hits

blue

God dag! GOD SOMMER!! I dag skinner sola endelig her i Førde, og det er så sinnsykt deilig. Jeg kom nettopp hjem fra en bytur med Guro, vi skulle hovedsaklig bare handle inn til kvelden, men vi ble sittende ute i sola med en is hver og bare nyte folkemengden og det fine været. Herregud, så deilig! Jeg hadde nesten helt glemt hvordan det var med en skikkelig sommerdag.

Jeg fikk en kommentar om at bloggingen min hadde vært halvhjertet i det siste, og den stakk skikkelig inni meg. Jeg vet det har vært litt tynt med oppdateringer enkelte dager, men dere må bare vite at jeg jobber med bloggen hele tiden, og jeg tar mange bilder hver eneste dag, men noen ganger er det skikkelig vanskelig å leve livet og blogge om det på samme tid. Nå har jeg jo ferie og naturligvis mye mer tid, men på samme tid er hverdagen min litt mer spontan da, så jeg rekker ikke alltid å blogge før jeg går ut av døra for eksempel. Men jeg har supermange bilder å vise dere, samtidig som jeg har SUPERmye motivasjon, så ikke tro at jeg er lei eller noe. I går satt jeg oppe til klokka tre og skrev personlige blogginnlegg. Jeg har så sinnsykt mye på hjertet for tiden, og jeg elsker det!!! Jeg oser av motivasjon for tiden, jeg vet ikke hva det er som går av meg. Jeg har trent hver dag de siste dagene, funnet på mye gøy og bare... hatt det bra. Jeg skal sørge for at dere får bli med meg på alle eventyrene jeg skal ta for meg denne sommeren! Sommeren er jo tross alt den beste årstiden for blogging, spør du meg :-)
Jacket Jofama by Roxy // Shoes Public Desire // Shorts Levis // Sunglasses Ray-Ban (from junkyard.no)

// Hello! IT'S SUMMER!! The sun is finally shining in Førde, so freaking awesome. I went to town with Guro today, and we were just supposed to buy party stuff for tonight, but it was so hot outside so we bought ice cream and just enjoyed the nice weather. Omg, I love summer!!!

I know my blogging has been a bit "bad" lately. I haven't been able to make two posts every day, but I just wanted to let you know that I'm working with my blog several hours each day, and I think about it seriously all the time (haha). I make sure to take a lot of pictures, but sometimes I just don't have enough time to post them. Living your life and blogging about it at the same time isn't always easy. Now that I have summer break my weekdays are a bit different and more spontaneous, so I don't always have enough time to make a post before I leave the house, BUT I will try my very best. I have so much motivation nowadays, you have no idea!!! Yesterday I wrote a lot of personal posts before I went to bed, but the problem is I'm not brave enough to post them... Hehe. But maybe? :-) Well, I'll make sure to give you good updates this summer, I have so much cool stuff ahead of me!

19 kommentarer

Bildene dine er jo så skurrete, du har jo ikke ordentlig fokus på deg selv. Du sa bildene skulle bli så mye bedre med den nye linsa, men de er jo like ufokuserte! Og airbrushen tar jo av som aldri før..

Ida

Hvor har du kjøpt levis shortsen? btw, elsker outfiten:)

Andrine

Nydelige bilder og kjempefine klær:)! Stå på kristine, du er fantastisk og ikke tro noe annet:)

Emma

Hvor har du kjøpt levis shortsen?

Hvilke fag skal du velge for Vg3? Jeg hadde r-matte, fysikk, kjemi og biologi i Vg2 (som jeg tror du hadde klart helt fint), og så tenker jeg å ta kjemi og biologi videre. Hva skal du gjøre? Og god ferie!! Nå har jeg fått det jeg også c:

camilla

Elsker antrekket og fargene på bildet! Kos deg med ferie!😌

Hvilken størrelse har du i Levis shortsen? :)

Froydis

Heh. Det må ha vært en kommentar som er feilsendt? Ikke la 1 eneste kommentar trekke deg ned. Slapp av menneske. Du kjører jo på med det ene innlegget etter det andre. Det er vanskelig få med seg alt du publiserer. Du er som en maskin. Lol. Hehe!

Digger blogginnleggene dine for tiden, du er herlig! Lev livet og kos deg, det fortjener du! god sommer <3

Er ikke du og Ingvild venner mere? Virker ikke som om dere er så mye sammen som dere pleide

Karoline

ikke la slike kommentarer stresse deg. De som skriver slikt gjør det bare for å stresse deg. Du er en kjempeflink blogger, og det har du absolutt vært i det siste også. Digger bloggen din, du er awesome<3

Såg deg på senteret idag med en venninne! Også lurte jeg på hvor høy du ca. var da du var i 11-årsalderen?

where is ingvill? you are not friends anymore?

Eli

Pent! :-)

M

Fin du var..

kan du legge inn en link til hvor du kjøpte levis-skjortsen? SÅ fin!!

Nikita <3

Fint :D

Barbora

Your jacket ashdgdkrirllkk !! Soo wonderful! Love this whole outfit !

Maren Andersen

Hei! Hvilken størrelse har du i Levis shortsen din? Er såååå redd for å bestille feil størrelse.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no