hits

we're going to bergen

Siste normale skoledag i 2. klasse er unnagjort. Eller, vi var ferdig til lunsj, så da møtte jeg Vemund og Liv og vi satt på kafe og hang sammen et par timer, kjempekoselig. Nå har jeg spist taco for femte dag på rad (herregud), tipper det blir en stund til neste gang etter dette, haha.

My last normal day at school as a senior is done. We could go after lunch, so then I met up with Vemund and Liv and we sat on café and hanged out for some hours, super cozy. We just had taco for dinner, this is taco day 5 (oh my god), I guess we don't have that for dinner for a while after this, haha.

Tittelen! Vi har sommerferie i MORGEN (det er sykt jeg vet), så jeg og jentene var ikke trege med å planlegge sommerens første tur. Vi drar ikke langt, men det er ikke det som er om å gjøre heller. Vi tar turen til Bergen på mandag, WIE! Det er altså meg, Emma, Guro og Synnøve. Vi skal bo på samme hotell som jeg var på forrige gang i Bergen, og det er seriøst DRITFINT der, så vi gleder oss helt enormt. Planene er å bare chille i Bergen by. Spise ute, shoppe litt muligens, utforske byen gå i morgenkåpe på det fine hotellet og spise digg hotellfrokost. Det blir så gøy!

The title! We have summer vacation TOMORROW (I know it's crazy), so me and the girls have planned our very first trip this summer. We won't be going far away, but that's not the point anyway. We're going to Bergen on monday, WIE! Me, Emma, Guro and Synnøve. We're staying at the same hotel I slept at last time, and that hotel is seriously SO pretty, we can't wait until Monday now. Our plans is just to hang out in Bergen. Go out to eat, maybe do some shopping, explore the city, use the bathrobes and of course: eat hotel breakfast. This is going to be so much fun!

Disse bildene er av meg og Emma for akkurat et år siden. De gjør meg skikkelig glad - synes de er så koselige! Jeg har forresten endret meg veldig mye, føler jeg i alle fall...? Jeg var helt crazy brun på denne tiden, haha! Jeg elsker å være brun og savner det skikkelig, men dette var kanskje litt too much, hvert fall i ansiktet.

These pictures of me and Emma are taken exactly one year ago. They make me so happy - look how sweet! I think I have changed a lot by the way, do you agree...? My tan were dark as hell here, haha! I love to be tan and I really miss it, but I think this was a bit too much, at least in my face.

Jeg fikk forresten en stor gladmelding av Tricia, modellmammaen min, i går kveld. Herregud!! Noen som er interessert i å høre?

Tricia, my model mother, shared some happy news with me yesterday. Oh my god!! Anyone who wants to hear?

22 kommentarer

Henna

Oh thank you, you finally write in english too. :) I love your blog and pictures, and it´s awesome when I can understand the text, too. :D Hope you will have an awesome trip. :)

Maike

Yes, i want to hear the news! xx

God tur og kos dere 👍😀

Mille

ja! Forresten så er det ikke lenger mulig å lese hele innleggene dine på mobilversjonen til bloglovin:( det er kun din blogg det gjelder, så kunne du tatt en titt på dette?😊

Oslofru

Så underbara bilder! Ääälskar det långa håret :D

Bergenser

Blir det fint vær nå dere er i Bergen, bør dere gå på Stolzen! Det er et fjell og man går opp trapper, veldig tungt, men på topper venter fin utsikt over verdens fineste by! Har lest at du synes det er gøy å på fjellet, så Stolzen er bra. Kos dere masse i Bergen:-)

Silje

Er du ikke lenger med Ingvill og Julie? Lenge siden vi har hørt noe om dem. Fine bilder av du og Emma :) det virker som om det var noen måneder siden du lå dem ut på bloggen! Kos deg i Bergen på mandag :) og jeg vil gjerne høre hva Tricia sa! :)

Ingvild

det med bloglovin-appen gjelder ikke bare deg, men også blandt annet Annais og Sophie Elise sine blogger! Tipper det er blogg.no som er problemet, ettersom f.eks. Caroline Berg Eriksen sin blogg er helt som normal :)

Celine

Åå, var i Bergen for første gang for et par uker siden, virkelig en nydelig by! Kos dere :D Hvilket hotel forresten?

Helle

Ååå, er så sinnsykt sjalu. Sommerferien er fortsatt 2 uker unna for min del, dessverre :p

Uansett, kos deg i Bergen! :)

- og ja, vil gjerne vite hva "gladmeldingen" er!

Julie

Åh så gøy, Bergen er jo en utrolig fantastisk by!

Ja vil gjerne høre den gode nyheten! :-D

Det med Bloglovin gjelder alle blogger på blogg.no forresten

Jeg vil høre!!wæ

Hvor lenge har du sommerferie til da??

Lutecia

Går også VG2 og er ferdig med eksamen, men vi har slike "annerledesdager" helt fram til den 18. Sykt kjipt :/

Barbora

What what did Tricia say!!?? Ohh Krissy don't let us wait

xx Barbora

iselinn

Ååå, så koselig å høre at du skal til Bergen, kanskje eg møter deg ❤️ Er det fint vêr da dere er der, så oppfordrer eg dere til å dra på enten Ulriken, Fløyen eller Stoltzen, alle er superfine turer ❤️ Når reiser dere hjem derifra? Håper foresten dere koser dere masse når dere er der.❤️

Carina

Yeii, finally sth in English! Love the pictures and I hope that you will have and awesome time in Bergen!

Anette

kjempekoselige bilder! Gir meg så sommerfølelse!

Syntes det er kjeempe kult at du skriver på engelsk også. Det ser ut som det tar mye lengre tid, men innleggene ser så proffe ut! :)

Nikita <3

Fint :D

Du hadde kledd kort hår! (siste bilde)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no