hits

late dager

I dag tidlig skjedde det rareste. Jeg våknet en time før alarmen min, men jeg trodde jeg hadde forsovet meg så jeg stod opp og begynte å sminke meg. Halv syv stod jeg ferdigsminket, og plutselig ser jeg at det er noe som ikke stemmer... Damn it, haha! Jeg tok feil, og jeg skulle egentlig ikke ha vært ferdig med sminken før halv åtte. Så der stod jeg da, klar til å gå - to timer før skolen startet. Jeg vet ikke om det skyldes for lite søvn eller entusiasme for å dra på skolen... Kanskje begge deler. Dere skjønner, det er ikke spesielt ork å dra på skolen for tiden, for vi gjør nemlig ikke annet enn å se film, dra på museum og gjøre ingenting.Etter skolen kjøpte jeg og Emma inn taco-ingredienser og så dro vi hjem til henne hvor vi har kost oss maks i hele dag. Tenk at hun har termin om 1 måned!!! Det er helt sinnsykt faktisk. Jeg synes ikke det er lenge siden vi satt hos helsesøsteren og fikk vite at hun var 5 uker på vei.. Om noen få uker er forhåpentligvis prinsessen her, jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker ♥Nå sitter jeg på kontoret mitt (også kjent som soverommet mitt) og venter på at jeg skal ha et møte på Skype. Det er noen amerikanske jeg skal prate med, så her får jeg testet engelsken min i praksis nok en gang. Kanskje ikke så dumt at jeg valgte engelsk som valgfag i år likevel?

Møtet mitt kaller straks, så jeg må runde av her. Vi snakkes i morgen! Da har jeg fri, så jeg skal sette av dagen til bloggen. Wieee!

7 kommentarer

Synne Solheim

Hei kristine, elsker bloggen din av hele mitt hjerte og synes alle disse modellgreiene er 100% velfortjent. Du har jobbet hardt med bloggen i flere år og det synes, fantastiske bilder og design. Du er mitt største forbilde av ALLE bloggene jeg leser<3 Love you

Emilie

Skulle bare foreslå at du burde klippe det slitte fra håret ditt:) jeg klipte nettopp masse av håret mitt og det ble sååå mye bedre og sunnere!

ser ikke ut som du har vært hos frisøren haha

Cecilie

Bloggen din er fantastisk!

Nikita <3

Ha en fin dag :)

line cecilie

du er fin du!

kristine.... du er alt for tynn..

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no