hits

casting

Så gøy det var å møte dere! Jeg har uten tvil de fineste bloggleserne på jord, både utvendig og innvendig. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; dere er som venninnene mine! Fy søren, så heldig jeg er. ELSKER DERE!

I går landet jeg på Gardermoen rundt halv to, og der møtte jeg gjengen før vi heiv oss i en maxitaxi på vei til Aker Brygge. Jeg visste ikke at taxi var dyrere på helligdager...? Plutselig ser vi at kronene på skjermen øker med sånn 3 kroner i sekundet, haha what the fuck. Jeg tror ikke vi hadde kjørt i mer enn 10 minutter før den hadde bikket 2000 kr. Well. Når vi kom frem dro vi ut for å spise en lunsj før vi dro til lokalet og rigget til med plakater og musikk. Det kom så utrolig mange skjønne jenter (og gutter!) i går, og jeg må bare si at dere var rå helt rå hele gjengen! Dere naila det - jeg visste jeg hadde en hel gjeng med modellspirer som lesere ;-)Gode som gull, seriøst.

Herregud, så herlige disse er!!Det var kjempehyggelig at dere kom! Det var kameramann med som filmet, så det vil komme en episode fra gårsdagen. Jeg sier ifra når den er ute! Og så blir det superspennende å se hvem av dere som får dra til Stockholm og gå catwalk.

I går kveld møtte jeg Veronika og vi rakk akkurat å se Pitch Perfect 2 før jeg måtte ture avgårde til flyplassen. Kjempekoselig å treffes igjen, selv om vi ser hverandre nesten hver helg nå, haha. Jeg elsker det!! Er så evig takknemlig for alt jeg får være med på, livet smiler virkelig. Nå skal jeg på joggetur! Det er en stund siden sist nå :-)

10 kommentarer

Andrea

aw, så koselig! :D

Fin blogg du har, kjekt og lese :)

Maren

Fine bilder!! :) Men hvorfor i huleste tar dere ikke bare flytoget?? Taxi er da utrolig mye dyrere uansett helligdag eller ikke

det er så herlig å lese bloggen din for tiden! du virker så glad og livet ditt virker så spennende og kjekkt! :)

Mira

Kjempe hyggelig å møte deg på castingen! Du er like søt i virkeligheten:)

krist.in

såå gøy :) Blir gøy å få se film !

Du er overpositiv i alle innleggene dine usj

http://bloggfiler.no/krisssy.blogg.no/images/532490-7-1432545692254.jpg Sorry but this is the most retarded picture of anyone I've seen. :D

Barbora

Aww that looks soo cool!! I would love to attend a casting maybe even take a look at how it all looks like when I don't fit into the requirements in Slovakia :D short girl problems :)) but we all are different so!

I really wanna know how tall Caroline Roxy is but I couldn't find it anywhere! Kriss could You tel mw her height just approximately?

Alexandra

Hadde jeg bodd nærmere kan du banne på at jeg hadde vært der! Ahh.. Å bli modell er drømmen min..

Kan du skrive et lite innlegg om hvordan man går frem? :S

xoxo

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no