hits

something new for my camera

Å blogge er jobben min, så i forrige uke slo det meg hvorfor i svarte jeg ikke har investert bedre i kamerautstyr. Jeg har hovedsaklig bare brukt 50mm f/1.4 de siste årene, noe som har vært ganske så tungvindt til tider ettersom det er et portrett-objektiv som ikke egner seg til "all-around"-fotografering. Så jeg forhørte meg med den flinke medialæreren min (han er sykt snill og dyktig og kul, haha!), og valget falt på Sigma 18-35mm f/1.8. Det er et vidvinkel-objektiv med stor blenderåpning, med andre ord; akkurat det jeg var ute etter. Jeg liker at bakgrunnen blir dus og at det er liten dybdeskarphet, så jeg er kjempefornøyd. En liten ulempe er at jeg ikke har fullformat, så jeg 18-35mm på mitt kamera blir 28-56mm ettersom kameraet mitt cropper bildet automatisk, men det er forsatt vidvinkel så det går helt fint. Her ble det mye kamerasnakk, haha! Jeg gleder meg i alle fall til å ta bilder fremover, nå blir det mye enklere for meg å ha med meg kameraet når jeg er med venner, er ute og reiser og slikt, for jeg får med så mye mer med dette objektivet.

♥ ♥ ♥

Så dagen i dag har gått til å teste den nye babyen min ut, i tillegg til at jeg har jobbet med mailboksen og fått den ned til 0. Deilig :-)Her ser dere hva det går i. Noe så herlig!!!

Mamma kom hjem nå for ikke mange minutter siden, og jeg kjenner allerede lukten av taco fra kjøkkenet. Mmmm! Dette er 4. dagen på rad jeg spiser taco til middag, ha ha ha. Som jeg sier til mamma: Man kan spise den samme frokosten hver dag i en uke, så hvorfor ikke samme middag i 1 uke? Haha! Senere i dag skal jeg begynne å planlegge så smått til ferien min som starter om TO dager. Jeg og jentene har allerede planlagt en tur, jippiiii!! Altså, vi har ferie nå, så why not? Denne sommeren skal bli YOLO til de grader!

7 kommentarer

Silje Trageton Braathen

Heldig! Så ut som at det tok ganske bra bilder, kanskje jeg skal vurdere å kjøpe det selv. Du er utrolig vakker som alltid :) Hvor er buksa og genseren kjøpt?

Hvorfor skriver du ingenting om Julie og Invild lenger?

mika

Bra du ikke har fullformat, for dette er en EF-S lense, så den kunne du uansett ikke brukt på annet enn crop sensor. Men er et kjempebra objektiv til en ok pris - bildene dine ble veldig bra :-) Et annet objektiv du burde vurdere for allroundbruk er også Canon 24-70mm f/2.8L II. Det er i en litt annen prisklasse, men du finner brukt for halve prisen - det er kanskje det beste allroundobjektivet du får, det kjempeskarpt og gir flotte bilder. Kos deg med nytt utstyr, det er alltid gøy!

Barbora

Oh the lens seems perfect! Your photos are always so good.

Congratz on buying this one

leandra

Har så lyst på den selv! Hvor kjøpte du den og hvor mye kostet den?

maria

hvor skal dere på tur?:)

Kristine Ullebø

maria: Bergen! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no