hits

pizzaTopp fra Sheinside

I går presterte jeg å bli SYK... Så da passet jeg på å spise sunn og næringsrik mat, slappe av og legge meg tidlig - det er så viktig å lytte til kroppen når den sier stopp. Nå føler jeg meg mye bedre og jeg kjenner meg klar for å jobbe med eksamen i mange timer! Har nettopp spist frokost med brodern, og jeg tenkte bare å si hei til dere før jeg begraver meg i eksamenssettene. Hehe. Vi lagde de beste pizzaene ever i går!! To Ullebø-pizzar og én mexicana-pizza. Åååh, heaven!

15 kommentarer

håper du føler deg bra nå <3 sitter med eksamenssett selv, så nå skal det øves! elsker shortsen din btw omg fineste jeg har sett

Hvor er shortsen fra?? God bedring<33

Elle

nettopp lest eksamen-innleggene dine. gjør meg hakket motivert, men er samtidig utrolig deppa og oppgitt. jeg kom også opp i matte skriftlig også og føler jeg kommer til å stryke. herregud, for et møkka system dette er. sykt typisk, man tenker aldri at man selv kommer opp når "kun 20%" kommer opp. og så måtte jeg selvsagt komme opp i matte, faget som drar ned snittet mitt så inn i helvetes mye. eneste faget jeg virkelig ikke takler, nettopp fordi selv om jeg jobber med faget så får jeg ikke noe høyere enn tre. i tillegg til det er så mange andre fremføringer, innleveringer og prøver før eksamen, så jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få tid til å øve til eksamen. burde vel være takknemlig for at dette er mine problemer, og ikke om jeg kommer til å få nok vann til å klare meg denne uka. men, slit er slit. og selv om dette er "first world problems" er det fortsatt kjipt for den det gjelder. uansett, faen. faen, faen og atter faen.

tenk at man kan komme opp i et drømmefag (engelsk) og naile det som bare pokker eller i et fag som matte, og få en lav karakter. i verste fall stryk. og så er det jo heller ikke alle som kommer opp, selvfølgelig. for et urettferdig system. skal man ha eksamen, burde man i det minste få velge fag selv, når det hare så stor betydning.

faen.

hvor er brillene fra?<3

Hvorfor tar du så få sekunder på mystoriene dine? Skikelig irriterende får jo aldri tid å se skikelig..

Malene

Er du og lillesøsteren din nærme? Liksom er dere mye sammen og gode venner?

Hvor er shortsen fra? merke? modell? størrelse? den var sikkilig fin! lykke til på eksamen<3

Ida

Jeg er på utveksling, men har sommerferie nå ahhh :) ble så inspirert av all mattepraten at jeg kjøpte meg en 1T bok for å kunne repetere alt fra ifjor for meg selv før jeg begynner med R1 beste år!

Jeg har et spørsmål til deg: kunne du hatt mystoriene dine på snapchat litt flere sekunder? Det er veldig vanskelig å se bildene når det er så utrolig kort tid ;)

Nora

HJELP! skal til New York om 1 måned, vet ikke om du har vært der, men jeg lurte bare på om du har noen tips til hva jeg kan shoppe? Har ingen anelse hva jeg burde kjøpe!

hvilken str har du i levis shortsen din fra batoko?

Barbora

The food you are making is seriously amazing!! Lovely photos!! <33

Drikker du pm hver dag eller hvor ofte drikker du det? Hehe

anniken

er hovedmålet ditt nynorsk? du skriver jo sykt bra bokmål så hvilken karakter har du i sidemål? hvis bokmål er sidemålet ditt?

Marielle

Lurer veeldig på hvilken størrelse du har i den hvite toppen? Var kjempestilig!:)

Leandra Valencia

Kan du legge ut oppskriften på de fargerike pizzaene? Så dødsgode ut!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no