hits

treat yourself

Hello monday! I dag var jeg seriøst sikker på at jeg skulle forsove meg siden det ble litt sent i går kveld, hehe... Men jeg våknet FØR alarmen?! Herregud, hva skjer med meg. Jeg tror aldri jeg har vært så positiv til en mandag før, men jeg mistenker at dette henger sammen med det faktum at dette er min siste mandag i 2. klasse? For nå har jeg 3 skoledager igjen og så er det pina meg ferie. Det er craaaa-zy! I dag har jeg hatt min siste tyskprøve noensinne, levert prosjektet mitt i IT og så har jeg klipt meg. Jeg og Vemund bestilte time til frisøren sammen, så vi satt side om side og fikk ny sveis begge to, wiiie - superkoselig. Jeg kan ikke akkurat si at sveisen min ble ny da, men jeg fikk klipt bort de slitte tuppene og det var virkelig på tide. Jeg føler meg som et nytt menneske nå!

Nå som skolearbeidet er unnagjort har jeg endelig tid til å pleie meg selv. Et spørsmål til dere: hvor ofte setter dere av en kveld til dere selv hvor dere virkelig pleier kroppen? La meg tippe! Ikke så altfor ofte? Vel, da har vi noe til felles. Jeg tror mange trenger å bli flinkere til å sette av tid til seg selv i ny og ne, og rett og slett bare dulle med seg selv. Det trenger ikke å være i helga engang, hva med å starte uka med en skikkelig spakveld? Her er produktene jeg pleier å bruke!

Reklame

Fuktighet for ansiktet: Intense Hydration Treatment Mask. Dette er en ansiktsmaske som hjelper deg dersom du er tørr. Påfør gjerne etter en lang og deilig dusj, la den sitte på mens du ser på favorittserien din og ta den av etter 10 minutter - huden føles da mye mer hydrert. Tørr hud i ansiktet er det værste jeg vet, føler det er umulig å legge over hudsminke da.

Kroppsskrubb: Tough Stuff. Å skrubbe hele kroppen er SÅ deilig. Man får fjernet døde hudceller i tillegg til at man forbereder den til selvbruning - om du skal bruke det. Denne lukter sinnsykt godt i tillegg!

Ansiktsskrubb: Refreshing Scrub Mask. Dette er en av mine all-time favorittmasker for ansiktet. Det jeg liker så godt er at den "svir" litt når den tørker, på en måte...? Så jeg kjenner at den virkelig funker!! Etter 10-15 minutter har den stivnet, og da skrubber jeg den av med varmt vann. Den går lett av, men har korn i seg så det blir som en skrubb når man skyller den av - ELSKER det. Dette er en type skrubb som gir resultat med en gang - jeg pleier ofte å bruke denne før jeg skal noe viktig. Om jeg har spesielle planer tar jeg gjerne denne et par timer i forveien, slik at huden føles fin og fresh. Anbefales på det høyeste!

For øynene: Coconut Eye Mash. Her snakker vi spa-feeling! Disse padsene legger jeg under øynene og de er både avkjølende, avslappende, lindrende og fuktighetsgivende. OG de hjelper mot rynker under øynene. Sistenevnte er ikke et problem for meg helt enda, men det hender (litt for ofte) at jeg får for lite søvn, og da får jeg mørke poser under øynene. Disse er lifesavers :-)

For leppene: Lip Scrub. Tørre lepper?! Nei takk. I dag våknet jeg med et sår på overleppa - du vet når det gjør vondt å bare smile? Kjennes ut som om leppa skal revne, haha. Uff. Denne leppeskrubben fra Sara Happ har blitt en storfavoritt hos meg! Jeg lar den gjerne stå i dusjen - føler den funker aller best da.

Så folkens, treat yourself. Det er så vitkig å ta vare på seg selv, ikke bare for utseendet sitt skyld, men også for din egen selvfølelse. Koden "KSPA" gir dere 20% på alle produkter i hud- og kroppspleie kategorien, med unntak av de som allerede er nedsatt.

4 kommentarer

<3

Flotte produkt 👍

Alexandra

Mamma kjøpte skrub og body lotion fra soap and glory (?), så jeg skrubba meg faktisk for første gang på søndag. Så sinnssykt deilig" :D

xoxo

Gabrielle ?Crystal? RoseBonniee

This lip product looks interesting ! Lovely photos ♥

Love from Slovakia ~

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no