hits

champagne for breakfast

Gratulerer med dagen, fine mennesker!

Jeg er så METT. Bunaden strammer så utrolig mye akkurat nå, men jeg orker ikke å ta den av meg helt enda. Det er jo tross alt bare én gang i året jeg får brukt den! Vel, hei til dere. Jeg føler det er mange dager siden sist - de siste dagene har for det meste gått i matte.. I går dro jeg "ut" sammen med Guro og en venninne hun har besøk av, så vi vorset i mange timer, og det var like koselig som det alltid er, wiiie! Jeg var edru selvfølgelig, ettersom jeg skal øve matte i dag. Så i dag var det tidlig opp og møte jentene for champagne frokost - men igjen, jeg vet ikke om det er riktig av meg å kalle det champagne frokost når jeg ikke drakk champagne?? Alle hadde med seg litt av hvert og det var SÅÅ GODT!!! Hjemmelaget scones, ost & kjeks, eggerøre, tapas-wraps, masse bær og godt pålegg. Det var helt amazing, og selvfølgelig var det enda mer amazing å starte nasjonaldagen med de beste jentene jeg vet om ♥Charlotte, Guro, Sunniva, Lina, Emma, Synne, Mathilde, Synnøve og meg. Åååh, LOOK AT THIS! For noen jenter!Photo booooooomb! Føler det er på sin plass nå, med tanke på tynn blogging de siste dagene.

Nå har jeg tvunget Håkon til å ta antrekksbilder av meg siden jeg snart skal ta av meg bunaden, hehe. Mamma, pappa og lillesøss kom nettopp inn døren etter å ha vært på skolen et par timer, så nå blir det rømmegrøt med spekemat. Det er så godt, og jeg kjenner jeg er skikkelig glad for at vi i Norge har så fine tradisjoner. Synes synd på de som ikke feirer nasjonaldagen sin på samme måte som vi nordmenn, jeg! Selv om de sikkert er fornøyd med måten de gjør det på, så føler jeg liksom at det er lite som slår bunad, lange tog i gatene, is og selvfølgelig: den obligatoriske skålen med rømmegrøt. Er dere ikke enig a? Go Norge!

Jeg ønsker dere alle en kjempefin 17. mai! Spis masse is og kos dere med venner og familie, wiii.

13 kommentarer

Silje

Håper du har hatt en super dag, noe det ser ut som :)

I Trønderlag spiser vi sodd på 17. mai, ikke grøt :)

GRØT????? Sodd ja

Frøydis

Trøndersodd. Er ikke noe som smaker som det. Lite mettende så man kan spise veldig mye :-)

Alexandra

Så fint du passar i din dräkt! :) Miljön runt omkring är också så fin! Jag har varit i Skaube en gång och älskade det stället, vet du var det ligger? =) Hoppas du förstår svenska nu förresten ;) Ha en fin dag!

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Mmmm, so much tasty food.

Love from Slovakia ~

Nora

I stavanger går det i lapskaus og pøser, morsomt med forskjellige mattradisjoner etter hvor i landet man bor. Håper du har hatt en fin dag! :-)

Hmm her er det kjøttsuppe faktisk :D er så moro å høre hva andre spiser selvom vi har samme " tradisjon" , er heldigvis noen litt " rare" ting man spiser da, det er jo det som gjør en tradisjon en god tradisjon mener nå jeg :D fiske suppe, kjøttsuppe,sodd ,lapskaus eller rømmegrøt haha <3 <3

Tina

Her går det i lapskaus og pølser på skulene :-)

amalie

Grøt?? Her jeg bor spiser vi alltid koltbord, sykt masse godt, og litt lettvint siden alle har med seg noe hver :-)

karina

Så fine bilder. håper du hadde en fin dag;)

Malin

sunnfjordsbunad er så fint! jeg har den selv ^^

Synne Nordeng

vet du hvilken bunad den hun som het mathilde har på seg er fra og heter?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no