hits

vakre bergenDere som bor i Bergen er heldige. Gurimalla så vakkert.

Hey! I dag stod jeg opp akkurat i tide til å spise frokost og fikse meg før jeg skulle til byen. Jeg hadde nemlig planlagt å ta en kaffe med to kompiser, Vemund og Martin. 1 av 3 drikker kaffe da, men jeg kan jo late som at jeg drikker det, hehe. Men jeg orker ikke å bli avhengig av noe mer, for jeg føler allerede at det er nok med de tingene jeg ikke klarer meg uten. Altså: Pepsi Max, tyggis, yoghurt-nøtter. Eller bananchips dekt i yoghurt er vel det jeg er avhengig av at the moment, og det suger for jeg er gått tom her hjemme og jeg fant ikke en eneste yoghurt-bananchips i hele Bergen!!! Er dere klar over hvor mange 7 Eleven jeg var innom? Haha, så nå gjelder det egentlig bare å komme seg til Oslo så fort som mulig. Men ja, vi satt på café i mange timer og det var utrolig koselig. Fikk skikkelig sommerferie-følelse faktisk, du vet når du står opp om morgenen og har planer med folk i byen. Da er det ferie, ass. Nå sitter jeg hjemme, stappmett på taco, og prøver å laste ned en video fra youtube til mobilen min. Det er kliss umulig, jo. Senere i dag skal jeg møte Guro!


Hey! Today I woke up just in time to eat breakfast and do a quick makeup before I met up with some friends in town to drink coffee. Well, I don't drink coffee though. Haha, but seriosuly, I have enough things I'm addicted to. Pepsi, gum and yoghurt nuts. And banana chips covered in yoghurt. MMM!! Unfortunately they don't sell it here in Førde, so I have to buy shit loads every time I visit Oslo or other big cities. I couldn't find it in Bergen and that really sucks because I have nothing left here at home. LOL ;P We just had taco for dinner and now I'm just chilling at home. Going to meet up with Guro later today!

22 kommentarer

StinA

hvorfor går du i så små topper, spesielt på en så kald dag (bor i bergen)?? syns du det er stygt hvis du ikke viser hud? tror ikke du har et eneste innlegg som handler om deg uten å vise litt mer hud en vanlig

Ingvild

Veldig fint smykke, har lenge vært på jakt etter et lignende - hvor er ditt fra? :)

Hadde satt stor pris på svar! :)

Astrid

Du kan vel bare kjøpe de her http://www.amazon.co.uk/Yoghurt-Coated-Banana-Chips-kilo/dp/B004K3V9H6 så har du litt, hahah <3

Men seriøst, må du kle deg som en tøs i byen min?

I Bergen får du tak i yoghurt-bananchips på helsekostbutikker. :-)

Har du redigert det øverste bilde av deg ? Midja di så veldig mye tynnere ut enn den vanligvis er!!

Linnéa

Ja, vi bergensere er stolt av byen vår - spesielt når det er opphold!

Malin

Veldig fint antrekk, du er så vakker! :)

Yvonne

Matkroken i nærheten av Grieghallen har youghurt-bananchips! :D

marenfelicia

hvor er den svarte "jakken" din fra??

Mange av innvandrerbutikkene har bananchips, og kolonialen på møhlenpris har det også! De har og granola med yoghurttrekk, og av og til har de jordbær med yoghurttrekk! Supergodt!

De har bananchips yoghurtnøtter på 7 eleven der med kinoen i Bergen

Du har fint hår men, ser så slitt og tynnt ut . anbefaler å klippe rundt 5++cm . håret vil se SÅ mye bedre ut. ( bare ett tips, fra en frisør)

hvorfor går du med bh på byen?

Barbora

You look so chic in black!! I love the all black style! My mom thinks I look like death wearing it but I disagree! Black is so elegant and not a color of death! Shit

Kamilla

Er du aldri med Julie lenger? Lenge siden det har blitt nevnt noe om henne på bloggen..

Froydis

synes du de grå duene i Bergen er vakre? har dere ikke duer i Førde kanskje.

Mariell

De har youghurt-bananchips på matkroken bortenfor garage :-)

Perfect day to go out in a bra, eh?

Nikita <3

Så herlig :D

Maria

De selger yoghurtdekkede ting på narvesen på bryggen i Bergen :)

Silje

Uff, klarer du seriøst ikke gå med noe som DEKKER magen? 97% av alle bildene her innpå spiller på kropp og viser mer hud enn folk flest ville gått offentlig med.. Det er greit å være fornøyd med kroppen sin, og det er kult én gang i blant på fest o.l, men ikke HVER dag og ikke til hver anledning.. Det kan bli litt for mye.. For din egen del, Ikke spill så mye på kroppen din.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no