hits

bank i bordet

Jeg har alltid vært den personen som har sagt at "jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å knuse mobilene sine hele tiden". Vel...

Jeg grååååter!! Først nå forstår jeg hvor forferdelig det er å ødelegge mobilen sin. For greia er, jeg innså plutselig at hele livet mitt er på iPhonen min. Det er trist å si det, men det er jo faktisk litt sant. Meldinger, telefon, snapchat, instagram - alle disse tingene bruker jeg hyppig hver eneste dag. Er det ikke helt sykt hvor avhengige vi egentlig er? Jeg skammer meg nesten over å sitte her og sippe over en MOBIL liksom, men jeg kan likevel ikke noe for det, haha.. Nå får jeg testet å leve en dag uten mobil da, og så får vi se hvordan det går. Kanskje jeg bare har godt av det. Det er i alle fall ingen tvil om at jeg skal dra rett til mobilforhandleren i morgen tidlig og kjøpe meg ny, haha! Jeg har faktisk hatt denne i to år nå, så som dere forstår er jeg flink til å ta vare på sakene mine. Men jeg har vurdert å kjøpe meg en iPhone 6 lenge nå, og jeg tenker at det er på tide nå. Mobil er jo mye av jobben min, og spesielt med tanke på instagram tror jeg en 6'er vil komme godt med siden kameraet er bedre.

Vi var ute i går, da! Det var kjempegøy, og jeg koste meg så sykt mye. Å feste om sommeren er så ufattelig mye gøyere, merker det på stemningen. Selv om kvelden ikke endte så bra med tanke på at jeg klarte å miste mobilen på asfalten, var kvelden vellykket som bare det. Er en grunn til at jeg ikke var hjemme før klokka fem!

Vel, det handler om å ta alt med et smil. Det ordner seg alltid for snille piker!Denne shortsen er blitt en favoritt den siste tiden! Hadde aldri trodd jeg skulle finne en Levi's shorts som satt fint på meg.

// My little precious iPhone!!! I lost it on the ground yesterday, can't believe it... My phone is everything. Snapchat, instagram, messenger... How am I supposed to live without it, haha? I feel ashamed being so dependent, but I use my phone all the time and it's so weird not being able to use it now. But I bought this two years ago and I was thinking about buying a new iPhone 6 anyways, so tomorrow I will go straight to town and buy a new one. My phone is really important to me when it comes to my job (blog & instagram), so I think this is for the best. The camera is so much better on iPhone 6!

Well, last night was fun! Even though I managed to destroy my phone before going home at 5am. Haha. 

19 kommentarer

Har spurt om dette før, men har ikke fått no svar. Hvor har du kjøpt shortsen og hvilken størrelse har du den i:)?

Kan du ta litt bedre bilder, helst uten rævva lys, skygge og beina opp til haka, du er jo trossalt en toppblogger

Hadde selv iPhone 5s, byttet til iPhone 6. Vil si at kameraet på iPhone 5s er utrolig mye bedre enn iPhone6. iPhone 6 sitt kamera er blurry, og trenger utrolig mye lys for å få bra bilder!

Hvor kjøpte du shortsen, hvilke størrlelse?

Kameraet på iPhone 6 er det samme som på 5s, bare si at du vil ha en bedre mobil, ikke kom med unnskyldinger....

^ hun har jo ikke iPhone 5s, hun har jo 5... kameraet på 6'ern er betydelig bedre enn på 5'ern :)

Thihoa

Er billig å bare bytte skjermen :-) Når den er såpass gammel, så taper du ingenting på å bytte skjerm selv iom. at 2 års garantien er utløpt :) Hilsen mista-mobilen-i-fjøra-96-ifjor-sommer!

Hei Kristine :)

Du som har litt peiling på mac osv, vet du om den nye macen med retina skjerm er slik at man kan sitte i sola og se på den? Isåfall hadde det vært genialt :D Veldig lyst på mac, så hadde blitt glad om du hadde tat deg tid til å svare:) Btw angående telefonen din får man fikset ny skjerm ganske billig på ebay (er ikke noe problem p sette på selv) :)

hvor er shortsen fra,og hvilken str? det er jo så mange som har spurt, hvorfor svarer du ikke?!

Kristine Ullebø

Anonym: Den er fra batoko.com, og jeg har XXS :)

Haha, feel u... Forskjellen er kanskje at jeg har vært uten mobilen fire måneder da :/

Har du noen kamera tips til ei som reiser mye og trenger et kamera som er lett å ha med seg, men likevel har super bildekvalitet? :)

Mathea

Hadde blitt superglad om du kunne svart på hvor du har kjøpt den fjernkontrollen til kameraet ditt, og om den fungerer på alle kamera og telefoner? Drar til syden om to uker med kjæresten så hadde vært greit og hatt en slik før da :D Håper virkelig du kan svare Kristine, jeg elsker bloggen din!

Kristine Ullebø

Mathea: Den er fra japanphoto og funker til de fleste Canon-kameraer :) Du får kjøpt kontroll til ulike kameraer på japanphoto.no!

Angående shortsen. Hvor kjøpte du den? Har du link? Hvilken str. har du?

Andrijana

Altså, hvis du er ute etter bedre kamera på mobilen så skjønner jeg ikke helt hvor iphone kommer inn i bildet? Før du tar valget om å kjøpe deg en ny telefon, så vil jeg sterkt råde med å se andre på markedet med tanke på at de har BETYDELIG bedre, ikke bare kamera, men egentlig det meste. Også slipper du i det hele tatt å tenke på at mobilen din engang kan knuse! Med tanke på den jobben du har så tenker jeg du nok får mer utnytte (og kanskje brukeropplevelse?) av å også sjekke ut andre muligheter!

Barbora

Krissy the phone destroyer! This happens to like everyone! My ipad fell like million times on the floor facing the screen and nothing ever happened! But ya the case in which I had the ipad broke on the sides but apart from that no scratches or anything :D

Hva heter sjortsen? Og hvor er den fra?

Å så uheldig :( men husker du at du fortalte at du hadde vært en gang på sykehuset? og at du ikke vill fortelle om det før du var 18??

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no