmer det, men jeg tror han har tilgitt meg nå :-) Her hjemme har vi bare feiret med god middag, ettersom Håkon kommer hjem i morgen og da har vi heller felles feiring for han og pappa når hele familien er samlet.

Snapback er noe jeg har hatt i alle år, men som jeg nesten aldri har giddet å bruke. HVORFOR, spør jeg meg selv? Det ser jo faktisk sjukt rått ut, i tillegg redder de enhver hårkrise. Jeg hadde med meg den nye snapbacken min fra Junkyard til Stockholm og den ble flittig brukt.

Og LOL! Jeg hadde store planer om å gjøre burgeren min fin og ta estetiske bilder av den... Vel, her er resultatet. Jeg som er blogger burde vel vite at man skal ta bilder av maten før man spiser den, men jeg er alltid så sulten når middagen blir servert at jeg rett og slett glemmer det av. Burger var godt, da!

Nå skal jeg få på meg finere klær og freshe up sminken litt. Vors hos Guro - wiiie! Ha en SUPER onsdag, nyt at dere har en hel langhelg fremfor dere ♥

15 kommentarer

Edel Kristina

Haha, glemmer alltid å ta bilde av maten... før jeg har tatt et par bit! Du kler snapbacks! ♥

Sarah.M

Om du har fri på fredagen også? Åhh heldig??! Jaja, lykke til med eksamen, og kos deg i kveld!

BLACCSHOP

Hei!

BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

hvilken størrelse i joggebuksen? :))

Fester du hver helg eller? Det virker sånn

Sarah Z

Digger snapbacken! Vet du forresten at bildet ditt er brukt for en artikkel i Elite Daily (http://elitedaily.com/dating/ghosting-impacts-dating/1027661/)?

Barbora

You do look great!! Snapback team <33

Henriette

Haha, glemte selv bursdagen til pappa for et par uker siden. Var med han på morgenen før skolen og til slutt sa han "Ja, gratulerer med dagen da pappa." Følte meg så slem herregud, andre året på rad det har skjedd faktisk. Får skylde på stress og dårlig søvn dagen i forveien :P

Kom også opp i matte eksamen, har du noen tips til hvordan det er lurt å øve?

Johanne

onkelen min har også bursdag i dag, og heter Øystein, sammentreff? :)

ha en super helg, herlige Kristine!!

Jeg lurte på om du kunne lage en ask bruker? Det er både lett å stille spørsmål og å svare på dem der :)

Oj du burde klippe tuppene dine, ser så slitt ut nederst.bpistrete, du som har så fint hår burdebpleie det litt. Veeeldig tynt nederst. Klipp av litt så blir det perfekt!!!!

Herregud, tenk å glemme bursdagen til sin egen far... Gud..

jeez tuppene dine Kristine!!!! på tide med en klipp?

Alexandra

Ahh, jeg ELSKER snapback!

xoxo

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no