hits

laughter

Her er noen bilder fra Bergen!

Life is better when you're laughing.

Jeg fant en marmor-trapp og måtte såklart ta titalsvis av bilder der. Jeg ELSKER marmor!

Babybump, wiiiie

Elsker dette smykket. Tror det er et av mine favoritter, faktisk!

Besties ♥ Er så glad for å ha disse jentene i livet mitt, og ikke minst i klassen min!! Det er et par av dere som har spurt hvem av vennene mine jeg går i klasse med, og her har dere altså svaret. Nå skulle jeg til å si at vi er 2A, men det er jo faktisk ikke tilfelle lenger... Snart er vi 3A, hvor sykt er ikke det!!! Jeg føler meg virkelig ikke som en tredjeklassing, haha.

Update på Isotretinoin: Jeg er blitt supertørr i ansiktet. Var klar over det på forhånd ettersom jeg har lest meg opp på nett og fått kommentarer fra dere, men helt ærlig tenkte jeg bare "pfff, blir sikkert ikke så tørr, og om jeg skulle bli det så er det bare å smøre seg med litt fuktighetskrem". Well.. Området rundt nesen min er ikke bevegelig, og det kjennes ut som om jeg skal smuldre opp for å være ærlig. Ellers har huden min egentlig bare blitt værre etter at jeg startet på tablettene, men dette har jeg også hørt skal være normalt. Bare håper det ikke tar så altfor lang tid før det snur, for jeg er sinnsykt utålmodig.

Herregud, jeg er stappmett nå. Vurderte å ta en powernap nå nettopp, but hell no. Nå skal jeg ut! Jeg må fikse resten av sminken før jeg drar avgårde til Guro, som ikke er ferdig på jobb enda, haha.

// Here are some pictures from our shopping in Bergen earlier this week! Wow, we had so much fun. Wonderful start on our summer break. And for those who are wondering; we're all classmates! YAAAS. Well, from the one to the other: I'm so freaking dry in my skin now, as you know I take these tablets because of the sun damage in my face. I knew my skin would be dry, but this is insane, haha. The area around my nose especially. To be honest my skin has become worse after using the tablets, but I've heard that it's normal. Hoping for a change soon, I'm so incredible impatient.

I'm so full after todays dinner, haha. I considered a power nap, but hell no. It's time to party! I have to do the rest of my makeup before I'm heading over to Guro's place. She's not finished at work yet though, haha.

25 kommentarer

Tracey

Vet ikke hva legen har sagt til deg ang fuktighetsmasker mens du er under den kuren, men om du kan bruke d så anbefaler jeg origins drink it up over night maske! Den lukter kjempe godt og hjelper veldig, kan kjøpe den for 250kr på kicks.no. Evt lage din egen fuktighetsbombe med avocado, honning og olivenolje. Prøv å smør bare nesa i første omgang, lykke til :-*

Venninna di ser smashing ut til å være så langt på vei <3

Henniie

Det er alltid fint med babymage, selv om den gravide føler seg som en strandet hval på land... Been there, done that, got the tshirt lizzmm.. haha, nei. fra spøk til alvor. Hun ser bra ut. Dere ser bra ut :) Er gravid selv, 31+1 idag ♥ Den gravide venninna di forstår det der :P

Charida

You look all so beautiful, girls!

And Kriss, I absolutely love, that you're writing your posts in english too now!

Thank you :*

The new header is awesome by the way.

Are Ingvill and Julie your classmates too?

They weren't mentioned in your last posts, that's why I'm asking.

I wish you all a great time.

Xoxo

Helene

Hei:) er det en kjole du har på i headeren? i så fall, hvor har du kjøpt den?

Skal Emma fortsette på skolen etter ferien?

Hvor er de korte shortsene du bruker under runaway fra?

Hella

heii! er det sånn at man må bruke en krem i tillegg til den isotretioin? for å få bort arrene liksom? for det må man med en del andre kvisepiller

har du delt tunge?

Please stop with the retarded "wieeee"s in every post.

Det tar ca 2 måneder før du vil se virkning. Før det blir huden som regel bare verre.

"Dry in my skin", nesten like ille som fotballfrues " tired in my face"

Oda

Hei Kristine! Kjæresten min gikk på akkurat lik behandling som deg, det tok 2-3 uker der huden ble ILLE til det begynte å bli bedre. Alle bakteriene blir skjøvet ut samtidig derfor blir det så mye utenheter på engang. Men jeg kan love deg at det er verdt det! Huden ble såååå fin etterpå! Har ikke hatt en eneste kvise disse to årene etter behandlingen :-) PS: anbefaler menthylatum og hvit vasseline for leppene :-) Lykke til vidre, og ha en fortsatt fin ferie!

Anonym: Men ikke så ille som "From the one to the other" - Enten er dette nervøs dysleksi, ellers finnes det en engelsklærer på vestlandet som det bør sås sterk tvil om.

Du ser sykt bra ut i svart!

Fine bilder, men fotoshoot på cubus på Sundt? Spesielt hahah

jeg vil bare be om unnskyldning for en "stygg" kommentar jeg har sendt for en stund siden! det er ikke meg og her om dagen kom den i tankene mine. jeg vil ikke være den personen som får en person til å føle seg dårlig eller noe som helst for noen jeg har sakt. Det ber jeg om tilgivelse for! du er vakker og det er ditt liv <3

Elsker babymagen, er det lenge til hun har termin?:)

btw, hva har skjedd med tunga di?

kaja.jorgensen@trollfjord.no

Hei, Kristine;) Jeg sliter med noe av det samme problemet som deg, kviser i ansiktet. En serie med ansiktsrens og salve med navn "Basiron" har hjulpet meg. Jeg merket forbedring etter en gang. Huden føles mye glattere og kvisene bare forsvinner. Du får kjøpt dette på apoteket. jeg anbefaler deg å prøve dette hvis du finner ut at Isotretinoin ikke funker:)

Barbora

All of you are soo pretty! It's great to have a class gang! :))

Vilde

Hvor er smykkene fra? :D (ankeret)

Huden vil bli verre en månde etter at du har startet på tablettene, men deretter blir det bedre!

Tina

hvorfor er du ikke med Ingvill lenger? hørt mye rykter om at dere ikke er venner lengre..?! er dette sant?

Har du splittet tungen??

Hei Kristine<3 jeg leser at du har tørr hud. Jeg har også tørr hud men ikke så ille som du beskriver her. Jeg har prøvd forskjellige ting for å fjerne det, men ingenting har egentlig hjulpet meg noe særlig, unntatt en mamma bestilte på nettet. Det er en grønn tube fra weleda.det står foran "skin food for dry and rough skin." Jeg anbefaler denne virkelig. Du bare smører den på med litt massasje. Og det er nødvendig tar du det på flere ganger om dagen. Ellers vil jeg anbefale deg å drikke masse vann. <3 håper det ordner seg

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no