hits

sommerferie?!

Da er denne frøkna ferdig i 2. klasse!

Junior year is finished!

Kan dere TRO det? Jeg har kun et år igjen på videregående. Et år igjen av det jeg anser som "obligatorisk" skole, selv om jeg vet at videregående ikke er obligatorisk. Om et år begynner et nytt kapittel i livet mitt, hvor jeg skal flytte ut og jeg må bestemme meg for hva jeg vil gjøre. Alt står på meg. Det blir deilig å kunne kjenne på frihet, men samtidig er det noe med nettopp det - for frihet er litt skummelt det også. Men det går nok helt fint, jeg er så sinnsykt gira at dere ikke aner. Jeg har så mye jeg vil gjøre når jeg er ferdig på skolen. Jeg har allerede en del planer! Men nå er det sommerferie jeg skal konsentere meg om. Det er så rart å tenke på at jeg ikke skal på skolen igjen før 17. august, og det er så crazy mye jeg skal gjøre denne sommeren. Juni blir relativt rolig, men så braker det løs fra og med juli og helt frem til august. Jeg er i alle fall ikke redd for at jeg blir å kjede meg denne sommeren...

Can you BELIEVE it? I have one year left at school. One year left with "obligated" school, even though high school here in Norway is optional. Next year I'm gonna start on a new chapter in my life, I will move out and I have to decide what to do. It's up to me, and no one else. I can't wait to taste the freedom, but at the same time that's kind of scary - because freedom IS a bit scary. But it will be completely fine, I'm so freaking stoked you have no idea. There's so much I want to do when I'm finished at school. I already have some plans! But more about that later, I have vacation now!! I'm not going back to school before 17th of August, that's so weird. I have so many plans this summer. June will be chilly, but I have so much to do in June and August. I don't think I ever will get bored this summer...Nei, vi hadde ikke taco til middag i dag, haha! Dette er fra i går. Jeg smakte grove lefser for første gang på lenge, og det var overraskende godt. Man får litt mer metthetsfølelse med disse.

No, we didn't have taco for dinner today too, haha! This is yesterday's dinner. So tasty.I dag hadde vi aktivitetsdag, og jeg var med og spilte en fotballkamp. Fotball er ikke helt min greie, altså. Skulle ønske jeg var god i det, for selve sporten er jo kjempegøy. Jeg og jentene satt for det meste bare og så på kampene, og så dro vi til byen mellom kampene for å shoppe. Aktvitetsdag hva da? Å shoppe er en aktivitet det også, og det er ikke tull engang. Jeg kjøpte meg en svart kåpe jeg har vurdert kjempelenge - endelig er den min!! Kjøpte også denne nydelige bodyen, som dere vil se mer av senere.

We had activity day at school today, and I played one football match. Football is really not my thing. I wish I was good at it - being a good football player must be so fun. Me and the girls watched the matches, and we also went to town to do some shopping. Activity day, you know? Shopping is definitely a sport, and I'm not even kidding. I bought a black coat I've been looking at for so long - finally it's mine!! I also bought this beautiful lace body, I will show you more of it later.

23 kommentarer

Jackie

Så heldig som har ferie

du er ferdig med JUNIOR year, ikke senior. Senior er siste år på vgs/high school.

I really love the fact that you post in english now(: thank you hun <3

Hvorfor blogger du på et språk du ikke kan?

Mandatory er obligatorisk, obligated er forpliktet.

Og chilly er kjølig, juni blir kjølig.....

Og vi har forresten ikke High School i Norge, upper secondary school er vgs.

summer break

That english though. Haha

Marte

Den anynome kommentaren er så sykt ute etter dårlig stemning ahahah, ta det rolig anon <3

Du er så heldig som har ferie Krissy, jeg har enda en muntlig eksamen igjen! Kjenner jeg gleder meg immari mye til friii

christine

For en fin jakke og body, kan du legge ut link eller si hvor du kjøpte de? :)

Hedda

Hvor er buksa fra? Gleder meg til å se bilde av bodyen og kåpen! :)

Jaja

Er så kleint å lese engelsken din herregud

Lenna

I love this outfit! You're gorgeous :) Enjoy your vacation!!

Silje

Hadde ikke kalt VGS for "high school", heller "upper secondary school" :) ellers er engelsken hennes ganske bra, så go away haters :P

Ida

Jeg har gått på skole i USA dette året, og jeg ville kalt vgs high school.. ;) det er forskjell på USA og UK, og her (I USA) ville vi sagt high scool. De her borte vet sikkert ikke at det er noe som heter upper secondary school en gang.

Og du kan slappe helt av Kristine, engelsken din er helt fin. Folk er bare ute etter å kritisere. Poenget er jo å få de engelske leserene dine til å forstå hva du skriver, tror ikke de bryr seg om en liten feil her og der. Mye av det folk retter på her er jo til og med riktig i noen engelsktalende land. For eksempel ville jeg byttet ut ordet "football" med "soccer", men det er jo fordi jeg har bodd i Amerika. I England ville det jo vært helt riktig å kalle fotball for "football" ;)

Jeg skal ikke klage på engelsken din. Fikk selv to'er i engelsk, så om du skriver feil er ikke det noe jeg legger merke til. Jeg bare lurer, fordi jeg er sykt nyskjerrig på alt mulig haha, skriver du den engelske versjonen selv? Eller er det et program? Eller har du noen som gjør det for deg?

Moma

I'm happy to see you continue posting also in english!

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg skriver engelsken selv :)

kunne kanskje skrevet riktig på norsk før du prøver deg på engelsk :) slik som da / når failer du på støtt og stadig.

Lotte

Kan du ha den engelske oversettelsen nederst i innlegget i steden? Er så irriterende å måtte hoppe over mye av teksten og plutselig går jeg glipp av noe som står mellom bildene.. Bare et ønske fra fast leser:)

Alexandra

Lotte: Jeg syns det er ganske enkelt å skille mellom det norske og det engelske ettersom det engelske står i tydelig, fet skrift. Det blir vel litt rart å ha den engelske bildeteksten helt nederst istedenfor under bildet? Samme med resten av teksten, hun har jo en viss rekkefølge på det hun skriver, så noen bilder og gjerne en liten avslutning. Blir da ganske rart hvis hele den engelske versjonen blir kludret sammen på slutten av innlegget.

Ville ikke forandret noe, jeg. Stå på, Kristine ❤️

Engelsen din er utrolig dårlig, både setningsoppbygningen og grammatikken.

Fikk du to i engelsk eller strøk du? Detter er særs ille!

Barbora

Ohh I envy the end of the school year! Next week is going to be soo hard for me! Hopefully everything workouts well but we have test or two everyday :/

Barbora

What the hell? Your english is perfect why is some anon commenting that it is poor in grammar?!

I am from a bilingual school better believe me gurl

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no