hits

this one

From IvyRevel

For en vakker kjole! Plutselig er jo sommeren her (selv om man ikke skulle tro det når man ser ut av vinduet), så det er greit å ha begynt så smått på "sommergarderoben". Denne kjolen trenger man ikke å ha BH under, ettersom stoffet er såpass tykt at ingenting vises gjennom - så det er digg. (Jeg benytter enhver anledning til å droppe BH'en, haha!) Man kan vel for så vidt ikke ha noe under heller, for da hadde man jo sett stroppene. Men ååh, som jeg gleder meg til å bruke denne i sommer! Håper finværet kommer snart.

Nå kom jeg nettopp inn døra, betalte nettopp hudlege-time for 1500 kr. Aarhhhgg! Jeg skal ta blodprøve i morgen og gå på Isotretonin, et veldig sterkt A-vitamin-middel som hjelper mot uren hud. Det kan føre til en del bivirkninger, men heldigvis skal jeg kun få en mild dose, så det blir nok ikke så ille. Jeg har nemlig en del (eventuelle) viktige reiser i sommer, og da KAN jeg ikke ha urenheter i ansiktet. Det går bare ikke! Hudlegen forstod meg heldigvis, så jeg var heldig som fikk skrevet ut resept. :-)

22 kommentarer

Madeleine

Kan du ha linkerunde?<3

Elsker bloggen din utrolig mye og du er et veldig stort forbilde<3<3

skrev du ikke et innelgg for litt siden at man kan bli modell uansett om man ikke er modell-høy/tynn osv? gjelder ikke det det samme om man har urenheter i huden eller ikke? i det site har du vært veldig dårlig til å formulere deg på bloggen, som gjør oss veldig forvirret???

sånn ca. hvor mye har behandlingen du har fått hos hudlegen kostet?

Deilige Kåre

Bildene er utav fokus :-) Fin kjole uansett :-)

Barbora

Greaat photos and your dress is soo wonderful!! Loove it! Very girly and elegant

Malin

Uren hud? Har ikke sett noe uren hud på noen bilder av deg?

A

mulig at du kan prøve å fikse så man kan lese bloggen din på bloglovin??;)

Linda Solheim

Merkelig at dei gir ut isotretinoin så lett til deg, eg måtte gjennom en drøss andre kurer før eg fekk lov å begynne på den på grunn av at dei egentlig ikkje vil at jente skal gå på den og fordi den generelt er så sterk. Eg har en litt sterk dose, med to tabletter daglig. Men satser på at den fungerer og at du blir kvitt urenhetene :)

Andrea

Så utrolig fin blogg du har! Ta gjerne en titt innom min blogg, og del den gjerne også! :)

Kjempefin kjole❤️ digger deg og bloggen din!!! Er bildene tatt før du var til frisøren? Eller stusset du bare veldig lite?😂 uansett, digger deg❤️

Fineste Kristine!

Kristina

Klippet du deg til frisøren? Jeg ser ikke noen forskjell :P hadde vært sykt fint om du hadde klippet vekk 20-30 cm av håret ditt!! hadde sett så mye finere og friskere ut <3

Håper du er klar over at Isotretinoin bruker ca 1-2 måneder på å få frem virkning, de første 8 ukene opplever mange at huden forverres først, men etter det blir det bedre. Håper du også er klar over at du ikke kan sole deg i det hele tatt(uansett om du bruker solkrem!) når du går på Isotretinoin. Det gjelder gjennom hele kuren + ca 2-3 mnd etterpå. Må si at jeg er overrasket over at du får utskrevet Isotretinoin nå i det hele tatt ettersom sommeren er den verste perioden å ta det på og bivirkninger(de kommer det mange av, uansett dose) forverres på sommeren.

Lol at du skal gå på det, søsteren min som hadde alvorlige cystiske kviser angrer på hele kuren, du får utrolig mye bivirkninger og det er rapportert om flere selvmord knyttet til legemiddelet.

Nikita <3

Fin kjole :D

anbefaler ikke å gå på isotretinoin, uansett om du får lav dose... jeg tok to tabletter om dagen og det fikk bort kvisene men du får så utrolig mange bivirkninger at det ikke er verdt det med mindre du har alvorlige kviseutbrudd som gjør vondt/cystisk akne/akne på rygg, bryst osv.

Anbefaler heller å prøve p-pillene DIANE først! Skjønner ikke at du fikk utskrevet disse pillene nå, rett før sommeren! De skal ikke kombineres med sol, selv om du bruker solkrem! Du kommer til å bli verre i starten før du blir bedre... Så om grunnen er de viktigste møtene dine i sommer, burde du tenke deg om en gang til, for det blir verre først...

Cathrine

Går også på den kuren... slitsomt, men verdt det! Har gått i over 4 mnd. nå, og er bare halvveis siden kroppen takler ikke to doseringer hver kveld.

Cathrine

en viss anonym der oppe..... hudlegen spørr om din psyke... og har man psykolog skal psykologen kjenne til at man går på kuren.

Veronica Charlotte

Elsker bloggen din, masse bra inspirasjon og flotte bilder!:) ha en fin dag

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Incredible shoes !

Signerer de over her. Isotretinoin skal ikke kombineres med sol, uansett solfaktor! Venninna mi gikk på den kuren før jul, først nå har huden hennes blitt fin. Hu slet med at hu ble knusktørr i ansiktet. Kunne ikke bruke foundation eller noe, for hun måtte smøre med fuktighetskrem HELE TIDEN. Gå til hudterapaut og få ordentlig gode renseprodukter som passer din hud (jeg elsker dermalogica!), bruk solkrem med høy faktor (50spf!!!! Forebygger kreft, rynker og alt sånt og brunfargen holder lenger) og drikk _mye_ vann! Lykke til:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no