hits

flared jeans

Den er ingen tvil om at en av de største stilinspirasjonene for 2015 er 70-tallet. Den høyt elskede slengbuksen er tilbake i butikkene! Endelig skal buksebeinet få flagre løst igjen, og her får du en flott figur med på kjøpet. Disse buksene gir deg nemlig tidenes former! Mange tenker sikkert at de ikke kler slengbukser, men jeg synes man skal legge bort den tankegangen. Disse buksene gir en sinnsykt fin silhuett, en anelse lengre ben og de passer, tro det eller ei, de fleste kroppsfasonger. I tillegg får man en superfeminin og elegant stil.

Jeg husker jeg nesten ledde når jeg så slengbukser for gata for et par måneder siden, men nå er jeg faktisk helt frelst selv. Haha! Når jeg var i Stockholm gikk hver 3. jente på gata med sleng på bukseenden, og nå overdriver jeg ikke engang. Jeg har fått inntrykk av at Sverige ofte er litt tidligere ute når det gjelder motetrender, men jeg har sett en del slengbukser her i Norge allerede nå faktisk, og det liker jeg :-)

Her har jeg funnet frem noen bukser med sleng på fra Nelly. Jeg elsker nr. 1 og 5, vurderer sterkt å kjøpe. Nr. 1 tror jeg er i sånn kosebukse-stoff, og det ser bare så RÅTT ut spør du meg!

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her (adlinks)

Så, hva synes dere om denne trenden? Hot or not?

Flared jeans are one of the big fashion trends this year, and even though I didn't like it that much in the beginning, I must say I've fallen in love with these super cool jeans now - better late than never. I think it looks really elegant and feminine, and it fits all body types. Don't say to yourself that "oooh I can't wear this, it doesn't fit me". That's wrong! I bet you look fab in these ;-) They give your body a nice silhouette, and they also make your legs look a bit longer. I need one of these! But I want to hear your opinion guys. Hot or not?

46 kommentarer

Jlb- Janne Bodin

LOVE IT!!

Maren Susanne

Syntes det er skikkelig HOT!

Malin

Sykt hot! Har kjøpt meg noen av de selv og er super fornøyd. Trodde ikke at jeg med former skulle kle de, men føler meg faktisk veldig fin i de!

Du ledde????????? Du LO

Stygt! :s

BLACCSHOP.COM

Hei!

WWW.BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle, ikke minst fri-frakt uansett hva du velger å kjøpe! Akkurat nå har vi 70% rabatt på alt av klær før de nye varene kommer, første mann til mølla!!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

Sverige er ikke tidligere ute, det er faktisk Norge som henger så inni helvette lenge etter..

kan absolutt ikke fordra denne trenden, synes det ser superstygt ut.. i oslo området bruker MANGE det. ER SÅ LEI

Men, noe jeg synes er superfint er bootcut jeans, litt som dette: http://oldnavy.gapcanada.ca/browse/product.do?pid=662350013&vid=1&locale=en_CA&kwid=1&sem=false&sdReferer=https%3A%2F%2Fwww.google.no%2F

Synes den er mye mer flatterende enn den overdrevne slengen jenter går med på buksene nå..

syntes det ser helt grusomt ut ahahha

Den gang DAA hver gang NÅÅR

pliiiis lær deg forskjellen! Du har superbra blogg ellers, men den enkle feilen der senker nivået på et helt blogginnlegg den gangen DA du var i Sverige:DD ha en strålende dag

Ganske mange i Oslo bruker det også

sverige kommer alltid før oss.

og det er dritstygt

Alba Novo

Yeah they're hot but I don't think I could really make enough use of them if I bought some... It's not really my style though I remember I made a photoshooting wearing Levi's flared jeans and I liked the result! Hahaha

Time will speak, by then, lots of love from Spain baby!

Alba Novo from EnfantCoco blog.

Charlotte

Man må ikke alltid følge trendene. Jeg synes det er helt horribelt

Folk har brukt slengbukse både i Sverige og Oslo i årevis..

M

STYGT..

krist.in

jeg synes de med lange bein kler det - men for meg med korte bein ser jeg jo bare enda kortere ut !

Martine Osen

Syntes det er veldig kult på andre, men tror ikke jeg hadde gått med det selv :)

Hei! I det siste har jeg rotet en god del rundt på forskjellige pro ana sider, og har merket at veldig mange syke jenter bruker deg til inspirasjon til å gå ned, eller "thinspo" om du vil. Jeg ville selv ikke likt dette, og da du flere ganger har sakt at du er naturlig tynn, og ikke sulter deg eller noe, så vil jeg tro dette kanskje ikke er så kjekt for deg heller. Og siden da så mange sulter seg i håp om å få en kropp som din, er det sikkert flere av de som leser bloggen din, og ettersom du da er ett forbilde, kanskje det ville hjulpet noen om du kunne prøvd å si at dette ikke er beste måten å gå ned på? :) Jeg vet du ikke er noe "vektblogger", men jeg er oppriktig bekymret for mange av disse jentene.

http://www.myproana.com/index.php/topic/307473-skinny-fitspo/

Synes de buksene der er helt forferdelig stygge

Nikita <3

Ikke noe for meg.. ;)

Har spurt om dette før, men håper det kommer i ukens spørsmål før eller senere :D

Vet du hvor man kan få kjøpt michael kors vesken du har med sølv detaljer istedet for gull? :)

Hva tjener du på instagram, og hvordan fungerer det? :)

Ble du kontaktet? Bør man isåfall skrive mailen sin hvis man vil bli kontaktet? :D

Kan du vær så snill lære deg forskjellen på da og når? Da du var i Sverige:)

Barbora

If you know how to style then you look as good as Coco Chanel in these!! Definitely make you look so feminine and as an independant woman! They are hot I think but I think it needs to be good fabric not to make them look like sweatpants :D

E

Lo*** Du ledde for faen ikke

Ledde faktisk, hhahah.

Hmmm, synes de buksene kan være fine på enkelte. Ellers, så synes jeg ikke så veldig mye om de. Jeg er i hvert fall sikker på at jeg aldri kommer til å kjøpe meg en, for såå fint er det ikke

Har vært en trend i Oslo området i snart 2 år. Er fan av trenden for får som sagt drit bra kropp av det. Så og si ingen gutter liker det, men kan ikke si noe om det når hver eneste jente på skolen har det. Jeg har bort i mot 5 par med slengbukser. LOVE IT

Æsj fy faen, det ser helt forferdelig ut

Mia

Haha, denne "trenden" har vært i Norge i flere år da.. Stygt!

Marte

hot, HVIS man klarer å velge riktige bukser og style dem! da kan det være veldig HOT!! jeg er helt frelst når jeg ser dem stylet riktig

TM

Jeg mener ikke dette som noe negativt, men slengbukser har allerede vært ekstremt populært i to sesonger. Så dette var vel ikke akkurat nyskapende. Syntes det er veldig bra med slike type innlegg, men velg gjerne noe som kanskje er en nyere trend.

kristine svendsen

Ser jo bare så behagelige ut!

jo3fine

dette har vært supertrend i oslo i hvertfall 2 år nå, og jeg digger det! syntes også det er veldig fint med bootcut jeans! hollister har mange fine :) tips om du drar til ny!

Celine

Har vært populært her jeg bor en ganske lang stund nå :) Liker det!

velkommen etter

Hei :)

Trudde du var flink på skolen, men er kanskje på tide å pugge da/når regelen siden du går jo snart i 3 klasse. I tillegg burde du godt vite at det er INGENTING i ordboka eller i det norske språk som heter " ledde " DU LO, ikke ledde. Plis les gjennom før du poster innleggene dine, hvertfall når du skryter så av gode karakterer. Lærerne dine må være utrolig snille / dumme mot deg som ikke sier i fra om slike feil.

Eeeelsker slengbukser!!! Har flere selv, og er så komfortabelt, og ikke minst sinnsykt fint😍

Jeg er absolutt enig med enkelte angående det faktum at åpenbare skrivefeil (som da/når) senker innlegget, men dere må huske på at Kristine ikke skriver på sitt morsmål. Kristines morsmål er nynorsk/sidemål (for oss som har bokmål som hovedmål), ikke bokmål.

Kristine Ullebø

Anonym: Vet ikke om de selger Michael Kors-vesken jeg har med sølv-detaljer engang jeg, hmm....? Usikker, desverre! :/

Natty

I don't know why but I don't like it..but that is just my opinion :).

Finland yay

those black pants, no no nooooo! but maybe jeans version would be nice :)

Synes dette bare er fint på de med en annerledes stil, og ikke "vanlig" stil som mange har, men en litt gammeldags stil eller noe sånt. Men synes det er rart at folk ikke liker ulike typer klesplagg før de er "in" og før det er en trend, og før det er pene folk som går med det. Synes det egentlig er sykt teit, føler det er som å ikke like en person fordi den er "stygg" men så liker man den og prøver å bli venn med den fordi den har blitt "fin". Men nå er ikke jeg fan av trender, og hvordan folk alltid må følge trender og føler seg ikke "in fashion" før de følger trender... Men synes så absolutt at man kan kle seg i hva man vil, liker ikke at folk trykker andre ned på grunn av klær de bruker :DD

Julia

Så sinnssykt not.

Grusomt. Rett og slett grusomt...

kpi

åå bukser med sleng er undervurdert, men her i Oslo ser du jenter på vår alder rundt hvert hjørne med slengbukser altså, det er helr standard å ha et par av de!:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no