hits

watermelons

Halla! Herregud, jeg er på min andre brus i dag... Vi snakker om 1,5-liters, ja. NÅ ER FERIEN HER ASS!!! Haha, jeg pratet med Håkon om det på telefonen tidligere i dag. Om du er på din andre flaske for dagen, så er det enten mattetentamen som står for tur, eller så er det ferie. LOL. Plis ikke si at det er mye, for da begynner jeg å bli bekymra... :-) Anyways, i dag har jeg fått gjort supermasse nyttig. Jeg har fikset brynene mine, ryddet all sminken min, pratet med mange samarbeidspartnere og pratet i telefon med venner. Jeg prater så sinnsykt mye i telefon, men hallo, det er jo kjempekoselig. Telefonmenneske for alltid.

Jeg rakk aldri å dele bildene fra forrige lørdag! Hadde tenkt å poste de rett etterpå, men så hoppet jeg og jentene rett i bilen og kjørte til Bergen. Den første uka i ferien har gått unna i en vei, og jeg har så vidt rukket å puste føler jeg, haha. Det er sånn det skal være, spør du meg!

Jeg og Guro kjøpte inn vannmeloner ettersom det var billigere enn plastkopper (haha), og så lagde vi disse superkule drinkene. Test det ut dere også, da vel. Du bare tar ut innmaten med en skje, hiver det opp i en smoothieblender og så heller du det oppi vannmelonen igjen. Det smaker dødsgodt! Vi hadde litt alkohol oppi også, men det er fy fy for dere som er under 18 ;P// Hey! Shit, I've been drinking two 1,5 l-bottles with Pepsi today... SUMMER BREAK IS HERE!!!! When I drink a lot of soda, there are usually two different reasons: 1. I'm getting ready for math exam. 2. It's summer break. Well, you only live once, so who the heck cares :-) Anyways, I've done so much today! I've fixed my brows, answered all my e-mails and I've also been talking on the phone for several hours.

Here are the pictures from last weekend. This was one of the better parties!! We had so much fun. Me and Guro bought watermelons, mashed the inside of it and then we put some alcohol in it. Sooooo good. I want to do this without the alcohol too, on a hot summer day. 

9 kommentarer

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Mmmm, it must be really delicious ! Lovely photos ♥

Love from SLOVAKIA ♥

Barbora

Slovakia rules the comment section♥

Oh I must try this out! Our blender from Tele-shopping broke recently but when we get it back I must try this out

xx Barbora

Cant believe youre actually wearing that ugly piece of cloth :S That belongs in BEDROOM!

Charlotte

Den nye headeren din var nydelig!

skuffet

hva skjer med bloggingen din?`så halvhjertet.

Ingrid

Det er så kleint når du airbrusher enkelte deler av ansiktet, som for eksempel på venninna di, vi ser jo flekker med airbrush i kinnet og panna...

Til Ingrid

Har du tenkt på at det kan være vedkommende selv som har bedt Kristine gjøre det av grunner vi ikke har peiling på?

Emma

Skal jeg være ærlig så var bloggingen din litt bedre før, du hadde mye mer variert....Personlige innlegg og følelser og spørsmålsrunder osv.

Dette er ikke frekt men før du er den beste bloggeren som finnes.Du legger ut innlegg mye oftere enn hva andre pleier, men derfor forventer leserene også mye nå❤️stå på, you go girrrrl!

Helene

Emma drikker vel ikke siden hun er gravid????????

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no