hits

hjerte

Hei hei mine søte små. Ååh, det er ikke alltid like enkelt å ha en blogg hvor man deler stort sett alt som skjer i hverdagen. I dag fikk jeg en veldig kjip og ubehagelig nyhet, noe som rett og slett tok helt knekken på meg. Jeg kan ikke si hva det er, men det gjør utrolig vondt og jeg sitter her med en stor, stor klump i halsen mens jeg skriver til dere. Vet ikke helt hva jeg skal si egentlig... Er vel kanskje teit å nevne det uten å si hva som foregår, men jeg håper dere har forståelse for det, og så tenkte jeg at det kan være greit for dere å bare være klar over det. Kommer nok til å være litt nedfor fremover, men jeg finner mye terapi i blogging så dere vil nok ikke bli kvitt meg altså! :-) Dette ordner seg. Det vet jeg.

<3

I dag vimset jeg rundt i byen i timesvis for å fikse både det ene og det andre. Jeg har endelig (lol, etter mindre enn 48 timer) fått meg ny mobil. Det ble iPhone 6, og tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene jeg fikk i går! Jeg kjøpte 64GB og det skal bli så ufattelig mye deiligere enn de 16 jeg hadde på forrige mobil. Det eneste dumme er at jeg har mistet alle bildene mine, utenom de jeg har overført på data, men da får jeg bare sørge for å ta masse bilder fremover. Etter å ha kjøpt ny mobil lette jeg rundt i hele Førde for å finne skjermbeskyttelse, og så måtte jeg innom apoteket for å hente allergitabletter som hudlegen sa skulle dempe bivirkningene til Isotretinoin. Rett etter jeg startet på kuren ble pannen min stappfull av røde prikker!! Og de svir som pokker. Håper allergitablettene funker.

// Hi sweeties. Got some "bad news" today, can't tell you what it is but I'm very upset right now and I just want everything to be okay. I usually tell you everything that happens during my day, so it feels so weird not being able to tell you. Well, I just wanted to let you know, so that you understand if I'm not 100% Kristine nowadays. Blogging makes me happy so you won't get rid of me, hehe! Everything is going to be okay anyways, I know that for sure.

Say hello to my new phone! I survived one day without a phone, haha. A lot of you guys recommended iPhone 6 so I bought it. Feels so great! I lost all the pictures though, so I have to take a lot of pictures from now on.

21 kommentarer

bjerkreimsjenta

Jeg har Iphone 6. Det er den beste mobilen jeg noken gang har hatt eller høyrt om. Men kameraet er litt dårlig.

Kan du se på min blogg?

Lina

Hei, vakre deg!

En veldig trist hendelse tok sted i helgen i min familie, så jeg er litt nedfor selv. Men husk at alt ordner seg til slutt! Selv om ting ser mørkt ut, så er det viktig å være positiv. Ta den tiden du trenger til å tenke, og prøv å være mye med folk du er glad i. Det hjelper :)

Ha en fin kveld!

Silje Trageton Braathen

Jeg håper det går bra med deg, og at du kommer deg etter det som har skjedd :)

Karoline

Aldri hyggelig når det skjer triste og fæle ting.. Ekstra vanskelig for deg som må sette opp et smil for bloggen uansett hva. Håper det ordner seg <3

Barbora

Oh Honey!! :( I hope everythink workouts well, I was straight away thinking about the modelling contract when you said something is wrong but I hope someday soon you will be strong enough to talk about it! It is okay to be sad, don't let the sadness win babe♥♥ sending support!!

This year was the hardest for me and I was facing so much but in the end it made me just stronger and you may say what a years old can experience but some things were very very more than I could handle and it pushed me to the craziest limits

LOVE.YOU.

xx Barbora

Malin

Åh :( jeg pleier ikke vanligvis å legge igjen kommentarer, men når du skriver et sånt innlegg og du har vært en såpass god "venn" som jeg har sett frem til å sjekke hvordan det går med hver eneste dag gjennom flere år, så føler jeg liksom at jeg kjenner deg. Når du da poster noe som er trist går det litt innpå meg.. Personlig tenkte jeg først på familien din, men håper at det ordner seg uansett hva det er. Du er en helt fantastisk jente og jeg tror (vet?) at du er mentalt sterk og kommer deg gjennom hva nå enn det måtte være. Synes så synd på deg for du fortjener ikke å ha det vondt😢 Sender masse støtte!!❤️❤️❤️

Anna

Er det noe som har skjedd med Emma og babyen? Uff, det håper jeg altså ikke. Ønsker både deg og henne vel<3 håper det går bra i tiden fremover,, vi støtter deg<3

Ingrid

Jeg tenkte det samme som hun over, håper ikke det har skjedd noe alvorlig med Emma og babyen! Men det ordner seg nok etter hvert :-)

Jeg fikk også en ekkel følelse på at det er noe med Emma, håper virkelig ikke det! Og om det er henne, ønsker jeg dere alle alt godt<3

Ida

Ønsker alt godt for deg og de rundt deg framover❤️❤️

Tenkte også på Emma, håper alt er bra med den lille.

ingrid

<3

Å nei hva har skjedd med babyen???

^ du ser vel hva som skjer når du skriver som du gjør? skal folk være bekymret for en ufødt baby?

Er vel ikke noe med Emma og babyen? tenkte på det med en gang!

De røde prikkene du opplever... De er nok ikke reaksjoner på tablettene :) Jeg går på dem samme og jeg får dem oppover hendene. Er nok bare tørr og irritert hud så bruk hudkrem hver dag og godt, så ser du nok at det går bedre Kristine! :)

Håper du kommer deg gjennom dette og at det går fort over!! Du har alle oss som kan trøste deg☺️☺️

Regner med at det du ikke vil si er at modelmammaen du snakket om har likevel valgt å droppe deg. Synd for deg. Livet kan være kjipt noen ganger :-(

Charlotte

Sier du a så måå du faktisk si b også, ellers orker jeg ikke å lese bloggen din. Neida haha. Men sånn seriøst, jeg synes du kan være grei og gi oss et hint i det minste. Jeg ble veldig nysgjerrig nå..

Uansett,

"I'm sorry if I ruin the end for you but, everythings will be fine

Natty

Hope you'll be okay soon :)

kan ikke du si hva? Er faktisk irriterende å ikke si hva det er når du sier noe har skjedd! Håper ting ordner seg vertfall!!!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no