hits

black pants
Shoes NLY, pants Caroline Roxy for Bubbleroom, top Kouture, sunnies Bik Bok

Slike bukser!! JA TAKK! Jeg har virkelig fått sansen for de i det siste, og etter å ha småletet rundt i butikkene i byen fant jeg plutselig denne som lå på loftet. Jeg fikk den med meg hjem etter fotoshooten i Stockholm med Bubbleroom i høst, men jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle kombinere dem, så de gikk i glemmeboken. Synes de passet perfekt sammen med svart topp og svarte sko, jeg! Hva synes dere om slike bukser?

24 kommentarer

Fine! :)

Jegskriveromhverdag

Flott antrekk! .: )

Ingvild

Kjempefint antrekk Kristine! Liker veldig godt når du kler deg mer "classy" og voksent med rene snitt og farger, lange kåper og høytlivsbukser og slikt, foran shorts, nagler eller bukser som viser hele magen. :-) Kun konstruktivt ment! Du er kjempeflink i jobben din, virkelig!

Sofie

Vil ikke si at å vise hele magen er så classy, mer trashy spør du meg.

sykt kult! synes bare det er stilig du viser litt abs, ettersom buksen er lang synes jeg ikke det gjør noe! Classy og fint antrekk!!

Beinrangel

Maria

Du ser dritbra ut, Kristine!! Jeg har også fått sansen for noe litt mer spennende enn skinny jeans, syns det funket veldig bra med noe litt utfordrende og stramt oppe til løsere bukse

marenfelicia

Du er så fin!!

Carina

Gorgeous!

Kristine

Dei er perfekte for både jobb og fest ;)

Hvor er solbrillene fra? Sykt fine :O

Charlotte

Rålekkert! Du kler virkelig alt du med den kroppen der. Det må føles herlig å være så tynn. Da er liksom livet komplett.. Er det slik?

Det er forresten utrolig gøy å se hvor langt du er kommet. Tenk om vi hadde fått oppleve at en norsk blogger ble kjent modell i USA, da. Det hadde vært kult det! Og jeg ville vært så glad på din vegne. Stå på, Kristine - du har potensiale. Ha en fin dag videre :-)

Mille

det er ikke mulig å lese bloggen din på bloglovin lenger:( kunne du tatt en titt på dette?

Kristine Ullebø

Mille: Whaaat? Hvorfor ikke? Jeg skal prøve å få fikset det, noe så irriterende!

Kristine Ullebø

Anonym: Bik Bok faktisk :D Elsker dem!

Hanna

Når kommer oljebarna episoden?

Hilde

hvilken strl har du i buksen?

Laurie

Nydelig :) Dette er en av favoritt outfitene mine av deg når jeg tenker meg om. Den looken der kledde du : ))

Xoxo Laurie

http://www.bbc.com/news/uk-32987228?ocid=socialflow_facebook

Uff forstår ikke hvordan du ikke søker hjelp eller at foreldrene dine ikke varsler legen din. Du er så tynn at det er helt drøyt. Det er ikke pent engang, du har null former! Dette ser utrolig unaturlig ut og du ser utsultet ut.

Hanne Mjåseth

Hehe, jeg lever i slike bukser! Kjøpte to stk på h&m, og når den ene er på vask benytter jeg meg av den andre.. haha! Men seriøst, de er så fine, behagelige og klassiske :)

Nikita <3

Fint antrekk :)

Jeg anbefaler deg å gå til legen snarest, Kristine. Jeg sier ikke dette for å være slem, men fordi jeg bryr meg om deg. De verste type anoretiske er de som ikke klarer å innrømme det selv. Jeg kjenner ett par venniner som har slitt med anoreksia, de var sykelig tynne, du er langt mer tynnere en det de var. Vær så snill, herregud, jeg synest så synd på deg at det skal være sånn, og at du ikke klarer å se det selv. Og at du viser ungdommer aka mennesker at du faktisk er fornøyd med denne kroppen, det er en stor skam!! ´´I´m gonna starve, so I can be just as pretty and thin as you. ´´leste jeg her om dagen på Tumblr. Er du klar over hva du driver med og hvilket forbilde du egentlig er?

Silje

Oi!! ser du ikke hvor syk tynn du er?? Det er forskjell på å være naturlig slank og dette. Jeg har alltid vært naturlig slank selv og er ganske tynn,men dette her er sykelig! Du ser at dette ikke er naturlig når ribbeina stikker sånn ut og armene dine er små tynne stilker.. Søk hjelp kristine :(

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no