hits

behind the scenes

Heia! Nå drar jeg til Stockholm, men jeg tenkte å titte innom her er tur før jeg kjører til flyplassen. Gud, aner dere hvor vanskelig det var å sminke seg klokka halv fem i dag tidlig? Øynene mine hadde så vidt åpnet seg, haha! Men nå har jeg fått i meg frokost og jeg kjenner meg ready to go! En god frokost gjør susen :-) Her kommer noen bilder fra Stockholm i forrige uke, sammen med Blogfaces.

Klar for å bli sminket. Ser dere at jeg fortsatt har skille på armen etter at jeg hadde på meg flash tattoo i Kypros i påska? Haha!

Det er SÅ deillig å bli sminket av andre, jeg er nemlig en av de jentene som hater å sminke meg. Dessuten er jeg veldig, veldig lite kreativ, å legge øyenskygge er noe jeg suger til. Så det var kjempegøy at noen med peiling gjorde det for meg :-)

Her tok vi bildene!Adíos! Jeg kommer hjem i kveld forresten, men ikke glem å titt innom bloggen litt senere i dag ♥

10 kommentarer

God tur!

Silje

Kos deg masse i Stockholm!

theacintia

Kos deg masse!

God tur og kos deg masse 👍👍👍👍👍👍💕💕💕💕💕💕💕💕

trude

Så kult!

Anniken

God tur!

Tiril

Hei

Jeg titter innom bloggen din stadig vekk , du er veldig flink . Men jeg har altid lurt på hvordan du klarte å bli modell. Har veldig løst til det selv , men aner ikke hvordan .

Er det mye press ?

Hilsen meg som er så nyserrig

sandra

hei Kristine! først og fremst vil jeg bare si at du er ei fantastisk flink blogger. Jeg lurte på om du kunne legge ut hvilke sanger du hører på, f.eks. spotify lista di?

Barbora

Have a great time guurl

katrine

Omggg !!!

Du er utrolig pen uten sminke ♥♥♥

Og du er utrolig flink blogger ♥♥♥

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no