hits

silky legs for summer

Annonse

Jeg har prøvd epilator!! Silk Èpil, rettere sagt. La meg fortelle dere om min erfaring!Er jeg den eneste som må barbere leggene mine HVER dag for å opprettholde hårfri bein? Jeg vet ikke med dere, men det er noe jeg har irritert meg grenseløst over de siste årene. Selv om det ikke tar lange tiden å dra høvelen over beina, synes jeg likevel det er slitsomt å måtte gjøre det hver eneste dag - spesielt når det er sommer og jeg er ute og reiser. Mamma har alltid brukt epilator og jeg har hatt lyst å prøve den mange ganger, men jeg har rett og slett ikke turt, haha...?! Men NÅ har jeg faktisk bevegd meg utenfor komfortsonen min og prøvd meg på epilatoren jeg også!

Jeg har prøvd Braun Silk Épil 9, som rett og slett drar ut hårene fra leggene. Det høres muligens brutalt ut, men det er det ikke, så fortvil ikke! :-))) Vel, om det gjorde vondt første gangen? Jeg synes det var litt ubehagelig, ja. Men alle som bruker epilator sier at man må bruke den et par ganger før man blir vant med det, og det er helt sant. Etter 2-3 barberinger opplevde jeg det ikke som ubehagelig lenger, og best av alt: håret vokste ikke ut igjen dagen etter! Jeg ventet en liten uke før jeg gikk over med epilatoren igjen, og da var hårene en anelse mykere også...? Sykt digg. Braun Silk Èpil 9 har vibrasjoner i "barberingshodet" som gjør at barberingen blir mer skånsom, og en ekstra pluss er dessuten at man trenger ikke å ha våt hud for å kunne bruke fjerne hår med den.

Jeg gleder meg til en hårfri sommer! Og jeg som skal reise så mye i sommer trenger det VIRKELIG. Aner ikke hvor mange ganger jeg har gått ut av døra, kjent på leggene mine og bare "oooh..", haha.

Så jenter, har dere prøvd epilator før?

14 kommentarer

Camilla

Har en sånn selv, utrolig smart!

Nei har ikke prøvd det, men bruker voks. Det er vondt, men bra synes jeg da :)

HVA HAR SKJEDD MED BLOGLOVIN?????? MÅ JO INN PÅ VIEW ORIGINAL POST(?) FOR Å LESE. DET ER STRESS, TAR LANG TID OG SKRIVTEN ER ENDA TETTERE DA SÅ DET BLIR VANSKELIGERE Å LESE...

krist.in

åh, jeg har aldri prøvd - men frister jo veldig da !

Jeg fikk utrolig mye plager med inngrodde hår + masse nupper på leggene etter at jeg hadde brukt epillator (helt lik som den over) 2-3 ganger. Har aldri hatt et eneste inngrodd hår før jeg prøvde epillering, så jeg er veldig sikker på at det var den som gjorde at jeg fikk det. Har hørt om flere som har opplevd det samme! Greit å tenke over før man evt. begynner med det :)

Nastya Deutsch

Kristina, your post straight to the point! Just tomorrow will bring me to my aunt epilator Braun (I asked her to buy it for me) that I can not wait to try out! This is my first experience, however, I believe that the pain can be endured for the sake of smooth and perfect legs :)

Hei Kristine :)

Jeg kjøpte meg den grå og den svarte Nike buksa du har (syntes de var så fine) , mn nå, kun 3 dager etter jeg fikk dem har de begynt å gå ut og ikke bli så tettsittendes lengere. Er de sånn til deg også, og har du noen tips til å få de tettsittende igjen? ELsker bloggen din Kristina :D

Klem fra Lina

Sandra

Jeg har prøvd ja,men det var så utrolig ubehagelig at jeg ikke klarte to ganger. Må vel sette meg inn i det nå som sommeren er her. Som som du sier det er jævlig irriterende og slitsomt og måtte barbere leggene hver eneste dag nå på sommeren! :)

Ina Marie

Jepp, og den ble ødelagt før jeg fikk brukt den... Dårlig

Nikita <3

Fine bilder :)

sol

hva syntes du om de som IKKE barberer beina?

Bruker en lignende en bare at den jeg hR er blå og hvit og elsker og bruke slik spes på sommeren når man går i kjole og shorts :-)

M

Digge bilder Kristine;)

Barbora

Greaat great photos!

I have used epilator before many times and the first time was like in 5th grade :D and it hurt so much but it lasts way longer! Now I just stuck with classic razors and have completely forgotten about ny older epilator! I have to try it again :))

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no