hits

by night

Jeg ser at jeg ordla meg litt feil i innlegget angående Blogfaces i går! Det kan lett misforståes på måten jeg skrev det på, men for å si det på en enklere og rettere måte: Blogfaces handler om at størrelsen på følgertallet på instagram betyr mer enn størrelsen på hoftene. Sosiale medier har stor påvirkningskraft, og greia er at nå kan store instagrammere også bli modeller, mindre avhengig av hvordan utseendet er. Når man har et stort følgertall har man plutselig mye mer enn bare et utseende å tilby - forstår dere hva jeg mener? Så om man har 500k følgere på instagram og en stor blogg kunne man blitt med i Blogfaces, selv om man er 159 cm høy og ikke er syltynn. At jeg er 175 cm høy og tynn er jo for mange kanskje ironisk, men en "tilfeldighet". Selv om bloggerne i Blogfaces er slanke så har ikke alle modellhøyde for eksempel, men dette kom jo ikke frem på bildet, så jeg forstår at dere ble forvirret. Men jeg ordla meg feil og glemte å nevne hele poenget; nemlig at instagrammen vår spiller en stor rolle. Det er derfor vi har blitt plukket ut - fordi vi har en stor sosial plattform som kan være veldig interessant for klienter som skal booke inn modeller. Det er større interesse i en modell med 1 million følgere enn en modell som bare har en modellkropp å tilby - hvis dere ser det fra klienten sitt perspektiv som ønsker å selge å nå ut til folk.

Ved å bruke store instagrammere vil GMS prøve å påvirke modellbransjen til å se etter andre ting enn bare høyde og mål. Jeg håper dere forstod litt bedre hva jeg mente nå - håper jeg ikke har formulert meg feil enda en gang, hehe :-))

I går 23:30: Jeg og broren min fikk lyst å dra ut ettersom været var så sinnsykt deilig til tross for at det var sent på kvelden. Dere vet når det er mørkt ute, himmelen i horisonten er skikkelig blå og asfalten er tørr? DA er det sommer, gitt! Jeg vil tørre å påstå at vi nærmer oss med stormskritt, æææh! Så vi satte oss i bilen og kjørte, og så hang vi ute mens vi tok et par bilder.

Snapbacken min er fra Junkyard.

Vb bror daNå har jeg nettopp hatt en telefonsamtale med Pål i nøyaktig 1 time! Ååh, jeg er så glad for at jeg har den gutten i livet mitt. Vi kan bare sitte i telefon og prate om alt og ingenting, og det er nettopp det jeg digger.

Neste stopp: matbutikken! Jeg og Håkon må handle inn brus, hehe.

30 kommentarer

Jeg skjønner fortsatt ikke? det er jo et bilde av vakre,høye og tynne typiske modeller,?? så hvor er poenget haha, hadde vært er supert konsept vis dere brukte det slik dere sier og

Syns det virker helt supert! Du er så flink Kristine, stå på videre :D

Ser poenget, men tenk litt på dette:

Antall følgere du har gjør deg ikke bedre enn alle andre. Hitler hadde millioner. Jesus hadde tolv.

Julie

hei! lurte på hvor shortsen din er fra? og størrelse? :D

(også fra forrige innlegg)

Ida

Jeg skjønner poenget. Hun mener absolutt ikke at de med flere følgere er bedre enn alle andre, men at de har veldig stor påvirkningskraft. Det et vel ingen hemmelighet at klær og sminke Kristine bruker selger bedre enn om hun ikke hadde brukt det ;)

Men hva skal dere liksom gjøre? Skal dere være modeller, eller..

Amalie

Du har så fin blogg :)

Maria

Jeg skjønner heller ikke fortsatt poenget. Alt jeg ser er tynne og typiske modeller. Hadde tenkt at dette var "vanlige" modeller hvis jeg ikke hadde visst noe annet. Du forklarer med at det ikke kommer frem på bildet, men hva er da poenget? Da mister det jo hele budskapet! Dere vil vise og ha påvirkning på at modeller ikke trenger å være tynne og høye, men det er jo nettopp det alle ser.

Jeg spør igjen, hva var egentlig budskapet?

katrine

Synes du burde klippe håret ditt snart jeg

Hallo

Skal dere rekruttere vanlige modeller? Eller er dere modellene man kan booke? Fattar inte.

Jenta med te-koppen

Alle som har mange følgere på instagram kan bli modeller, det er budskapet.

May

håret ditt er jo kjempeslitt.. Har godt av en klipp!!

Mie

Ja, du bør virkelig stusse håret ditt! Når var sist gang?

Mie

Ja, du bør virkelig stusse håret ditt! Når var sist gang?

BLACCSHOP

Hei!

BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

Barbora

Great night photos!!

Ohh so now I understand what the Blog faces are!! Really cool and I support the idea 100% and you all have much more loyal followership because you earned it by yourself!! Congratz kriss

Kristin

æhh bloglovin fucker seg opp. Har oppdaget at bloggene jeg følger fra blogg.no inke funker på bloglovin skikkelig. Man må liksom trykke videre for å se original post.. Såå kjedelig. Vet du om det går ann å fikse på?

Lola

Guys, the message isn't one about body types at all. It's not sending a message that all body types are okay, that anyone can model. The whole point of this mysterious Blogfaces thing is that big instagrammers can be used for business purposes, for companies to market and advertise their products.

Nothing to do with body types or body-positivity or body love or any of that stuff. The point is purely and simply that companies don't give a shit if you're fat or thin -- they just care that you have a lot of followers so they can show their products to a large audience.

Hello

Så Blogfaces er en måte å få mere reklame og markedføring inn i blogger på? Great... Hører sneaky ut

krist.in

Så kule bilder :) Og jeg synes konseptet høres gøy ut! Spennende :)

thefashionablemom

nice pictures!

Vet at du er glad i feelgood-sanger, så vil bare anbefale deg å høre på Blyden - Kokosnøtt :D

Ha fortsatt en fin dag!

Jeg har ikke ord for hvor klein du er som prøver å leke modell. Helt ærlig skjønn at du aldri kommer til å bli modell, du er ikke så pen i ansiktet som modeller og du er 30x for tynn. Hvem vil ha deg som modell for klærne sine når du har absolutt former. Så utrolig kleint at du får BROREN din til å ta "modell bilder" av deg seld, uff du er virkelig desperat for tiden.

*absolutt ingen

Marte

folk skal absolutt kristisere hver minste lille ting jo...hva i alle dager folkens, hadde det skadet noen å være litt positiv? vi får sikkert vite enda mer om dette prosjektet for å forstå det ordentlig etterhvert, og dere som synes det er unødvendig kan jo bare la være å lese om/involvere seg i saken. så lett er det! Kristine, du er like nydelig som alltid, og jeg støtter deg 110% i alt du har lyst å gjøre. Jeg synes du passer perfekt som modell, og det er åpenbart ikke bare jeg som synes. Stå på! :)

Michelle

Hi,

Your look is just perfect but , we think that , for your next shooting , you should put on your fingers some of our beautiful DIAMONDS , they will look so amazing on you !

Have a great day !

elisabeth

Det var en grei forklaring. (Roxxy er vel f.eks altfor lav til å bli modell?) Du er både vakker, flink, reflektert og ærlig, og du kan helt sikkert bli akkurat det du vil. Både modell, designer eller professor i matematikk. Jeg heier på deg!

Moa

jaha, dere bloggere vil bare ha mer og mer lol. Dette er bare for deres egen fordel: som det ble nevnt tidligere er dette for å få markedsføring og reklame inn i blogg. Jeg synes da heller at de som har "kroppen" til yrket fortjener det mer da, helt ærlig.

Jeg skjønte nesten ingen ting. Men min mening er at for å få en stor blogg eller instagramkonto, så må du være pen og da er jo hele poenget ute! Lol

Trine

Spanande prosjekt, lukke til med det!

Det verkar som om familien din har eit veldig godt samhald. Det inspirerar!

Stå på :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no