hits

babyshower

Etter mange uker med planlegging var vi endelig klare for å overraske verdens beste Emma med babyshower!

Hvem hadde trodd at vi skulle arrangere babyshower i en alder av 17 og 18 år? Det er noe jeg aldri hadde forestilt meg, haha. Men fy søren, så GØY!!! Å ha en bestevenninne som er gravid med en liten jente er en helt magisk følelse, tenk at det er 4 uker til det kommer et nytt menneske på jorden som ligner på Ems, haha.... Det er så rart å tenke på, og jeg tror egentlig ikke at det kommer til å gå opp for meg før hun faktisk kommer.

Vi har blitt nesten-busted SÅ mange ganger, haha. Vi jentene hadde jo en gruppesamtale for babyshoweren, og jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger hun nesten så det. Men vi fikk det til!! I dag stod jeg opp tidlig og laget muffins og greske kjøttboller, og så kjørte jeg til Emma hvor jeg og resten av jentene stelte i stand med tapas, kaker og massevis av rosa pynt. Vi hadde avtalt med kjæresten at han skulle ta henne med ut av huset et par timer, og planen gikk helt knirkefritt. Mange av dere så vel kanskje videoen på snapchat når hun kom inn døra? SÅ GØY!

Og dere, vi ble faktisk utrolig stolt over bordet. Se på det, da! Vi er visst ikke så ubrukelige, hehe. Tvert imot spør du meg. Jeg elsker at det er en jente slik at vi kunne pynte hele bordet rooooosaaa ♥

DETTE skal jeg begynne å lage! Frukten smaker jo det samme, men jeg innbiller meg at den smaker tusen ganger bedre når den ligger oppi en skål av vannmelon, haha. Jeg har spist så mye frukt de siste dagene at jeg nesten begynner å bli litt bekymra!! Men man kan vel ikke få for mye av det....?

Ååh, glede!

Tenk at disse to snart er foreldre, a!

LOVE you!De siste dagene har jeg gjort så mye, og det er såååå gøy. Jeg elsker livet for tiden, fytti rakkern. Nå må jeg komme meg i dusjen og så skal jeg pakke kofferten, for i morgen drar firkløveren til Bergen. Wohoooo!

Har dere vært i babyshower før?

20 kommentarer

Hvor er kjolen din fra? Sååå fin

Mona haugen

Så koselig! Vennenne mine lagde babyshower for meg mai i fjor da jeg gikk gravid, det var så fint gjort! ☺️

Sandra

Åååh gratulerer så mye til venninna de :)

Kamilla Haaland

Gratulerer så mye til dem, og maten så sykt god ut!

Barbora

I can't wait to see the baby and the party you prepared is so sweet! <3 I ran to snapchat to check her reaction! ;,)

Andrea

Var graviditeten planlagt?

Festen så forresten kjempekoselig ut!

Kristine Ullebø

Andrea: Nei, den var ikke planlagt :)

Kristine Ullebø

Anonym: Det er en jumpsuit (faktisk, haha) fra lookbookstore.co! Takk du :)

Hvor gammel er kjæresten hennes? Så ut som om han var rundt 21 eller no

hva heter du på snapchat? :)

Veronica

Så fint dere hadde laget det! Kan tenke meg hun ble glad<3 Jeg venter en jente om en uke, og min venninnegjeng arrangerte babyshower for meg i mai. Den var så utrolig fin og skikkelig gjennomført, det er virkelig et fint minne å tenke tilbake på<3

Veronica Reime

Forresten, jeg blogger om graviditeten min og legger ut masse tips osv, hvis Emma ønsker å lese <3 Har akkurat laget et innlegg om fødebagen, det kan jo komme godt med! :-)

Elsker at de holder sammen i en så ung alder! :D

Så koslig:)

Ett spørsmål: Kan du spørre emma hvordan veggordene sitter på panelet? Har panel i hele huset og har SÅ lyst på veggord, men usikker på om de vil sitte eller ikke?

Nikita <3

Så koselig :D

Gabrielle ?Crystal? RoseBonniee

I want to eat all of this, haha ♥

Love from Slovakia ~

Andrijana

Gratulerer så mye til henne! Forresten, ja, det er faktisk mulig å få for mye frukt. I motsetning til grønnsaker er ikke dette noe man skal spise ubegrenset av med tanke på sukkerinnholdet. Ved siden av vitaminer er jo frukt bare sukker! Selv om det er helt naturlig fruktsukker, og er mye bedre alternativ en vanlig sukrose, påvirker det fortsatt kroppen som alt annet sukker. Og det er noe de fleste ikke er klar over - så uansett om sukkeret ditt kommer fra honning, frukt, melk, eller "vanlig" sukker så påvirker alt så og si likt. Og som du sikkert vet - for mye sukker er ikke jo ikke bra, haha :-)

hadde dere ikke gaver til henne? hadde vært så søtt å sett :)

Kristine Ullebø

Anonym: Vi ga henne en slik "seng" man skal ha i vognen :) Vi spleiset på den!

Kristine Ullebø

Anonym: Kristineul på snapchat! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no