hits

i'm going to NYC

Når jeg var i Kypros i påsken ble jeg kontaktet av en modell-scouter som jobber i Wilhelmina. For noen uker siden hadde vi vårt første møte via Skype!

When I was in Cyprus some months ago, a model scouter from Wilhelmina contacted me. Some couple of weeks ago, we had our first meeting via Skype!

Greia er at selv om man har en modell-mamma, så betyr det ikke at man har et byrå. Så jeg har liksom ikke tatt gleden på forskudd, for jeg vet hvor beintøft det er å komme seg inn i modellyrket. Her om dagen introduserte Tricia meg for Fusion Models for noen dager siden, og jeg hadde et møte med dem på Skype like etter. I går kom gladmeldingen: de likte meg!! De vil at jeg skal dra til New York i sommer, besøke dem og gjøre fotoshoots. Dette er så sinnsykt gøy, og jeg kjenner jeg er helt enormt eventyrlysten. Kan ikke VENTE! Når jeg skypet med dem viste de meg utsikten fra kontoret deres... De holder til i Manhattan, så det var skyskrapere så langt øyet kunne se.

Even though I have a model mom, I'm not signed with any agency yet. So I've been trying not to be too excited (cause then I would be so disappointed if I couldn't find an agency who wants me), and I know how tough the model profession is. Well, Tricia introduced me to Fusion Models some couple of days ago, and I had a meeting with them on Skype. Yesterday Tricia gave me the happy news: they liked me!! They want me to go to New York this summer, visit them, do photoshoots and stuff. So damn cool, I'm so adventurous and I can't freaking WAIT. When I Skyped with them, they showed me the view from their office... Their based in Manhattan, so you could see tall skyscrapers everywhere.


Ting er ikke 100% bestemt enda, så jeg holder dere oppdatert. Men hallo, livet mitt glitrer for tiden. Faen heller, jeg er så rusa på livet.

Things are not 100% settled yet, but I'll keep you posted. Hello, my life is fucking sparkling nowadays. Damn, I'm in love with my life.

44 kommentarer

Silje

Åå så gøy! Dette fortjener du 100%!

Lill Falch <3

Du er utrolig heldig som har slike muligheter i livet! Dette klarer du fint, du er født modell! :) Utrolig vakkert ansikt :D

Frøydiss

Fint at de viser interesse for deg. Du er nok ikke høy nok for de mest kjente og seriøse modellfirmaene.. Men nest best er bra det også.

alana

OMG i am so happy for u . U deserve it

Jeg har virkelig troen på deg Kristine! Wow, hva du egentlig har oppnådd de siste årene. Vær utrolig stolt av deg selv, virkelig! Ser for meg deg som kjent modell om få år om du har den samme ståpå-viljen som du har nå! Lykke til videre i livet! :D

Barbora

Shiiiiit!!! I feel like crying from happines!! This is insanely amazing and I wish you the best of luck and I hope everything goes well <33 Can't wait! NYC for life

Xx Barbora

Gratulerer 👍 Dette fortjener du 😘

Henriette

Masse lykke til, gleder meg enormt til å følge med videre!

Sorry

A couple of weeks /days*

Julie

wow! Har mammaen din også vært modell? Hvordan modelljobber gjorde hun i såfall?

Charlotte

Det forundrer meg ikke, du har jo modellkropp! Mer sjokkert over at du ikke ble oppdaget før. Hvis andre greier det, så greier IHVERTFALL du det!! Ønsker deg masse lykke til Krisssy, blir spennende for oss på sidelinjen også :-))

---

Du har veldigveldig fin blogg og alt det der, men pliiiis kan du pugge "da og når" regelen? hahah får vondt i sjelen min hver gang jeg leser feil! Ikke "når jeg var i Kypros, men DA jeg var i Kypros"

Massemasse lykke til med modellkarrieren! Jeg har troa på deg! :D

Kamilla Haaland

Åh, shit så moro!!! Kan skjønne du er glad. Blir gøy å følge med videre :-)

Sunniva

Gratulerer gleder meg til å lese alt om det <3

Lenna

Good news Kris! I hope you will be in NYC for new experience :) I am so exciting for more news like this!

Carina

WHAAT! This is crazy, I`m so happy for you, because I think you 100% deserve it!

krist.in

åh, så utrooolig kult! you go girl !

Camilla

WÆÆÆ!! Heier på deg, du er skikkelig flink på bloggen i hvertfall! Ser meg for deg i kjente moteblader og show allerede! Lykke til!!

haha, hvis det er "vanskelig" å komme inn i modellyrket er det fordi du ikke passer inn. de seriøse vellykkede designerene og byråene vil ikke ha anorektiske oversminkede fjortiser med hår til rumpa, dessverre..

Nora

Gratulerer så mye!! vellfortjent, kjenner at jeg blir glad nå! Så utrolig stort! uansett hva som skjer så har du kommet langt husk på det! Jeg liker at så mye stort og gøy skjer i livet ditt men samtidig er du veldig jordnær og setter pris på de små tingene som gode karakterer og en løpe tur på fjellet! Nei vet du hva du er GOD! LYKKE TIL VIDERE, you go girl!! <3

SOME couple of days hahahahhaa, lær deg engelsk mens du er der og a

TJ

Wow, så utrolig spennende! Og gratulerer så mye! Stå på videre og kos deg masse!

Thea

http://fearlessness.blogg.no/1426877872_20032015.html

Leste dette innlegget, og lurte på om du kommer til å kommentere det? :)

Du er utrolig heldig som får denne muligheten, men om du skal gjøre det no bra bør du klippe håret ditt og slutte å sminke deg som en ti åring. De store modellbyråene tar ikke inn tacky folk, dessverre.

Alexandra

Jeg er SÅ glad på dine vegne :D Håper du koser deg masse!

Kan du skrive litt om hvordan man kan komme seg inn i yrket? Altså, det er drømmen min, men aner ikke hvor jeg skal begynne...

xoxo

Ida Nesby

Åh så utrolig gøy! :) Gleder meg masse til å høre hvordan det går videre!!

Katrine

Masse lykketil til deg, Kristine! Det er selvfølgelig vanskelig å lykkes i et sånn yrke, men chin up, jeg har troa på deg! Blir sjokkert over hva enkelte av de over her skriver.. klarer de virkelig ikke å se at andre lykkes? Har fulgt bloggen din siden du begynte, og er helt gira på dine vegne nå! Lykketil i New York, du klarer det! :)

Kathrine

Åååå så gøy!! Dette fortjener du virkelig. Tror faktisk du kan gjøre det ganske stort innen modellkarrieren. Du er positiv, jobber utrolig hardt og ser også ganske bra ut. Heier på deg!

Årh, ikke bry deg om de negative kommentarene i kommentar feltet her. Når de ser folk lykkes med noe i motsetning til dem bestemmer de seg for å trykke andre ned i håp om å trykke seg selv opp... Tragisk spør du meg.

Uansett, lykke til videre!!

Nikita <3

Sykt kult :D

Theodora

Så jævla kult!!! Gratulerer:D Skjønner godt du er rusa på livet;)

Å herregud, gratulerer! Gleder meg såååå mye til å følge med videre!!

Gratulerer så mye Kristine!

Kaja

Så sykt kleint at du skriver på norsk og engelsk? Tror du ikke norske forstår engelsk? Dessuten skriver du mye feil på engelsk.

Uff det er ok at du får deg kontrakt men om noen vil booke noen som er så tynn etter det har blitt så fyfy tviler jeg på!

noora

i love that u r doing english translation too ! ♥ thanks for that, i love your blog !

Kathrine: ehm, konstruktiv kritikk må vel være lov? Jeg studerer mote i Paris/New York og har mye stort som venter meg i framtiden. Er ikke alle som kommenterer som er ti år gamle drittunger :)

Hehe synes ikke at du har hatt internasjonal engelsk😂

Hi Kristine, congratulations, I hope it all works out for you :)

That being said, I checked out the website of Fusion Models and this notice was stated in the "About" section:

ALERT:

Please be aware that there are unscrupulous individuals falsely posing as representatives or scouts working for Fusion Models through various social media platforms. They are using names such as ?Inuations? and ?KDash? among others. These individuals are using our models? pictures without permission on their website and are asking for new model application fees. If you are contacted by anyone claiming to be a representative of Fusion Models, do not respond without first verifying their identity by calling 212-675-1300. We also suggest that you alert a parent or responsible adult immediately. Fusion Models does not request nude or lingerie pictures, we do not request a fee to view your pictures, nor do we conduct interviews via Skype.

Notice especially the last part: "nor do we conduct interviews via Skype."

I'm sure whatever you have going on with Wilhelmina/Fusion is legitimate, and maybe they made an exception and skype interviewed you? (I don't know) But these days scammers can be very very "professional" and will go through a lot of time and effort to carry out their scams! So if I were you, I would try to 100% confirm that you are truly dealing with Fusion Models, and not a scam (if you haven't already done that!)

Best of luck :)

Er ganske sikker på at jeg har kommentert dette innlegget før, men ÅHHH kommer ikke over det! :D Jeg heier noe så sinnsykt på deg! Du kommer til å blåse de andre modellene over ende, uten tvil... Laget en lykketil - video til deg forresten, du kan se den hvis du vil :)

https://www.youtube.com/watch?v=mIH0nsTH7ss

Hva er snittet ditt? Kan du skrive det i neste innlegg? :-) lykke te

Cornelia

Hei!

Så kult ! Gratulerer :)

Ville bare si at det ikke kommer til å være vanskelig for deg å klare deg som modell i USA. Jeg bor selv i LA og jobber som modell/skuespiller. Likt som ALLE andre jobber, må man jobbe seg selv oppover og det er "konkurranse". Så når nordmenn sier at det er veldig risky å prøve seg som modell, så er det faktisk ikke det. Og likt som alle andre jobber, så kan man slutte og begynne på noe annet. Aldri for sent.

Når det kommer til press, så er blir det hva man gjør det til selv. Man kan klare seg fint med hvilket som helst utgangspunkt man har. Så hvis man skal høre på hva alle sier om hvordan man skal kle seg, hvordan vekt man skal ha, hvilke jobber man skal si ja til, så vil man gå i sirkler. Man må vite hva man kan tilby ved å være seg selv, også står man for det. Punktum!

Masse lykke til!

Nora

Skal også til NYC i sommer😍 fikk det i konf gave og gleder meg så sykt mye! Har du noen tips til hvordan butikker jeg MÅÅÅ innom og attraksjoner jeg burde besøke?😇 elsker bloggen din!

They´re/they are, ikke their ;)

maria

Wow, it's amazing! Congrats!

ida

Wow!! Kristine, det her fortjener du 110%! Er så glad på dine vegne nå! Har fulgt med på bloggen din siden du startet, og du kommer til å klare dette! Stå på videre og lykke til! <3 (litt sykt hvordan folk prøver å rakke ned på deg^ men tenk possitiv! Alle får ikke en slik mulghet)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no