hits

10 minutter unna kris jenner

Da jeg og Pål stod på brillebutikk for å kikke på solbriller i dag fikk han plutselig mail om at han hadde fått tildelt vertsfamilie. Herregud, vi løøøøp ut av butikken, kjørte hjem til han og slukte alt av informasjon og bilder. Jeg er SÅ gira på han sine vegne! Han skal bo i Callabasas i LA, hvor sykt er ikke det? Enda sykere: han bor drøye 10 minutter unna Kris Jenner sitt hus. Can we just take a moment? Det er type like langt fra vertshuset hans til Kardashian-familien, som det er fra meg til skolen. Han kommer til å få et helt magisk år i USA, det er jeg helt sikker på.

Dagen har altså gått i solbrilleshopping og diverse. Har også fått unnagjort et telefon-møte, og det passet virkelig perfekt at vi hadde fri fra skolen i dag. Jeg digger forresten hvordan alle samarbeidspartnerene mine blir sjokkert over at jeg går på skole?? Jeg er sånn "Sorry for my delayed answer, but I've been busy with exams" og de bare "Oh, you go to school?". Haha. Har dere sett det samme i kommentarfeltet mitt på instagram? "What is you job? What du you do?" Altså, JEG GÅR PÅ SKOLE. Haha, enkelte tror at jeg går rundt og tar bilder av meg selv liksom. Vel, slik blir det neste år!! :-))

Ja ja. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og har nettopp spist meg god og mett på den obligatoriske fredagstacoen.

Skjørt IvyRevel // Bustier Runwaydreamz // Sko Public Desire // Fuskepels Bik Bok

31 kommentarer

Barbora

You look great girl!!

Ohh LA!! sweet life!! WANT! My bestfriend goes to Florida for the whole next year and I really wish her the best of luck plus her family looks really nice♥ sounds wonderful, right?

xx Barbora

Åh fyffaeen ser ut som du har kort hår på det nederste bildet.. Fyfaen så fint det hadde vært!!! Du ser så voksen og classy ut :o

Malin

Har Pål blogg?

Du bør klippe håret ditt som på bildet nederst, må bare si at det var utrolig vakkert. Kombinasjonen av stilen din og det lange håret blir fort tacky.

Skal Pål blogge om LA?

Klipp deg kort, på det nederste bildet ser det ut som du har kort hår. Drit fint, kanskje ikke så kort men bitte litt lengre

DU VAR DØNN DRIT FIN MED KORT HÅR (som d ser ut som på d nederste bildet?

Dorte

Ååå eg trur dine dager som langhåret må vere over, for jiiizes kor fint det hadde vert med kort hår :-))

Barbora

Kristine with short hair? It would be a crazily huge change but wow you look good! I think it would make you looking even more grown up

Kristina

Må slenge meg på å si at skulderlangt hår hadde du kledd SYYKT bra!

Lenna

Oh GOD ! I am happy for you Kris! My dream is fly to LA and live in CALLABASAS!! Wow you're the lucky one! Have a great year in LA :)

gunhild

Ååå så fin du hadde vært med kortere hår! Du så skikkelig modell-aktig ut!

LD

du hadde kledd kort hår KJEMPE godt 😃

Du var helt nydelig på det nederste bildet med håret sånn! :-)

neste år? skal du ikke gjøre deg ferdig med videregående?

ikke "riktig innlegg" men jeg ser ikke på deg som ginger ser på deg som brunette???? jeg mener ikke man må ha lys hud og fregner for å være ginger men still?? du er ikke ginger i mine øyne iaf

Vet du hvilken organisasjon Pål reiser med? :)))

:D:D

Måtte ikke han Pål betale ekstra for å bo i Calabasas da? Eller ble det sånn tilfeldig? :D

kort hår!!!! fyfaen så fint!!!

Du ser ut som Jenny Langlo med kort hår på det nederste bilde, og det var såå fint!! Hvis du klipper deg så kort, så ser du ut som en voksen og det er jo bare fint:)

wææ, så gøy for Pål!!

Andrea

Det nederste bilde av deg er bare så stunning! Du kler kort hår sååå godt! Hadde sett mye mer ut som en modell hadde du klipt deg sånn :-) Men du er vakker uansett, da!

SMIL

Jeg kommenterer vanligvis ikke blogger, men jeg føler veldig for å fortelle deg noe viktig. Du fortjener virkelig kun det aller beste Kristine. Du står på; Du blogger, trener, er med venner OG går på skole. Det at du får tid til alt fortjener masse creds. Jeg blir så sinnsykt imponert når jeg leser bloggen din, fordi i mitt hode har du lykkes. Du har lykkest uten å sparke en ball i et mål eller spilt i en film - du har nådd suksess via jenterommet i Førde, i en alder av 17. Det er ikke annet en imponerende. Jeg håper du vet hvor sinnsykt stort potensiale du har, og at du fortsetter å utnytte alle dine gode egenskaper. Gi deg selv en klapp på skulderen, det fortjener du VIRKELIG. Du er (i følge meg) den beste bloggeren i HELE Norge. Du lar oss komme inn i livet ditt, og jeg elsker hvor personlig du skriver. Jeg føler virkelig at jeg kjenner deg, og jeg skulle ønske dette var sant. Du virker så sinnsykt kul og jordnær. Det er en egenskap jeg håper du tar vare på.

- hilsen fra en utrolig stolt leser, 15 år.

heI! Hva skal du neste år? Skal du ikke gå tredje året på vgs? :)

Trude

Fin!

Kommer Pål til å opprette en blogg mens han er i USA?

Klipp håret kort! :)

Sandra

woooow nå snakker vi bryn kristine! du blir bare penere og penere:)

Ulrikke

Herrejesus så fin du hadde vært med rødt hår, sånn som det så ut som om du hadde på det ene bildet. Og på den fjellturen, du er utrolig fin uten sminke - med også da.

:)

Hei!

Hvilken organisasjon reiser Pål med? Reiser han med EF?

Kristine Ullebø

:): Hei! Han reiser med Explorious :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no