hits

hvordan jeg øver

Heia! TAKK for verdens fineste tilbakemeldinger. Altså... Jeg digger dere. Det er helt herlig å høre at dere blir motivert til å øve til eksamen selv av innleggene mine! Her skinner sola som bare det, så jeg kjenner det er liiiiitt vanskelig å konsentrere seg, men sommeren har så vidt startet, så disse dagene skal jeg faktisk holde ut. I går jobbet jeg en del før Håkon kom hjem og vi hadde tacomiddag hele familien. Tok kvelden fri og tilbragte den med søskene mine ♥ Det gikk mye i trampolineshopping, og jeg sverger på at det kan måles med en treningsøkt. Haha, for real. Det er gøy, da! Senere satt vi oss i bilen og var litt privtaxi for russen:P Koselig kveld, med andre ord.

Mange har forresten spurt hvordan jeg forbereder meg til matteeksamen: Jeg repeterte jo hele boka til mattetentamen, så det grunnleggende har jeg egentlig fått unnagjort, heldigvis. Jeg regner hovedsaklig bare eksamenssett som dere finner på ndla.no. Det er helt genialt for der finner du oppgaver i samme vanskelighetsgrad som du vil få på eksamen, i tillegg til at hvert sett har løsning, så du slipper å sitte en del dag og gruble på den éne oppgaven du ikke får til. Anbefaler det på det høyeste :-) Så ja, jeg har regnet et par sett til nå, i tillegg til at jeg har gjennomgått sannsynlighets-kapittelet i boka, for sannsynlighet er det ene temaet jeg synes er skikkelig dritt. Men jeg skal lære meg å like det, jeg har jo enda en del dager å jobbe med det så. En positiv tankegang er kjempeviktig! Tenk at det er GØY :-)

Det blir ikke like hyppige oppdateringer i denne lille perioden, og det håper jeg, og tror, går fint for dere. Det er vanskelig å være en superblogger og samtidig konsentrere seg 100% om eksamen, uff. Men dere er jo så tolmodige med meg, så det tror jeg ikke er noe problem, eller hva? Når jeg leverer eksamen på tirsdag kan jeg så og si ta sommerferie - WIIIIII!!!

19 kommentarer

Ronja

Hvor er genseren fra??

Madelene

Elsker genseren! Hvor er den fra?

Mali

Masse lykke til med eksamensøvingen! Jeg har også eksamen på tirsdag, i engelsk:) er litt spent ja! Har fått et inntrykk av at du er veldig flink på skolen, så dette kommer helt sikkert til å gå bra, Kristine:) jeg har troa på deg! Enig i at det er kjipt å øve til eksamen i dette været ja... Elsker forresten bloggen din! Leser den hver dag:) Gjør ditt beste! - og husk at det ikke er lenge til sommerferie!! :-D stor klem!

Jegskriveromhverdag

Så fin genser : )

Kan du pils svare på hvilken størrelse du har i levis shortsen din i??:)

Anonym: tror hun har den i XXS :) http://krisssy.blogg.no/1385397603_hashtag_selfie.html

Silje Trageton Braathen

Elsker stilen din! Så variert men utrolig fin! Lykke til med øvinga :):)

Marie

Hei :-)

Jeg bare lurte på noe. I en lang stund, hver gang jeg går inn på bloggen din, så kommer det opp en hvit side med melding om at det er et problem med nettsiden. Så står den kjempelenge sånn og laster. I det siste kommer det oftere og oftere, og jeg får ikke lest ferdig et innlegg før den kommer på nytt igjen. Mulig det er noe med telefonen min, men er bare på din blogg :-/

ella

hvor har du kjøpt skoene?

kan du fortelle i et innlegg hvilken app du bruker for å få bildene slik som i det første bildet?:-)

Karina

Jeg er fast leser og bloggen din, og jeg er så glad for at du blogger om matte eksamen. Jeg kom opp i det samme, og det gir meg så mye motivasjon at du blogger om det, så vær så snill og fortsett og nevn eksamen i innleggene dine fremover, haha!

Ida

Trengte du passord for se eksamensoppgavene på NDLA?

Gensern😍😍😍

Ida

Hei!! En ting som haster litt!: jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse håret og sminke meg på 17.mai! Så jeg lurte på om du kunne lage et innlegg/svare på denne kommentaren om hvordan du ordner håret og sminker deg til 17.mai/bunad? :-) på forhånd takk ;-) elsker forresten bloggen din! Leser den hver dag! Ønsker deg en fin 17.mai, og masse lykke til med eksamensforberedelsene! :-D stor klem fra meg.

Sarah.M

ommgg heldiig, har fortsatt 6 vurderinger igjen + eventuell eksamen... Stresser syykt og det er bare vanskelige temaer i det vi skal ha vurdering i... Jaja, lykke til med eksamen, du fortjener virkelig å få "sommerferie" på tirsdag, så mye som du har jobbet! Eller høres i hvert fall ut som om du har jobbet mye, hahaha :D Lykke til!

Vilde

Hei.Står det om 1Ppå ndla og? jeg finner det ikke og skal ha eksamen nå på tirsdag! Har du noen flere tips til motivasjonene ( du er så flink på det) :) sliter med å komme igang her!

JSH

Hællæ! Berre lurte på kva for eit objektiv du brukte på det øverste bildet? Digga blur'en :)

Barbora

I have a big exam from maths on 28th of May!! I wish you the best of luck Kriss!! You'll make it!!!:)) You do look dtunning btw

hvor er sokkene fra?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no