hits

endelig brun igjen

Holy shit, det er deilig å være brun igjen! Jeg smurte meg inn i selvbruning i går og det var jammen meg på tide. Det blir høy faktor på meg denne sommeren, i hvert fall i ansiktet, så da får jeg benytte meg av selvbruning. Aldri glem at solen er hudens værste fiende, folkens! Jeg skulle ønske jeg kunne spole et par år tilbake i tid og smøre meg ordentlig, slik at jeg slapp å betale tusenvis for å fikse huden igjen...

Og apropos hud, jeg drikker kjempemye vann nå om dagen for å prøve å redusere ørken-tilstanden i ansiktet mitt. Haha, dette er PAIN! Men jeg har bare meg selv å skylde på, det er det som er så irriterende. Jaja! Synes dere det er greit å høre på updates om Isotretinoin, eller blir det too much? Det er noe som preger hverdagen min veldig mye nå om dagen skjønner dere, men jeg forstår jo om det ikke er så interessant for dere å høre på.

I dag har jeg gått på en liten fjelltur med mamma, spist pizza og ryddet rommet mitt. Nå sitter jeg og leser gjennom noen kontrakter, og det er noe av det tyngste arbeidet jeg vet om, fordi for det første så er kontrakter skrevet så formelt at jeg sliter med å forstå det, og for det andre så er det på engelsk, så det blir ikke akkurat noe enklere. Burde fått en jurist til å hjelpe meg eller noe, hmm.Jeg er forresten litt usikker på hvilken mobil jeg skal kjøpe i morgen. Jeg har iPhone 5 nå, men den er to år gammel og knust, så jeg vil kjøpe en ny. Men jeg har hørt at kameraet på 6 er blurry og bare tar fine bilder hvis det er bra lys? Hmm, der ble jeg litt usikker skjønner dere. Når jeg først skal kjøpe ny mobil vil jeg jo kjøpe den nyeste, men om kameraet er bedre på 5S så vet jeg ikke helt altså. Regner med at en del av dere har iPhone 6, så hva er deres erfaringer? Er kameraet bra/dårlig? For jeg er avhengig av et bra kamera! :-)

// I spray tanned myself yesterday, feels so good being tan again! I have to use sunscreen every day this summer, so I think me and my spray tan will be good friends haha. Today I went for a power walk with my mom (she's finally home from Nice!) and then we made pizza. Now I'm reading over some contracts, and I find it a bit hard because the language is so formal and it's even harder when it's in English. I understand English, but I find contracts a bit hard to really understand. Hmm, I'll figure it out somehow.

I'm going to buy a new phone tomorrow by the way, and I'm just wondering if anyone of you use iPhone 6? People tell me that the camera isn't that good and now I'm just confused. I want to buy 6, but not if the 5S-camera is better. Hmm?

70 kommentarer

naomi

iPhone 6 er kjempebra!! Kameraet er mye bedre enn kameraet på 5s, både foran og bak :)) dessuten er skjermen i perfekt størrelse og den er veldig tynn og fin

Jeg syns at kameraet på 6 er veldig bra jeg:)

Stine

jeg har IPhone 5s og jeg synes den tar veldig fine bilder både foran og bak synes jeg :) også liker jeg veldig godt designet på iPhone 5s, og jeg synes iPhone 6 blir litt i det største laget :) så anbefaler sterkt iPhone 5s!:)

1.Kameraet på 6 er myye bedre enn tidligere modeller, så den personen som skrev en kommentar om at kameraet var dårlig aner ikke hva hun/han snakker om lol

2.Om du skal gå på isotretinoin i sommer håper jeg du er klar over at du ikke skal sole deg i det hele tatt, du må være i skyggen 90% av tiden, det holder ikke å smøre seg(selvom du må det også; faktor 50 over hele kroppen!)

3.Om du er sponset av Imsdal må du merke innlegget med reklame

Stine

Kameraet er myeee bedre på 6! hadde 5s før jeg fikk 6, og det er stor forskjell på kvaliteten! Aldri hørt om noen som har sagt det blir blurry, og har heller ikke opplevd det selv!

Kjøp iPhone 6 den er helt klart markedets beste!

Amalie

Kristine! Ikke kjøp Iphone. Det er bare overpriset. Jeg kjøpte en Sony Xperia Z3 compact for ca 5 måneder siden, og den er sååå bra. Den koster ca 2000 mindre enn Iphone 6 og den har scoret høyere på ALLE tester i forhold til Iphone 6! Inkludert kamera kvalitet osv. Bare søk det opp, så finner du ut mer om den. Mest sannsynlig den beste mobilen jeg har hatt, og min forrige mobil var Iphone 5s. Sony sin slår den lett. I tillegg er den vanntett!

Ellers kan du jo sjekke ut Samsung S6 som virkelig ikkje kan sammenlignast med verken iPhone 5S eller IPhone 6 :) eg gikk fra iPhone 5 til Samsung S6 og eg er heilt amazed! Her snakker vi lynrask tlf og superbra kamera. Skal seiast at etter å gått fra Samsung S2 til iPhone 5 så lovde eg meg sjøl og aldri forlate Apple men S6 skuffa ikkje :)

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg er ikke sponset av Imsdal :)

Tine

Jeg elsker bloggen din!!! Men jeg lurer på noe, er du ikke venn med hun Ingvild lenger? Før var det mye om hun på bloggen og sånt, men nå står det nesten ikke noe om henne lenger.

iPhone 6, elsker den og kameraet er da mye bedre enn 5erne. Skjermen virker stor først men det blir man vandt med så størrelsen er egentlig perfekt

Hedda

Jeg har IPhone 6 og jeg synes det tar veldig bra bilder:) anbefaler den på det sterkeste:)

Eg hadde vanlig iPhone 5 og gikk fra den til iPhone 6, kameraet på 6eren var SKUFF bildene er akkurat sånn som du skriver, blurry/kornete med mindre det er perf dagslys..

Gjerne oppdater på isoterin, hvis leppene dine er tørre anbefaler jeg deg en leppe balm fra a-derma, den er kjempe god! På to dager gikk leppene mine fra supertørre til silkemyke og jeg har prøvd en del siden jeg har gått på disse tablettene en stund selv nå :)

Hanna W

jeg liker kameraet på iPhone 6 kjempegodt! Men har hørt at hvis man bruker mobilen mye til å ta bilder, så lønner det seg å ha iPhone 6+ for den skal være enda bedre. For min del syns jeg at størrelsen på telefonen blir litt for stor, og foretrekker den vanlige sekseren, men det er jo smak og behag. Kan jo også høre på butikken hvilken av mobilene som tar best bilder! :)

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Nice swimwear!! I have the similar one like yours ^^

Love from SLOVAKIA ~

Sandra

Jeg har iPhone 5s, og når jeg snapchatten med vennene mine som har iPhone 6 ser jeg at iPhone 6 har mye bedre kamera! Til og med når de tar et stygt bilde i forbifarten blir bildet helt klart.

Vanessa Berg

Jeg har iphone 6 i gull. Det er bra kamera på den som jeg er veldig fornøyd med. Men det er en del feil med mange iphone 6'ere så det er jævlig smart å ha forsikring på den.

Camilla

Kameraet på iphone 6 plus er hvertfall myyye bedre! Kan ikke sammenlignes engang! Jeg byttet etter jeg knuste skjermen på 6'eren for å se forskjellen(hadde 5 før) og jeg byttet heller tilbake til den knuste iphonen 6 for den var så mye bedre og ta bilder med :D hehe. Spesielt på snapchat!

Jeg har alltid hatt Samsung, og kameraet er mye bedre en Iphone kameraet ☺ Du burde hvertfall vurdere det. De fleste kjøper Iphone, fordi det er en mote. Du har kanskje noen grunner til at du heller velger Iphone? Hadde likt å hørt Hvorfor, kanskje jeg undervurderer Iphone? Jaja, Lykke til!💟

Skal du velge etter bildekvalitet bør du gå for 6+ UTEN TVIL

Emilia

Kan du legge ut før- og etterbilder ifra før du startet og etter tablettene? Hvis du har bilder da! Underveis også :)

Sanne

Anbefaler iPhone 6 på det sterkeste! Jeg har selv iPhone 5s, og bildene blir her litt uklare i dårlig lys, litt sånn iPhone 4-kvalitet. Kjenner noen som har iPhone 6, og personlig synes jeg iPhone 6 tar mye finere og klarere bilder :-)

Har zone Xperia z2(og det har kommet en z3 nå), men kameraet på den tar helt amaaazing fine bilder sammenlignet med iPhone 5c jeg hadde før, det et liksom sånn: "Oi, det ble fint" -fint:)

Andrijana

Og, ups, glemte å nevne en ting, haha! Sjekk ut diverse anmeldelser og tester for Sony Xperia Z3 - og jeg tror du blir forbløffet. Bare det at Z3 har 20,7MP i forhold til iphone 6 sine 8MP sier bare litt av mye om de ulike kamerakvalitetene.

Kameraet på iPhone 6 er minst like bra som på 5S! Jeg tar mange bilder og har ikke reagert noe på kameraet :-)

Broren min gikk på akuratt de samme tablettene som deg. Uheldigvis så tok det veldig lang tid før det ga resultater, men nå har han nesten ingen kviser:D så det er bare å smøre seg med tålmodighet, men det er nok verdt det:)

Jeg har iPhone 6 selv og anbefaler det på det sterkeste.

Barbora

Ohh you are so great when tanned! <3

I would love to try spray tann!

I recently bought Huawei p8 lite and it has 13mgpx camera and it is one of the best cameras that are now in mobile phones ;) the phone is great as well and has nice design!

Gikk fra iPhone 5S til iPhone 6 og kameraet på iPhone 6 er myyye bedre! Anbefales på det sterkeste

Linda

Jeg har 6 plus, og kamera på den er helt fantastisk!! Til og med framkamera er kjempe bra. Skjønner ikke hva folk mener med blurry bilder. Så anbefaler 6 eller 6 plus på det sterkeste :D

Jeg har 6ern og jeg eeeeedelsker den! Tar mye mer bilder nå enn før, på grunn av bra kamerat:) jeg har dessverre knust den da..:(

Syntes det er kjempe bra at du oppdaterer oss om Isotretinoin! :)

Kameraet på 6ern er MYYYYYE bedre, til og med bedre enn mitt systemkamera til 6000 =)

Kathrine

Jeg har iPhone 6, og jeg anbefaler den på det sterkeste. Bildekvaliteten er utrolig god synes hvertfall jeg.

Marie

Syns det er veldig greit at du oppdaterer oss på hudfronten, da jeg vurderer og begynne på disse pillene selv! :)

Sunniva

Kameraet på 6 er supert! I bra lys blir bildene nydelige, men på fest i en mørk leilighet blir bildene og veldig fine og mye lysere enn man skulle trodd! Det er ihvertfall min erfaring!

Har Iphone 6 og digger kamerate! Liker veldig godt fokuseringen og at det blir litt blurry i bakgrunnen til det man fokuserer på. Spesiellt mye bedre kvalitet på snapchat bildene og det er også noe på snapchat som bare går på Iphone 6. Sååå kjøp Iphone 6, absolutt verdt pengene!

Kjøp Samsung Galaxy s6 I stedet fot IPhone!!!! Den har over 5 ganger så bra kamera som IPhone 6!!

IPhone 6 sitt kamera er masse bedre enn iPhone5! Uten tvil!

Kameraet er kjempe bra! Hadde 5 før, 6eren no og det er SÅÅ masse bedre!

jeg liker veldig godt når du skriver om isoterin

hanne

Iphone 6 har myyye bedre kamera! Mamma har 5s og jeg hsr 6, man ser stoor forskjell på kvaliteten! Iphone 6 definitivt! :)

iphone 6 har mye bedre kamera enn iphone 5s! Det står til og med på apple.no at kameraet til iPhone 6 er forbedret, så at bildene blir blurry er bare tull. Anbefaler deg å kjøpe iPhone 6 :-)

Har hatt begge - iPhone 6 sitt kamera eeer veldig mye bedre

Anna Søvold

Grunnen til at noen iphone 6ére tar "blurry" bilder, er fordi en hel del iphone 6ere ble produsert med ein liten feil. Det var en liten måne inne i linsa som gjor at det tok dårligere bilder. Eg har ikkje det på min og er svært fornøgd med mine bilder. Har ei veninne som har dette problemet, og det er grunna den lille feilen i linsa. Så kjøp iphone 6!! Men sjekk den før du kjøper den! :D

Nina

Hei! Gikk på isotretionoin to år tilbake, midt på sommeren. Tenkte bare å si ifra at du må være ekstremt forsiktig med sola! Fikk streng beskjed om å holde meg i skyggen, men trodde ikke noe veldig på det. Endte med at jeg etter en time, ble ekstremt solbrent. Etter det flasset og kløddr jeg i 2 uker.

Kjenner meg også veldig igjen med det at du er tørr. Ha alltid to carmex med deg, gjerne en av + varianten (den er gull verdt når det kjennes som om ingenting hjelper). Hadde også alltid med meg håndkrem og investerte i en ekstremt fuktighetsgivende krem (den lilla fra lancome). ELSKET også chanel vitalumiere Aqua, den må du nesten prøve! Ekstremt tynn foundation som du nesten ikke kjenner, men som dekket alt allikevel! Verdt pengene i en tid du føler at absolutt ingenting gjør at du føler deg bedre! Alt ble bedre hos meg 2-3 måneder inn! Nå et huden min helt perfekt! Lykke til babe!

josefine

iphone 6 tar så sinnsykt mye bedre bilder enn 5ern!! anbefaler den på det sterkeste :) jeg har også hørt noe om at de tar dårlige bilder i mørket, men det har ikke jeg merket i det heletatt! når jeg er med veninner og vi skal ta bilder til instagram osv bruker vi alltid min tlf fordi alle er enige om at den er den beste, haha

iPhone 6 kameraet er myyyyyee bedre enn noen andre iPhone. Jeg merker selv stoor forskjell. :-)

Kine

Jeg har iphone 5s, og kamera på den er helt okay. Jeg overlever mer enn godt med mobilbilder, for å si det sånn! Du må ikke en gang ha bra lys for at bildene skal vise ganske bra hva som er på bildet, og blitsen gjør faktisk bildene lysere samtidig som den viser hva som er på bildet, i stedet for at hele bildet bare blir uklart og nesten helt hvitt som ei venninne av meg sliter veldig med, og hun har iphone 6. Så personlig ville jeg nok gått for, og anbefalt videre iphone 5s over iphone 6, men hvis vi virkelig skal snakke bra mobilkamera er det jo selvfølgelig andre telefoner som tar bedre bilder enn iphone gjør, også er det selvfølgelig ingen mobilkameraer som slår et speilrefleks ;)

Alexandra

Hvor uren hud må man ha for å få noe lignende produkt? Jeg har trynet fullt av hudormer.. Jeg spiser ikke godteri og drikker så si aldri brus. Jeg bruker heller ikke hudsminke eller noe.. Noen tips? :)

xoxo

Kjøp Sony xperia z3, den er mye bedre enn iphone! Kameraet er helt sykt bra, du kommer til å bli overrasket! I tillegg kan du ta bilder under vann! Anbefales på det sterkeste :)

Nikita <3

Åhh gleder meg til jeg blir brun, passe misunnelig ja :*

G U N N N I S

Iphone 6 har perfekt kamera både foran og bak. Jeg er utrolig fornøyd med den.

Kjøp iphone 6 når du først skal kjøpe ny!! Kameraet er fantastisk, helt seriøst!

Liv Hege

Har ikke prøvd iPhone6 dessverre. Håper du får en fin dag! Nydelig med brunfarge :-)

Natty

I really like the shorts you're wearing here!

Sofie

Iphone 6 har defintivt det beste kamera! kjøp den:)

Victoria

jeg har iphone 5s, og jeg trodde jeg var såå fornøyd med den, helt til en venninne av meg viste meg kameraet på iphone 6. Det er MYE bedre. Og hvis du allikevel skal kjøpe ny, burde du bare kjøpe det nyeste! Folk kjøpte jo en gang iphone 4s, fordi de ikke ville ha 5ern når den kom. Tror nok de angrer nå??

Så jeg anbefaler iphone 6, selv om jeg ikke har den engang!

Nina J

Jeg har dessverre ingen erfaring med iPhone. Så at flere nevnte Sony z3 (z4 kommer snart). Jeg har z1 som er ca 1 år gammel og var frelst da jeg fikk den! Spesielt at den er vanntett, fint design "innvendig", knuser ikke lett og stilrent design. Får bra resultat av alt av tester, så jeg kan virkelig anbefale å ta en titt på den. Z1 som jeg har har 22 mpx kamera men jeg har hørt det ikke hjelper om den ikke har stor linse som tar inn nok. Men det har i hvert fall supert kamera, og z3 + 4 har sikkert enda bedre.

Ser det har vært et par de siste dagene som det virker som tror man kan bestemme selv ol man skal begynne på de. Kan du ikke være så snill å nevne i et innlegg at det er lege som avgjør det?:)

Og foresten, gå for iPhone 6, den er bedre enn 5s:)

Maria

Kameraet på iPhone 6`en er veldig bra og tar mye fine bilder, du kan se på instagramprofilen min @maria_wl så er de nyeste bildene tatt med 6`ern.

Ratata

Har iPhone 6 selv og den er mye bedre enn 5s. Den er på en måte mye deiligere. Kameraet er ikke dårligere enn 5s, men vil du ha noe dritbra må du nok gå til innkjøp av en android. Skal du ha iPhone er 6 best

Kjøp Samsung!!!! Jeg gikk over fra Iphone 5s til Samsung Note 3 for en uke siden, og jeg skal love deg at Samsung er bedre. Jeg hadde hatt Iphone i 4 år, både 4s og 5s. Men synes Samsung er myyyye bedre. Flere funksjoner. Det er mer verdt pengene i forhold til Iphone.

Anna

Kameraet på iPhone 6 er kjempebra!

Reb

kan godt hende det bare er meg som ikke har fulgt med i det siste men du ligger på 9.plass på topplista nå Kristne. WOW!!! har lest bloggen din i 3 år nå og jeg men er at du virkelig fortjener det altså

amaliewj

Pappa kjøpte seg Samsung S5 for noen dager siden, og den må jeg bare anbefale! Sinnsykt bra kamera og utrolig smart mobil! Du burde kjøpe noe annet enn IPhone denne gangen, for det finnes så mange bedre mobiler der ute. Jeg har også hatt IPhone i 5 år nå, og gleder meg til å kjøpe noe annet neste gang!

Kan du ta screenshots av hvordan du har satt opp appene på din nye telefon? Jeg suger til å få det organisert haha

Kristi

Savner den gode gamle bloggingen din:( Etter at du ble 18, så skriver du bare om at du går ut å drikker. Savner det før du ble 18;(

Carina

Damn girl, you have a perfect tan! :)

Hvilken selvbruning bruker du? kan du fortelle litt om den?

How much do you weight?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no